- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
Misi1980 #11269 üzenetére
Dehogy kapjuk amúgy ez is tud igaz nem 960 fps-t
de hidd el ezt nem sok esetben tudnád alkalmazni amúgy mert nagyon sok fény kell hozzá az s9 esetén sem ér semmit ez 0.2 sec időtartalmú slow motion...
Hackeeeee
Most megnéztem nálam semmi fénycsík.... ha zavar küld szervízbe mert az így nem normális -
Taci
addikt
válasz
Misi1980 #6734 üzenetére
Köszönöm! Igen, amúgy én is ilyet használtam legelőször (direkt előre berendeltem tokokat és (üveg)fóliákat is még a telefon vásárlása előtt), de az a fólia olyan érzéketlenné tette a szélét a kijelzőnek, hogy úgy gondoltam, több kárt okozok az erős nyomkodással, mintha nincs rajta csak egy sima fólia.
Én amúgy ezt a fekete tokot használom (hiába van a gyári Alcantara és Protective is), kényelmes, viszonylag vékony, plusz a kijelző alján és tetején pár milliméterrel túlnyúlik, így ha kijelzővel lefelé is tenném le, elemelné a telefont, nem érne le a kijelző. Már ilyet használtam az S7-hez is, nagyon szeretem.
-
BeastMode
őstag
válasz
Misi1980 #5295 üzenetére
Nem.
Ez a wipe cache, csak a Kolléga valamiért nem írta ki, így meg elég furán hat.
Ez csak a programok által felhalmozott cache fájlokat törli, semmilyen adat- vagy programvesztés nem történik ezáltal.Hangerő fel + Bixby + bekapcsoló gomb egyszerre történő megnyomásával hozható elő a recovery és ott lehet ezt megcsinálni.
-
Rakeem
aktív tag
válasz
Misi1980 #2519 üzenetére
Várjuk róla a helyzet jelentést. Én is a napokban tervezek venni egy note8-at, és hát azért amit ők kínálnak az eléggé jó áron van, ha valós a 2 év gyártói gari.
Meg ha már beszélsz velük erre a sima/dual sim dologra is rákérdezhetnél.
(De valami szerintem nagyon nem gömbölyű.)
-
S e t h
nagyúr
válasz
Misi1980 #2240 üzenetére
Én emagról maximum 10-20 ezer forintos cuccokat vásároltam eddig, egészen egyszerűen azért, mert nem volt jó hírük, ha garanciáztatásról volt szó.
Én eddig sem vettem és ezt követően sem veszek tőlük drága dolgokat.
Maximum a samsungot hívnám fel ilyen esetben, mi az ő álláspontjuk, lehet cseten is adnának rá választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest