- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
Oldman2 #18870 üzenetére
A data formatot azért nem írtam bele, mert az csak az én bénaságom miatt kellett nem?
A többi módot azért nem írrtam bele, mert én nem úgy csináltam.
A legújabb TWRP-vel csináltam és a v25-ös romot tettem fel.(#18871) gyuri81 - Szivesen, sajnos nem úgy ment, ahogy terveztem (pedig nem ez volt az első, hisz a note4-et is romoltam párszor), de igyekeztem leírni amit csináltam. Ettől biztos van jobb, részletesebb, a többi módot is bemutató leírás is, nekem ennyire futotta
-
Diokhan
addikt
válasz
Oldman2 #18863 üzenetére
Fel tettem a TWRP-t odinnal, majd a következő lépésnél a wipe-nál már problémába ütközött a dolog, mert nem tudta mountolni a belső meghajtót vagy csak szimplán nem látta a wipe-hoz. Ezután felment a rom aroma installerrel (mivel bootlooppal nem tudtam mást kezdeni), de ez lett a vége, és ha a resetre nyomok, akkor azt a képet kapom, mint a wipe parancsnál, tele piros sorral.
-
Diokhan
addikt
válasz
Oldman2 #18847 üzenetére
Köszönöm!
Régebben amikor még a HTC-t romoltam, mindig csak olyan romok voltak, amikben fel voltak sorolva, hogy mik nem működnek. Teszem fel ujjlenyomat (bár akkoriban még az nem volt), wifi stb, jól látom, hogy ebben a romban minden működik megfelelően, nem látok ilyen szekciót, ami az ismert hibákat sorolná fel.
-
válasz
Oldman2 #18836 üzenetére
jaja
úgy látom a magyarok meg is köszönték gyorsan neki
Ezeket tartalmazza frissítés, ha esetleg érint valakit:
DeluxeROM®_v25
Links updated on main post.
No wipe required over v24.x.Changelog :
- Rebased over N950FXXSBDTE6
- Security patch 01/05/2020
- Updated DeluxeKernel_v13
- Updated TWRP
- Fixed TWRP compatibility -
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
Oldman2 #18511 üzenetére
- igen
- ebay pl., de google konnyen kidob opciokat.
- Samsungnál, pl., de más lehetőség is van (akár privátban is mondok, de HA-n is találni). -
laszlolczka
őstag
válasz
Oldman2 #18499 üzenetére
Üdv.Deluxe-hades rom eddig redszeresen frissült,mindkettőt használhatod.Sokan használjuk itt a fórumon is,jobb üzemidőt tud.A romon minden működik.A gyári stock kamerát használják a romok,romlás nincs.Használtnál a beégést,és az akku állapotát érdemes megnézni.Egyébként a Deluxe rom a legjobb,ez többünk véleménye.Mindkét rom a februári biztonsági javitást tartalmazza.A hades rom még jóideig kap frissitést,ezt a fejlesztő irta.Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest