- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z83gnj
csendes tag
-
csubííí
senior tag
válasz
levberta #4563 üzenetére
Ahogy nemrég írtam, nem biztos hogy olyan rossz a SOT időd. Csak két alkalmazást látni a képen a többit nem, nem tudni azok mennyit voltak aktívak és mentek a háttérben.
A facebook ment majdnem egy órát, 3-at meg a háttérben.
A music meg majdnem 8 és fél órát a háttérben, gondolom Bluetooth-on.
A mobilnet meg többet fogyaszt mint a wifi.
Meg nem mindegy, hogy egy sim vagy kettő és, hogy milyen a térerő. -
ClioRS
őstag
válasz
levberta #4563 üzenetére
A sima S20-at nálam simán lenyomta akkuidőben a Mate 10 Pro, a OneUI 2.5-tel lett valamivel jobban a helyzet. Előtte 2-3 óra volt, most meg még nekem is megvan a 3-4 óra SOT, neked meg több kéne legyen, szóval ott tényleg a telóval lesz gond. Elsőnek csinálj egy full resetet, és ha nem jobb akkor gari.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
levberta #4563 üzenetére
Próbáld meg a garanciáztatást. Szerintem nagyon gyorsan merül a teló
.
Sokat nem tud üzemidőben a samsung, de azért egy 3-4 órát ki kellene húzni.
Esetleg ha tudod akkor a pénzt is vissza kérheted és érdemes lehet benevezni egy iPhonera.Mást nem fogsz tudni csinálni ha a gyári adatok visszaállítása nem segített akkor ezt szervizeltetni kell.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
levberta #4528 üzenetére
Érdemes csinálni egy FR-t még az első indítás után is. (Nekem ez a tapasztalatom)
Frissítésekre keress rá manuálisan. [ Beállítások - Szoftverfrissítés - Letöltés és telepítés ]Sajnos a Samsung telefonoknak ez ilyen hibája, hogy tudnak merülni rendesen. Sok jó érv van a telefon mellett mert tényleg egy kiváló darab, de az üzemidő nem tartozik ezek közé :(
Valamit persze változni fog ha már beállít az akkumulátor használat, de mondom mégegyszer ez nem az üzemidő bajnok telefon.
Nekem a sima s20 4-5% merül egy este alatt (8 óra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Battlefield 6
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest