Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
malor
aktív tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Meg lehet úgy is közelíteni mennyire legális a két készülék, gari.
Amúgy meg egyéni használati szokások döntenek, a kettő szoftveresen is különbözik. Kinek egyik kinek másik szoftveres finomságok jönnek be jobban. Vagy ott van a testreszabhatóság, témák, ikonok, de még akár a tok vagy a fólia kérdése, stb . Oreo nélkül is lehet élni, mert nem minden app kedveli.
-
kazanka
őstag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Bármilyen problémád lenne,több lehetőség közül vállaszthatsz.A My Samsungon regisztráció után,kérhetsz futárt,beviheted a Vodafonhoz,ez mindkettő hosszadalmas.A legegyszerűbb ha nincs lehetőséged bevinni a Telemaxhoz hogy beviszed az első postára és a Samsungponton 17 óráig leadod.Másnap már a szervízben van.
-
bobace
addikt
válasz
Pepeninho
üzenetére
Nekem annyi a tapasztalat, hogy a javítandó telefont egyből a Samuhoz szoktam vinni, nem a Vodához, tehát nincs

Amúgy még elég korai meghibásodási arányt fejtegetni, mivel pár hónapos a telefon. Ami többeknek hibaként felmerült a keret rossz illesztése (fényszivárgás). Kérdés, hogy ez mennyire számít hibának.. Másrészt meg igazából szinte mindenkit érint csak eltérő mértékben. Speciel én még meg se néztem, hogy az enyémnek van-e, nem izgat. -
kazanka
őstag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Nekem volt 5-6 különböző tipusú, akkoriban felső kategóriás telefonom,az első /Omnia/ telefonomon kívül, soha nem kellett szervízbe vinni,egyiket sem.Az Omnia egy akkoriban jónevű telefonboltban lett vásárolva/ez volt a tandíj/ párszor felutaztam Karcagról,Budapestre miatta,volt néhány anyázás is,de a végén visszafizették a pénzt,a KERMI hathatós segítségével..Azóta nekem bolti garanciás telefon még ingyen sem kellene.Összefoglalva,ha jó helyről való a telefon nem hinném hogy sok gond lenne vele,nekem ez a tapasztalatom.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Szia!
Nekem mate 1 ès mate 7 volt èvekig.. és mate 10 pro-t akartam, vagy a dràgàbb note 8 -at.
És jòl döntöttem ,hogy nem a mate 10 pro -t vettem.
Elsőre szokatlan volt a rendszer ,de egy nap útán, màr mindent tudtam.
Kijelzőben sokkal szebb, mint mate 10 pro, és jobb kamerában is, és az akku időben is hozza amit akartam. Nagy meglepetésemre
pedig pont ettől féltem, de annyira jòl van optimalizàlva a rendszer, ami elképesztő!
Lènyeg.. hozta a 8+ òràt is a note 8, a 3300 akuval
(böngésző,viber,facebook,youtube+kamera) 
-
martinkeet
aktív tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Amíg nem volt Note-tom mindent jegyzetfüzetekbe írtam. De mivel alapvetően szétszórt vagyok, itthon, és a kocsiban összesen hét jegyzetfüzetem van. Nem túlzok.
Eleinte megfeledkeztem Note "tolláról" , de ma már rutinos mozdulat a kikattintása, amikor eszembe jut valami, amit meg kell jegyeznem, vagy leírnom. Abszolút kiváltotta füzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen routert?
- Steam topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Netflix
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest