- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
válasz
kengyel #11060 üzenetére
Nagyon egyszerű a menete ennek
Amikor már megjelent a szlovák nyelv magától(visszaállítás után),már akár ki is veheted a szlovák símet,mert már továbbá nincs is rá szükség hiszen átállt ORXre,de benne is hagyhatod az Oreo feltelepítése végéig.
Amikor fent az Oreo,magyar símmel visszaállítás és XEH lesz.
-
OCTAMD
őstag
válasz
kengyel #11058 üzenetére
Visszaállítod a telefont,mintha eladnád
Feljön a nyelvválasztás(magyart mutat ha xeh)
Beteszed a szlovák símet
Megkérdezi akarod a szlovák régiót?
Visszaállításra nyomsz(szlovák nyelv lesz mert orx)
Kiválasztod a magyart ha nem beszéled a szlovákot
Végig futsz a beállításon ez 2perc és wifin már ott is az Oreo
Ha akarod ugyanígy magyar sím be és visszamész xeh-re
-
S e t h
nagyúr
válasz
kengyel #10729 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni, használom mindkettőt.
Tény hogy a BK disabler mostanában kapott pár frissítést amiről az xda topikjaiban nem írtak túl jókat, én nem is frissítettem.A SABS viszont ugyanazt csinálja ingyen, korlátozások nélkül, csak a telepítése macerás kicsit.
-
S e t h
nagyúr
válasz
kengyel #10727 üzenetére
SABS is a system-wide, rootless AdBlocker, package disabler, permission manager and more. It works by using Samsung's KNOX SDK, therefore only works on Samsung devices. Because of a sheer amount of Samsung phones, all with different Android and KNOX versions, screen sizes and other specifications, SABS only focuses on Galaxy S8, S8+ and Note 8 devices with latest Android version, though should work on all Samsung devices with Android version 5.0 or higher. What makes SABS stand out from other adblockers is that it can make reversable system level changes because of the Samsung's KNOX tools, and doesn't run in the background. With it, you can easily block url domains, disable system apps that you can't in settings, remove permissions from apps that you can't usually control.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
kengyel #10688 üzenetére
Én annak örülnék a legjobban, ha az akkumulátor teljesíménye még jobb lenne frissítés nélkül is. A kiadáskor a többi gyártónak nagyobb kapacitású terméke volt és csak hab lenne a tortán, ha a Samsungnál is nagyobb telepek lennének... és még kevesebb bloatware, hogy ne fogják meg az eszközt. Prémium terméknék prémium ár dukál, de átlagos ámbár biztonságos telep.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
robi19940121
csendes tag
válasz
kengyel #10375 üzenetére
termeszetesen irni fogok, eddig annyit tudok elmondani rola, hogy haverom s8 on tesztelte az oreot, nala voltak pici laggolasok, ennel en meg nem talalkoztam vele sehol sem.
konkretabban meg nem tesztelgettem semmit.persze csinaltam resetet hogy ne dobalja fel azt az uzenetet ertesitesben, hogy megvaltozott a szolgaltatom es reseteljem
, igy ugye visszaallt XEH ra, de remeljuk h ez nem lesz hatrany illetve nem fog problemat okozni az elkovetkezendo frissiteseknel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kengyel #10332 üzenetére
Ez érdekes, pedig jobban szeretem a sötét témákat, főként pl. pc-n is, de mobilon valahogy mindig visszatérek a világosra, nem tudom miért.
Az üzemidő témához pedig. Érdemes csak elkezdeni only böngészni.. Elég gyorsan elrepül 4-5 óra kijelzőidő, és még marad kakaó a telóban.
Hiei11: Itt már a többi mellékes, hacsak nem neten keresztül stream-eltél.
Ezért a legnagyobb fogyasztó maga a kijelző, és a többi. Az lényegében HW gyorsítás nélkül ment, mármint a tartalom.
-
BeastMode
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kengyel #10328 üzenetére
Szerintem csak videónézés, semmi több. Alapjában véve simán összehozható.
Érdekes ez a fekete téma is, mert eddigi tapasztalataim alapján lényegében semmi különbség nincs a világos témához képest. Vagyis, talán van, de, elhanyagolható.
Hiei11: Miért? Attól függ milyen tartalmat néztél. Ha valami olyat, aminek lényegében szinte 0 hw felhasználása volt, akkor lényegében nem tekerte a telefont.
-
Taci
addikt
válasz
kengyel #9691 üzenetére
A Note kamerájától (valamiért) sokkal többet vártam.
Rendben, megkomponált képeknél nagyon jó, ott, amikor van időd. De én pl. edzéseken sok fotót csinálok a csapat Fb-oldalára, és sajnos hozzá kellett szoknom, hogy ha azt akarom, hogy legyen 4-5 használható fotó, akkor bizony 12-16-ot is csinálnom kell. Rengeteg a bemozdulás, az elmosódás - ami persze egy edzésen, este, (erős) mesterséges fénynél talán nem is annyira meglepő, csak talán én vártam túl sokat.
De valamelyik este pl. a hátsó kamerával csináltam pár önarcképet (talán hátsó önarckép a neve), a kezem és a telefon fixen, 4-5 kép, csak a fejem mozgattam erre-arra, és nem hittem el, 2 volt összesen használható, az összes többi homályos elmosódás.
Persze mondom, olyan helyzetben gyönyörű képeket készít, amikor van "idő" rá, de sajnos itt is meg kellett szoknom, hogy inkább több képet csináljak, hogy legyen használható közülük. Lehet, csak nekem voltak irreleváns elvárásaim, hogy minden helyzetben tökéletesen teljesítsen. De talán az esti felvételek gyengeségéről már született pár hozzászólás és Youtube-videó is korábban.Az S9(+) kapcsán viszont ez az egyszerre 12 képet készítő, majd azokat csoportosító, majd végül a legeredményesebb csoportól a legjobb részeket egy képpé összeillesztő működési elv nagyon kecsegtetően hangzik. Kíváncsi vagyok, milyen végeredményt produkál a valóságban.
Ma elnézek a SES-ba, kérek egy árajánlatot a Note beszámítására S9+-ra. Bár tavaly pont a Note kapcsán kértem az akkor másfél hónapos makulátlan (üvegfólia, fólia hátra + tok) S7-re, és valami 60e Ft-tal akarták kiszúrni a szemem. Kb. most is ilyen mértékű beszámítási "akciót" gyanítok. Amúgy én nagyon szeretem a Note-ot, a képernyőjét, a méretét, pont az én kezembe való (még talán egy fokkal nagyobb is elférne kényelmesen). Ehhez képest az S9+ valamennyivel kisebb.
-
-
TODI1111
veterán
válasz
kengyel #9308 üzenetére
Persze, én sem biztos tényként kezelem az írást és akkor sem fogok eret vágni magamon ha mégsem lesz május előtt frissítés,egyszerűen csak nevetséges,hogy a samsung egyik felsőkategóriás készüléke lesz az utolsó a sorba. Tudom sokan mondják most,hogy inkább jöjjön később de legyen jó, viszont ennyi pénzért elvárható lenne,hogy előbb jöjjön és akkor is jó legyen.
-
Capella
senior tag
válasz
kengyel #9082 üzenetére
Úgy tudom, vagy emlékszem, hogy korábban csak a ceruza kivétel számának kiìrásához kellett root a Phone Infoban. A töltések számát és a headset csatlakozást viszont jelezte. Akkor persze rootolt telefonom volt.
Most hogy írod, meg is lepődtem, hogy nem írja már ezeket sem, kivették.Kár volt frissìteni, illetve a Playről már az új verziót szedhettem le. Korábban voltak .apk mentéseim egyes appokról, amit vissza lehetett tenni, ha a frisstéssel rossz irányba mentek, vagy hibás lett az újabb verzió.
Később láttam, hogy Ákk írta a Nougat óta nem megy. Akkor nem (csak) root, nem program, hanem oprendszer "probléma".
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kengyel #9085 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy jó ötlet volt-e az S8-ra kitenni, lehet, hogy az S7-tel kellett volna kezdeni.. Persze, ha bugos, akkor bármelyik tulajdonosokra nézve kellemetlen.. Főként ugye, ha FR után is van gond.
Ha a korábbi hozzáállásokat nézem, akkor tartok attól, hogy 8.0-nál meg fog állni az élet, de ne legyen így.
-
Aryon87
félisten
válasz
kengyel #8694 üzenetére
Megnéztem most már én is az enyémen ezt a jelenséget. Szép is lenne a fényszivárgás, de ez nem az. az edge kijelző visszatükrözi a képernyőtartalmat, ugyanis ha sötétebb tartalom is van, akkor úgy halványul ott. szal tükröződés lesz az
(be is baxna ha hézagos lenne a teló..) -
KaitouP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest