Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
Memmaao #2497 üzenetére
igen, olykor túltolja kicsit, de laza és nem csak száraz technikai adatokat tol (azt a legkevésbé), és kikapcsol.
Kb. olyan meglátásai vannak csúcsmobil-vonalon, mint nekem, tartozékokat is sokszor vettem már az ő tesztjei után (Gear Circle, Gear S, telefontokok), de telefonokat is (S7 edge, Honor 8, S8).. szóval összességében az ő videóit várom a legjobban, ha telefon review-król van szó. Mostanában azért a JerryRigEverithing csatornáról Zack-et is rendszeresen nézem, ő is jó arc.
-
laci0530
senior tag
válasz
Mikulásbá #2494 üzenetére
Ez igen!
A gyerekeknek lehet, megmondom, hogy ha rosszak lesznek, Veled hozatjuk december 6-án az ajándékot.
#2493 Memmao: aha, nekem az outro-ja is beleégett már a fülembe: "all 'ya haters, all 'ya trolls, close your eyes and picture me rollin'.."
Hatalmas figura, nagyon bírom.
("feels good in the hands.. ladies, you know the procedure..", meg "micro sd slot helyett szándékosan micro sd "slut"..
)
-
laci0530
senior tag
Ez Flossy Carter telefonja (kedvenc YouTuber-em). A Beautiful Widgets alkalmazást használja pl. az óra/időjárás widgethez, nekem is ez van a telefonon Nova Launcherrel, csak más témával.
Ebben a videóban elmondja az elején, hogy a Beautiful Widgets alkalmazással milyen opciókat használ.
Az én kezdőképernyőm évek óta kb. ugyanígy néz ki (asszem még a Note 3-nál rendezkedtem be erre
):
-
Somatom
veterán
-
Teal'C
veterán
Azt tudtátok hogy minden appnál be lehet állítani külön a csendes értesítést. Én használom a Shealt alkalmazást de idegesítő volt hogy a kocsiban zenehallgatás közben meg amúgy is napi 10 értesítő jött. Na tegnap megtaláltam, amikor jön az értesítő rányomsz a lefelenyílra és kiválasztod hogy csendes.
-
Gaben06
tag
Sziasztok! Egy hete van meg Nekem is egy arany színű Note8. Nagyon szeretem a telon minden ok vele de ma arra lettem figyelmes, hogy a készülék kijelzője legalján ahol a mobileautfitteres fólia nem éri lekopott négy helyen az oleofob réteg. Ennek lehet köze a gyári flippes tokhoz szerintetek? Nagyon ideges vagyok emiatt mert mindig vigyázok a cuccaimra.
-
Somatom
veterán
válasz
Mikulásbá #2484 üzenetére
Nem ismerem a DeX -et. Androidos PC -ken az External Keyboard Helper -t szoktam használni fizikai billentyűzetekhez.
-
Üdv!
Most is DEX alól vagyok,egyedül a billentyűzettel kínlódok,nem minden betű van a "helyén".Már átpörgettem a beállìtásokat,de nem akar beállni.Ebben tud valaki segíteni? -
kkp900
senior tag
És oldalt is fasza ?A fólia persze ,hogy felraktad mindkettőt.Szépen illeszkedik?És lehetne egy linket kérni?
Még egy kérdés amikor kapok egy emailt,akkor annak a tartalmát ,hogy lehetne megjeleníteni Zárolt képernyőnél ,hogy azért ne kelljen feloldani a telefont??Esetleg egy mondatban is akár de csak azt írja ki ,hogy tartalom nem megjeleníthető,és de az istenért sem találom ezt a beállítást az értesítéseknél ,hogy lehetne beállítani. -
akooos
veterán
Srácok akiknek korábban is voltak Samsungjai. Lehetséges rootolni knox trip nélkül?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Retekcloud #2460 üzenetére
Tipp? Max annyit tudok hogy amit nem használsz.
Letöltöd hozzá a megfelelő alkalmazást és megnézed milyen alkalmazások futnak a háttérben, amelyeket amúgy nem használsz és megkínálod egy tiltással.
Teljesen változó, egyéni preferenciáktól függő, hogy ki mit tilt le. -
babosmiki
addikt
válasz
thebear007 #2458 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
thebear007 #2458 üzenetére
Kb.semmivel.
Itt is erősen opció a tiltás a jó készenléti időhöz. -
Winchester95
őstag
válasz
babosmiki #2443 üzenetére
Fáradj át az IPhone 8 topicba.
(Csak vicc volt).
Eddig én is meg vagyok vele elégedve.A "régi" S6 Galaxyra találtam olyan két részes ütésálló tokot, ami takarta az usb és jack csatlakozókat, kihajtható fülekkel. Na erre olyat még nem találtam sajnos.
Kijelző védő fólia elég nagy probléma jelenleg.... -
Teal'C
veterán
Nekem volt dex de eladtam nem láttam hasznát. Ki sem bontottam.
-
OutsideR
aktív tag
-
babosmiki
addikt
Komolyan, igen uncsi ez a topic szinte csak a tokokról és fóliákról szól az egész...
Mondjuk ez jó hír valahol, ezek szerint tökéletesen működik a vas.
-
S e t h
nagyúr
Van aki nem a külseje miatt preferál egy adott típusú készüléket.
Más.
Megjött egy hét alatt az Usából, magasság, vastagság tökéletes, viszont a szélességben van plusz 1 centi, tehát nem tölti ki Spigen slim tokkal, ahogy olvasom inkább Otterboxra van tervezve, ami már jóval robusztusabb, ergo most kicsit lötyög benne, viszont nagyon szép és cseszettül nagy. -
Teal'C
veterán
Mit szóltok.
-
dawez
tag
Targytalan.
-
cuebler
senior tag
válasz
james008bond #2420 üzenetére
sőt már a 6p-m is tudta két éve
-
S e t h
nagyúr
Zagg fólia, tragédia, mint egy domborzati térkép, s-pen komoly lenyomatot képez.
Látom mit írtam két napja. -
válasz
james008bond #2420 üzenetére
S8-nál is így van.
-
james008bond
őstag
Azt tudtátok, hogy a kijelzőt bekapcsoló gomb nélkül, csak az ujjlenyomatolvasóval is fel lehet oldani?
-
-
Teal'C
veterán
Meg ezt rendeltem erre kíváncsi leszek nagyon. Ezt tuti nem tólja fel a szélén semmi.
-
Teal'C
veterán
#2410 Ebay en van kamera üveg is.
-
Teal'C
veterán
Sziasztok én ilyet rendeltem tökéletesen illeszkedik nem foltos stb...
-
hdekakas
senior tag
válasz
Winchester95 #2410 üzenetére
Sima fólia, ja.
Üveg fólia nincs rá tartós.
Kamerára árul egy magyar honlap vmi 350 ft körül. Plusz egy ezres posta.De én nem teszek rá. Akárhogy is, tuti nem lesznek olyan tiszták a képek.
-
Aki eddig hezitált a DEX vételén-hogy kiváltsa pl. egy laptopot-ne tegye!Ma jött meg a monitor,teljesen használható normál PC-ként a Note 8 DEX-el,semmi akadás,videó,zene,böngészés tökéletes!
Kicsit szokni kell a kezelését-nekem-de aki benne az androidos témában,annak gyerekjáték lesz. -
dawezz
csendes tag
válasz
Winchester95 #2392 üzenetére
Szia én vettem egyet ebből a ZAGGból a saját webshopjukból igaz drága volt,(40 euro) de tökéletes a cucc.
ja igen 2 nap alatt itt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest