-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
HUTCHDB #6014 üzenetére
Atlagosan 4 ora SoT, de mostansag mar mepes felkuszni 5 ora fole is. Eddig 2x adta nekem a 6 orat is.
Csak mobilnetet hasznalok, szal ha wifi is lenne a repertoarban, tudna tobbet is szerintem.Nem izgatom magam rajta.. gyari tolto a taskamban + powerbank, otthon egy kinabol rendelt QC 3.0-as toltofej + microusb kabel, arra rarakva a telohoz adott kis adapterke, es a gyorstoltes vigan megy. + Ott a kis wireless toltopad is.
S7edge is azon ment parszor. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HUTCHDB #6010 üzenetére
Az auto focus jó, viszont amint oda szeretnék bökni valahová, hogy ott legyen a fókusz, akkor elmászik... Vagyis, ahová bökök, ott lesz homályos, körülötte pedig éles. Decemberben próbálkoztam vele, és nem volt jó, végül feladtam, mert ez nekem elég zavaró volt.
Videónál pedig, az S7E idején bármilyen külső kamera appal próbálkoztam, mind csak FHD videót tudott.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #6006 üzenetére
Itt van a cikk a google kamerarol.
Itt pedig a legujabb fejlesztesek.
(#6009) hackeeeee!
Nekem s8-on anno mukodott jol, es ha jol emlekszem a videoval sem volt gond.
Viszont ha mar full hd vs. 4k jott szoba, konnyen lehet, hogy ejszakai felveteleknel a google kameraval jobb video keszitheto FHD-ban, mint a gyari alkalamzassal 4k-ban. -
válasz
HUTCHDB #2254 üzenetére
Nálam is az S8-at váltotta. Jobban optimalizált a note8. Nálam azonos felhasználás mellett jóval többet bír az akku, lazán megvan az 5-6 óra SOT, ez S8 esetén nagyon max 3 óra volt. Az S8 is megvan, feleségem használja. Nagyon szereti. A note8 mellett igazi törpe telefon. Nagy a note! Főleg a gyári protective standing coverben. De kell a tok, nagyon törékenynek tűnik, szerintem mezítelen egy esést sem élne túl. Nem értem ezt a tendenciát, hogy miért kell az üveg hátlapot erőltetni. Egy full alu body jobban bírná a strapát. Szerintem a note 3 levehető hátlapja (és így színben cserélhető mivolta) sokkal jobb volt, csak ugye a bili műanyag keret. A note 4 hátlapja szintén jó volt, csak ugye a sérülékeny lézer vágott keret...
-
laci0530
senior tag
válasz
HUTCHDB #2254 üzenetére
S8-ról Note 8-ra váltáshoz:
Nekem megérte a váltás az S8-ról, bár olyan nagy különbséget nem hozott, viszont érezhetően kényelmesebben kezelhető számomra a nagyobb kijelzőméret. No és az S-pen is áldásos plusz, jól jön a munkám során.
Összességében elégedett vagyok, nagyon fasza készülék az S8 is, de számomra pont azokon a területeken ad még egy kis pluszt a Note 8 a "nagyon jóhoz" képest is, ahol kell. :-)
-
S e t h
nagyúr
válasz
HUTCHDB #2254 üzenetére
Van-e értelme? Ezt teljesen egyéni preferencia, hogy ki mit kedvel egy telefonban. Számomra pl az S8 és a Note 8 annyira két különböző világ, hogy elképzelni sem tudnám saját telefonnak az előbbit.
Nekem s-pen számított, a hab a tortán meg a dual kamera és a + ram.
Az s-pen nálam a mindent vivő joker, ergo az S8 a Note8-hoz képest egy funkciójában elmaradott készülék számomra.
Szóval ennyire nem tudtam segíteni, neked kell döntened padavan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest