- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuri81 #8144 üzenetére
én is első pillanatba megláttam, azt mondtam hogy kell
csak azért nem kis pénz
az aksira is mindenhol azt írják, hogy 1 napot lazán kibír nyomkodással, de attól félek nehogy nálam ne bírja ki, aztán hiába csinálok bármit már
enyémet 75 ért adtam el gyorsba, szal még egész jól járnál, bár ha meg eladnád akkor jobb lenne most neked az MM
-
válasz
gyuri81 #6671 üzenetére
Ez a homok dolog mar reg tul van hypeolva. Aki fizikai munkat vegez vagy epitkezesen esetleg a szabadban dolgozik ott meg megtudom erteni hogy valami homok vagy egyebb szennyezetseg bekerul az ember zsebebe az tud karcolni. De ellenkezo esetben szerintem ettol nem kell felni...
-
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri81 #6671 üzenetére
Nem tudom, lehet az én zsebemmel van valami, de én előző 2 telefonomnál se láttam mikrokarcokat, pedig allergiás vagyok rá
Igaz csak a telefon van a zsebemben, még a füles is máshol van. De egyébként se értem milyen keménységű dolog lehetne ott, mikor pl egy kulcs se tudja megkarcolni?
-
-
kkp900
senior tag
válasz
gyuri81 #3264 üzenetére
Én is onnan vettem ! És annyi volt meg 6 ezer a kód hozzá!És működik vodáskártya van benne éppen.Regisztrálni is tudtam a Samsungnál meg is kaptam a 2 évet!Mondjuk mivel szolgáltatós alapból is jár de a házhozjövős miatt regisztráltam .Ha pesti vagy akkor egyszerűbb mert bemész a samsunghoz.Használni a telót csak akkor fogom mikor megjön végre a tempered glass hozzá.Akkor vissza rakom a kártyát is bele 6500 ft korlátlan beszélgetés plusz 4gb net euba is.Nagyon jó csomagjaik vannak és a 4gb net a legkisebb.Van korlátlan netes is az is azt hiszem max 12.Csak ajánlani tudom a flottát!Remélem ez nem reklám vagy tiltott dolog.Nevet nem írtam 🤗👍🏼 Okt 20-a óta az országban van és nem képes a posta hozni.Vicc.Szóval szerintem nyugodtan veheted vagy most több helyen is 299 ért van kedvezményesen a dual simesek 2 év garival a Joy napok miatt!
-
SX Wave
aktív tag
válasz
gyuri81 #3152 üzenetére
Gear Fit2 használok Smart Lock-nak, ami sajnos bezavar fizetésnél. Én ezt úgy oldottam meg, hogy a Simple közvetlen használta előtt, lekapcsolom a telefonon a bluetooth-t, aztán feloldóm ujjlenyomattal a telót > fizetek > bluetooth be. Ettől jobbat nem tudtam kitalálni.
Az 5 000,- feletti vásárlásnál, meg csak akkor kér PIN kódot, ha egy régi terminálba futók bele. -
válasz
gyuri81 #3006 üzenetére
Sőt! Ha van két év garanciád, kicserélik a beégett kijelzőt. És utána a maradék nem két évre is tökéletes. Nem kell root a status bar eltüntetésére, nova launcher root neélkül is tudja.Persze, akinek megéri, hogy nincs rá garancia, azt csinál vele, amit akar.
Ma megvolt a drop test a Ringke Air tokkal. Fül magasságból járólapra, pofával előre. Karc nélkül megúszta. Lehet tényleg ér valamit a military grade!
-
thebear007
aktív tag
válasz
gyuri81 #2091 üzenetére
Igen, ráteszem a TV-re egy HDMI-vel, a TV és a kábel is alap már egy rendes szállodában, és a telóról mehet film, zene. Ha nagyon dolgozhatnékom van, nem ezen teszem, de így nézheti a gyerek a youtubeos meséket, stb.
A DEX teljesen más programot, külzetet csinál a telefonnak, nem csak annyit, hogy tükrözi a képernyőt, így az nem megoldás, ha USB-vel kötöd össze. -
james008bond
őstag
válasz
gyuri81 #2079 üzenetére
Én se trollkodásnak írtam, de kb ez az érzésem. Dex nélkül is ugyanezt tudja a telefon szerintem. Vagy a Dexben van egy külön proci és abban fut a program? Szerintem nem. Minden jel az usb c-n jön ki. Ezt szerintem egy usb-c-hdmi átalakítóval meg lehet csinálni. Max vezetékes egér és bill helyett bt-os csatlakozik a telóhoz.
-
-
válasz
gyuri81 #1867 üzenetére
Én sosem értettem ezt a fólia mizériát! Nekem soha egy telefonomon sem volt. Egyiken sem volt olyan karc, ami bántotta volna az OCDm. Az már számtalanszor bebizonyosodott, hogy többnyire csak karc ellen jó, a kijelző gyakran a fólia alatt ugyan úgy betörik esés esetén, mint nélküle. Arra szerintem a biztosítás való. A fólia csak arra jó, hogy az új tulajdonosa a telefonnak karcmentes kijelzőt nézzen. Mert aki több ezer forintért felrakat egy drága fóliát, nem fogja levenni pár karc miatt, amíg el nem adja a telefont, nézi a harcos fóliát.
-
válasz
gyuri81 #1867 üzenetére
Én az S8+-om 4 hónapig használtam fólia nélkül és nem volt rajta mikrokarc sem.
Abban igazat adok, hogy nem 100% biztonság.
Régen az S4-hez volt gyári belecsúsztathatós bőrtok, puha belsővel. Abban hordtam az S4-et és semmi bajom nem volt. Még mikrokarc sem lett rajta. Viszont, ma már fóliáztatom én is. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
gyuri81 #1835 üzenetére
Én úgy emlékszem, 3 évre 55 ezer bruttó volt, de lehet értelemszerűen 1 vagy 2 évre is.
Samsung Experience Store, de a biztosító a Palladium. Rablásra, törésre kiterjed.Illetve van még +1 év kiterjesztett gari is, ha valaki akar, a MySamsungon, azt hittem, az 15 ezer körül van.
(#1827) Plag
Azon gondolkozom, lehet egyébként, hogy fóliára az Alcantara tok a legjobb választás, mert az biztos nem nyomja annyira a készüléket/a fóliát. -
PeteePeti
őstag
válasz
gyuri81 #1046 üzenetére
Sufni GSM boltban már lehet!
Csak vissza vinni ne kelljen garanciát intézni! Természetesen hivatalos helyen még a 250-et sem közelíti, nem hogy a 200-at!
ljk szépen ki is linkelte neked ezeket a sufni boltokat, de jól látható az is, hogy a hivatalos forgalmazók rendesen a lista alján szerepelnek
-
törölt tag
Nem, de munkahely, család, lakáshitel stb. mellett egy mondjuk 35 feletti ember kevésbé hajlamos a kütyüit piszkálni nullahuszonnégyben. (Nem, nincs lakáshitelem, a többi megvan, és én se szeretek a telefonommal bajlódni, lehetőség szerint működjön minden flottul out of the box és kész).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest