- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saját
csendes tag
Sziasztok!
USB C hosszabbító kábelt forgalmaz bármelyik hazai bolt? (Én nem tálaltam...)
- Valami megbízható gyártótól szeretnék venni, nem örülnék neki, ha a kábel magával rántaná a telót(zárlat)
Más, a hamarosan debütáló Dex Pad-ról, bárkinek van infója?
-
Saját
csendes tag
Sziasztok!
A mobiloutfitter a fóliát ragasztóval teszi fel?
Köszi!
-
Saját
csendes tag
válasz
nbukta77 #1301 üzenetére
Szia!
Kérdésedre a válasz: igen törölhetőek.
- Annyi megkötéssel, hogy root nélkül csak a saját felhasználódból qtörli. Ez annyit tesz, hogy FR után ismét ott lesznek. Viszont cserébe nem bukod az OTA frissítést.Itt az xda leírás:
https://www.xda-developers.com/uninstall-carrier-oem-bloatware-without-root-access/Amúgy szerintem a legjobb megoldás, ha a package disabler pro-val simán letiltod a számodra felesleges (akár pillanatnyilag is) alkalmazásokat.
Én vagy 70 alkalmazást tiltottam...
-
Saját
csendes tag
válasz
Luser2000 #1239 üzenetére
Szia!
De, én is pont ezzel szívok.
BeastMode jól írta: az alsó perem a hibás.
- Egész egyszerűen nem tudod a dokkolóba a perem végett betenni. Erre még rátesz az is, hogy a Dex-ben a Type-C csatlakozó mellett (jobbra, balra) van két borda, ami méginkább eltartja (ez az oka, hogy egészen vékony tokokkal sem megy a dokkolás).A gyári tokok közül sem mindegyik jó, csak azok amelyikek alsó része teljesen nyitott.
- Clear View álló tok (itt a mágnes valami gikszert okoz...),
- LED View tok,
- Alcantara tok,
- Kétrészes tok,
- Clear Cover tok.Sajnos az Ütésálló tok (Protective Case) nem dokkoltatható...
Kasya javaslata a Type-C toldóra nem rossz, de itthon egyedül a Delock kínálatában található ilyen "köztes elem".
Van még egy megoldás, amikor Type-C APA/ANYA oldali kábellel csatlakoztatod.
https://youtu.be/44u5t708rCwNekem ezzel csak az a bajom, hogy eddig megbízható gyártótól nem láttam még ilyen kábelt, és nem szeretném ha a Note 8 egyszercsak zárlatos lenne egy sz*r 3000 Ft-os kábel végett.
Tudtommal a Samsung nem tervezi ilyen hosszabbító forgalomba bocsátását.
Még a Thunderbolt 3 felel meg a Type-C-nek, de ahhoz sincs APA/ANYA oldali hosszabbító, csak APA/APA.
Hogyha van valami ötleted, szívesen veszem.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest