Új hozzászólás Aktív témák
-
z83gnj
csendes tag
-
csubííí
senior tag
válasz
levberta #4563 üzenetére
Ahogy nemrég írtam, nem biztos hogy olyan rossz a SOT időd. Csak két alkalmazást látni a képen a többit nem, nem tudni azok mennyit voltak aktívak és mentek a háttérben.
A facebook ment majdnem egy órát, 3-at meg a háttérben.
A music meg majdnem 8 és fél órát a háttérben, gondolom Bluetooth-on.
A mobilnet meg többet fogyaszt mint a wifi.
Meg nem mindegy, hogy egy sim vagy kettő és, hogy milyen a térerő. -
ClioRS
őstag
válasz
levberta #4563 üzenetére
A sima S20-at nálam simán lenyomta akkuidőben a Mate 10 Pro, a OneUI 2.5-tel lett valamivel jobban a helyzet. Előtte 2-3 óra volt, most meg még nekem is megvan a 3-4 óra SOT, neked meg több kéne legyen, szóval ott tényleg a telóval lesz gond. Elsőnek csinálj egy full resetet, és ha nem jobb akkor gari.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
levberta #4563 üzenetére
Próbáld meg a garanciáztatást. Szerintem nagyon gyorsan merül a teló
.
Sokat nem tud üzemidőben a samsung, de azért egy 3-4 órát ki kellene húzni.
Esetleg ha tudod akkor a pénzt is vissza kérheted és érdemes lehet benevezni egy iPhonera.Mást nem fogsz tudni csinálni ha a gyári adatok visszaállítása nem segített akkor ezt szervizeltetni kell.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
levberta #4528 üzenetére
Érdemes csinálni egy FR-t még az első indítás után is. (Nekem ez a tapasztalatom)
Frissítésekre keress rá manuálisan. [ Beállítások - Szoftverfrissítés - Letöltés és telepítés ]Sajnos a Samsung telefonoknak ez ilyen hibája, hogy tudnak merülni rendesen. Sok jó érv van a telefon mellett mert tényleg egy kiváló darab, de az üzemidő nem tartozik ezek közé :(
Valamit persze változni fog ha már beállít az akkumulátor használat, de mondom mégegyszer ez nem az üzemidő bajnok telefon.
Nekem a sima s20 4-5% merül egy este alatt (8 óra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest