- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FroZone99
aktív tag
-
Capella
senior tag
A Téma Áruház keresőjébe beírva nekem megjelenik. Ha a the dawn szavakkal kezdjük, akkor eléggé végig kell bepötyögni.
Ha csak annyit írok daw, akkor már első helyen hozza. Lehet, hogy csak azért, mert én többször kerestem már rá, és jegyzi.Vagy még az lehet, ha nem Pie kompatibilis, akkor nálad meg sem jelenik. Hasonló volt már a Google Playen is, a nem kompatibilis appot nem mutatta.
-
S e t h
nagyúr
Nekem igazából csak az tűnt fel, hogy mekkora kuss van a frissítést követően, de még xda fórumon is vadászni kell a tapasztalatokra.
Most vagy ennyire semmilyen a pie, vagy passz mi a csend oka.
Korábbi frissítések esetében általában mentek pro és kontra a tapasztalatok , most még bejött ráadásnak az ui is, de nagyjából egy vállrándítással le lett rendezve. -
Gomez86
őstag
Van ilyen jó néhány helyen. Tudják hogy nem végeznek a rollout-al februárban, ezért inkább a 8-ra kiadják a security patch-et.
Igazából ha belegondolsz ez egy jó dolog, mert így nincs patch nélkül egy régió több mint egy hónapig.
(az meg hogy a rollout miért nem jut el most hozzájuk ezer +1 oka lehet. pl helyi támogatás hiánya, jogi háttér nem tisztázott, etc)
-
front3r
őstag
Már nem azért, de a 8 és 9 között is van különbség gyorsaság szempontjából bőven. Az akksi időről nem is beszélve. Tudom, mert majd több mint egy évig Note 8-am volt, most 9-re váltottam.
Bár nektek a Pie azért fog segíteni egy picit, hogy fluid-abb legyen a rendszer használata. -
hito
nagyúr
Nekem most pont jól jön, mert kikerül a repertoárból a Lenovo Yoga Book-om (win10 verzió) és nem kell hirtelen azon agyalnom, hogy mi legyen helyette. Csak bedobom a dokkolóba, ami TV-vel össze van kötve és mehet a film. Másra én se nagyon használom filmezésen és családi videók nézegetésén kívül.
-
janaman01
addikt
Köszi szépen. Esetleg arra megoldás hogy a kamera elkalmazasban mint a note9 nél felül AR gomb amivel live AR emojikat lehet csinálni?
Ha valakit érdekel a kék ikonos üzenetküldő. Tesszelve működik
https://drive.google.com/file/d/1a2wq9wSlRBZ9_D9iLgih3oCOmgP4zP2H/view?usp=drivesdk
-
JohnnYx0030
csendes tag
-
Somatom
veterán
A Samsung által kiadott javítás kódját hiányolom. A nyílt forráskódú szoftvereknél publikálják magát a forráskódot is. Így bárki leellenőrizheti a hibaelhárítás módját. A zárt forráskódúaknál "vakon van" a felhasználó. Mi a helyzet a Samsung zárt szoftvereinek biztonsági frissítéseivel? Vagy, a GPU szoftvereivel? Az Exynosos S8 -ban Mali van, amiben vannak zárt forráskódú elemek is.
-
Somatom
veterán
Én úgy gondolom, hogy ami jó, azt nem kell megjavítani, hanem békén kell hagyni, hogy tegye a dolgát. Értem én, hogy biztonság, de a frissítés legalább olyan rizikó, mint a biztonsági rés. Frissítésből adódó problémákról sztem lehetett olvasni itt, a topikban. De, a nem frissítésből adódóakról? Tud itt bárki arról, hogy bármilyen veszteség érte volna abból fakadóan, hogy nem frissített? Egyébként milyen veszteség érheti? Megtudja a valaki a mit és azzal hogyan él vissza?
-
Taci
addikt
Na nem szemetelek többet a "bajommal", csak update, hogy tegnap nem bírtam lemeríteni... Teljes fényerőn ment kamera, vaku, youtube, insta és társai, este 9%-ig volt csak erőm már meríteni, reggel pedig 7%-on állt, amikor keltem, és csak most sikerült töltőre dugni, 1%-nál, szintén kamerázás után. Nem is értem, most meg hogyan bírta ilyen jól.
A decemberi update-től én picit többet vártam, nem csak sima biztonsági frissítést. Na de akkor majd jövőre az új rendszerrel.
-
S e t h
nagyúr
Bár nem tudom ez a statisztika mennyire mérvadó, de már tavaly is bullshitnek tűnt, amikor a bemutatón, azt mondták, hogy két év alatt kb néhány százalékot romlik csak, ehhez képest nálad durván az egyharmada elment.
Ha zavaró akkor érdemes cseréltetni, de csak akkor ha többször is produkálja. -
Taci
addikt
AccuBattery szerint a számított kapacitás 2488 mAH (a gyári 3300 helyett).
-
Taci
addikt
Megkaptam a hivatalos választ is a témában:
A *** fiókját vizsgálva azt találtam, hogy Önnek korábban már valóban aktiválva volt a 100GB Samsung OneDrive lehetősége, mely 2018. December 2-án járt le a Samsung készülékéhez, El kell mondanom, hogy a 100GB Samsung OneDrive tárhely lehetőséget cask egyszer lehet felhasználni egy Microsoft-fiókhoz összesen két évre. Ha az adott fiókhoz már volt korábban 100 GB aktíválva , akkor nem lehet a 100GB-ot ismét igényelni ugyanazzal a Microsoft-fiókkal. Erről bővebben >>ITT<< olvashat.
Annak érdekében, hogy tárhely ne kerüljön zárolásra amiért a megengedettnél több fájlmennyiséget tárol a felhőben, azt javaslom, hogy vagy mentse ki a számára fontos (az ingyenesen használható 5GB feletti) fájlokat vagy válasszon elérhető előfizetési ajánlataink közül. A zárolásáról, feloldásáról, illetve bővítéséről részletesebben ->ITT<- tájékozódhat.
Az ajánlatokat illetően pedig választhatja az 1000 GB OneDrive-tárterület az Office 365-tel lehetőséget.Szóval ennyit erről...
-
Gabor1123
tag
Én is arra gondoltam hogy a saját szoftverrel használva. Mert úgy tudom hogy csak azzal tudom az egészet a gimbalról vezérelni. Zhiyun saját szoftverét néztem a play-en és ott volt aki nagyon elégedetlen volt, szintén note 8 tulajként. A leírásban én is olvastam a 4 k támogatást, viszont szintén a play en sokan hiányolják
-
csipszikutya
senior tag
Van otthon 3 s8+ minddel végig probáltam. Huawei p20 töltövel se viszi.
végig küldtem rajta egy eset-et nincs virus.elötte bt-n küldözgettem vagy 300 megát és utána nem akart már tölteni.
safe/fr-t este megcsinálom. ha nem megy szervizbe... csak nagyon függök a telotol azért nem adnám be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest