- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
T0rnad0 #4499 üzenetére
Valóban így van, igazad van:
"The Gear VR with Controller Galaxy Note8 Edition (SM-R325) is compatible with the Note8 and earlier devices back to the Galaxy S6. The Gear VR with Controller (SM-R324) is not compatible with the Note8, but is still compatible back to Galaxy S6."
Köszönöm! -
Taci
addikt
A Telekomnál árult Gear VR 2017-es szemüveg kompatibilis a Note 8-cal, vagy ez még a "régebbi", amibe maximum az S8+ fér?
-
S e t h
nagyúr
Amikor sürgösen szükség lenne vmire, persze akkor nem találom.
Hogy lehetne működésre bírni, egyáltalán hol találom a pdf fileba írás lehetőséget a telefonon ? Tudom hogy gyárilag van rajta, most leszedtem két alternatív alkalmazást amivel sikerül, de ha tudja gyárilag, akkor csinálnám azzal.
Csak nincs meg. -
BeastMode
őstag
-
akooos
veterán
-
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom nálam egyedi vagy másnál is van hogy feloldás után nem a főképernyő jön be, hanem az üzenetek alkalmazás.
Üdv Next -
-Gerzson-
aktív tag
Vettem egy Nillkin magic disk 4 QI gyorstöltőt. Megtehetem, hogy ennek a közepére rakok egy NFC matricát, ami töltés közben vezérelné a telefont?
-
Taci
addikt
válasz
hackeeeee #4479 üzenetére
A Samsung oldala szerint a kamera alatti rész az "NFC detection area":
-
-Gerzson-
aktív tag
Használ valaki céges levelezésre Citrix secure mailt? Működik a knox-on belül is?
-
Luser2000
addikt
Segítsetek pls!
Hol lehet a zseblámpa funkció fényerejét állítani.
Egyszer véletlenül belefutottam, azóta viszont nem találom.
Köszi! -
hackeeeee
Jómunkásember
Múltkro valaki kérdezte az NFC-t. A kamera alatt lehet valahol. Elsőre nekem se ment, kikapcsoltam, majd be az NFC-t, utána már működött. A kamera alatti résznél csippant.
-
hackeeeee
Jómunkásember
FullScreen youtube megy Nálatok? Én bármit csinálok, nem tudok fullscreen-be tenni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4467 üzenetére
Ismerősöm gsm boltos dualsim-es telója is rákérdezett első indításkor, hogy milyen szolgáltatós a sim benne, a Nekem a Telekom-os nem kérdezett ilyet.
-
csocsoszán
őstag
Kétkártyás gsm boltos mobilom van.
Megjött a 256-os kártyám, ezért úgy döntöttem, hogy teljes törlést csinálok. Elősször tottálal kitöröltem mindent a belső kártyáról. Majd Recovery-ből töröltem mindent. Érdekesség, hogy megkérdezte milyen szolgáltatót állítok vissza Tesco vagy Vodafon mobilt. Utóbbit választottam. Megmaradt a most érkezett frissítés, és idáig minden rendben. -
WiLDoR
tag
Na, nekem is megjott vegre, csatlakoztam a taborhoz, Note3-rol valtottam
Jelenleg Clear View Cover vedi a telot, eses ellen nem a legjobb, de az extra funkcioi szimpatikusak -
Teal'C
veterán
válasz
TechRobot #4463 üzenetére
Ha szerepel a Samsung Magyarország adatbázisában és megkapod a 2 évet meg az igazoló emailt akkor mind1 kitől vetted mert az a Samsung Magyarországtól van különben az ő adatbázisukban nem szerepelne.
Persze az eu-st is regelheted de arra nem jár a plusz év sem az igazolás ezen nincs mit magyarázni. -
TechRobot
aktív tag
Több szürke importos eszközt tudnék mutatni az accomból amire 2 év garit elfogadott a rendszer csak beírtam h T-be vettem. Persze egyik teló sem volt nálam többet mint 3-6 hónap, nemhogy 1 vagy 2 év. Sszériások és note szériások vegyesen.. Sosem jött olyan levél, hogy nem regelhető a 2 év ellenben azt leírták h csak számlával, amiből gondolom azért kiderül h szürke importos vagy nem (gondolom).
-
TechRobot
aktív tag
Ez azért rossz csak mert minden samu telót be tudsz regelni 2 év garira.. függetlenül h honnan van, de kérik a számlát és sufni géesemes nem lesz jó. Kivéve ha pont leszarja a szervizes ami ritka de előfordul. Regeltem már be szürke importosat csak sz.nak a pofon.
Ügyfélszoglálat semmit se tud.. össze vissza beszélnek, még a most nemrég leadott telómmal is félre informáltak mert nem tudnak semmit a szervizről. Úgy visszavágja majd a szerviz zúgva szál mint a győzelmi zászló! -
snowball
tag
hi,
Elsősorban azoktól kérdezném, akik a vodádól vették a note8-at: A vodafone-nál a dual sim-es vagy a sima egy sim-es verziót lehet kapni?
-
Misi1980
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő.A tokot kicsit meg kellett hekkelnem a kamera és az újlenyomat olvasó között.Van ott egy kis elválasztó amit szikével kivágtam mert nem ért le az újjam az olvasóig.Ha tudok teszek fell képet tokkal és tok nélkül.
Hiel11...Nem nagy szám a tok de az ára is kedvező.Most rendeltem egy ilyet.Remélem ez sem bántja az üvegemet.
-
Misi1980
senior tag
Az S8 + is ezt a fajta üveget használtam ott volt szivárványosodás.A Note 8 ra már úgy tettem fel hogy mielőtt rásimítottam volna a kijelzőre az üveget a kijelző közepétől a széléig simogattam nyomkodtam rá és csak ez után a szélére és itt nálam nincs szivárványodás eddig.Én mondjuk tokban hordom a telefont és az üveg széle és a tok széle tökéletessen illeszkedik egymáshoz.Nem feszíti és hézag sincs.Aki tok nélkül csak üveggel akarja használni a telefon annak zavarható lehet az üveg széle oldalt.
-
-Gerzson-
aktív tag
A Mikulás tegnap nekem is meghozta. Ma kezdtem belakni.
A gondom, hogy néhány névjegy hiányzik a kontaktok közül. (Több mint ötszáz van nehéz átnézni) Véletlenül vettem észre mert pl. gyakran hívott családtag is hiányzott.
Névjegyzékben be van állítva a google szinkron, többször újra szinkronizáltam de nem lett jó. Ha a weben megnézem, ott vannak a hiányzó kontaktok a többi között. Még soha nem volt ilyen gondom az előző telefon váltásoknál. Mi lehet a gond? -
Kasya
nagyúr
válasz
Szoke1982 #4443 üzenetére
Probald meg a Camera app cache uriteset elso lepesnek.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #4434 üzenetére
Valamelyik wallpaper alkalamzásból szedtem le. Este írj privit és megkeresem. Most nincs nálam a Note 8.
(#4429) S e t h: valamiért képen nem adja vissza, hogy milyen, de élőben egyébként gyönyörű. (Csak eszméletlenl csúszik a hátlapja.)
-
electro91
tag
Sziasztok
Én is boldogg tulajdonosa lettem egy dualsimes darabnak? vettem rá kijelző védőt de csak üveget kaptam aminek csak a két szélén van meg az alján tetején ragasztás. sikerült feltennem szépen még le is súlyoztam egy pár órára de sajnos nem tul jó így se néhány helyen alig érzékel a kijelző erősen kell nyomni az érzékeléshez. Van alakinek tapasztalata foliák/üvegekkel kapcsolatban hogy melyik a jó?
-
S e t h
nagyúr
Melyiket tartjátok jobbnak?
S note vagy Samsung Notes? -
james008bond
őstag
válasz
ForRedGlory #4420 üzenetére
Szia! Jó az a madaras háttér. Megkaphatnám én is?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Töltés megy minden gond nélkül nem gyári kábellel/töltőfejjel? Estére még nem töltöttem fel, viszont napközbne lehet le fogok merülni, de, nem szeretném kibányásni a gyári töltőm, mert ugye a wless töltőre van rákötve.
Bent van typeC kábel, és 2A-s töltőfej, de max elviszek egy 1A-s fejet.
-
S e t h
nagyúr
Kipróbáltam a samsung remindert. Kicsit fura, hogy a felvitel időpontja szerint mutatja az emlékeztetőket és nem időrendi sorrendben.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Aksit irigylem csak benne.
Egymás mellé rakva elég eye candy a note, pedig nálam sokadlagos szempont a külső, de ennél vonzóbbak hittem a matet.
Majd én is meg akarom tapogatni ha olyan helyen járok a közeljövőben. -
gabor_b
tag
Hirtelen felindulásból vásároltam egy tokot:
Adtak hozzá egy védőfóliát is, amelynek felrakása még várat magára.
-
válasz
Electus #4425 üzenetére
Nem, a szerviz nem tud cserélni, nincs hozzá készlete, de nem is az ő dolga, hanem az üzleté, ahol a készülék vásárolva lett. Ezért is cinkes, ha valaki kérdéses helyen vásárol, mert ha közben megszűnik az üzlet, vagy csak tesz magasról a csereutalványra, akkor probléma adódhat...
-
válasz
Így "élőben" látva, kár volt elcsúfítani azzal a HTC felülettel a Huawei-t, nem kizárt, hogy meg is bosszulja majd akadással vagy akkumulátoros merüléssel
, szebb így a Note 8, viszont a kettőért már kapsz X-et.
-
akooos
veterán
válasz
Remélem mind a kettőn csinálsz majd mindent párhuzamosan. Kíváncsi vagyok melyik marad majd
én a Notenak szurkolok
-
Teal'C
veterán
válasz
balika333 #4416 üzenetére
Aha az enyém is gsm bolti.(Sokak szerint sufni gsm) Mégis él a 2 év és amúgy leleveleztem a samuval az első évben elég a garanci jegy a második év igazolásához viszont kell a vásárlást igazoló számla (áfás) és a regisztrációkor küldött visszaigazoló szelvény is.
Mellesleg 277 ért vettem dex-el együtt Október elején.
Nem minden kereskedő sufni, főleg ha már 10 éve náluk vásárolsz. -
balika333
tag
válasz
Electus #4411 üzenetére
A plusz 1 év garanciát csak a hivatalos forgalmazó által behozott és kereskedőn keresztül vett készülékre vonatkozik (általában Media Markt, eDigital, Auchan/Tesco, FristPhone, stb.) Tehát ha valamelyik bolt most 300e alatt hirdeti a készüléket újonnan, az nagy valószínáséggel eu-s (0 perces használt telefonként behozva ÁFA kikerülés végett) vagy ázsiai készülék.
-
Electus
csendes tag
Sziasztok lenne pár kérdésem és már biztos volt ilyesmi de amennyit pörgettem a fórumot nem találtam meg.
Ha bontatlanul vesz valaki egy Note 8 at akkor arra alapból egy év garancia van és ha online regisztrálja akkor meg még egy évet ad a samsung? Ez hogy működik pontosan és mi kell a regisztrációhoz?
Meg hol lehet ezt érvényesíteni. Pl. ha valaki gsmből vásárol bontatlan eszközt akkor arra is lehet aktiválni plusz egy évet vagy csak oem forrásból származóra van +1 év?
És gondolom az 1 év az alapból mindegyikre olyan hogy bármelyik hivatalos samsung szervízbe lehet vinni ha bármi van.
Előre is köszi a választ.
-
-
gilfoyle
őstag
válasz
james008bond #4401 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest