- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Android szakmai topik
- 69, 100, 200, 5000, 6000
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyboi82
tag
Sziasztok!
Gear VR 2017 Ez kompatibilis a Note8-al? Köszi
-
hdekakas
senior tag
Néhány percenként vagy lefagy, vagy újraindul a telefon.
Reggel óta jelentkezik ez a hiba.
Érdekes, mert az óra az pontosan ketyeg az AOD-n, de nem reagál semmire. Csak hosszan nyomva a kikapcsolásra. De van, hogy nyomkodás közben fagy be, aztán úgy 10 mp múlva újraindul.
Cache-t már ürítettem recovery-ből, semmi haszna. -
jani70
aktív tag
válasz
Memmaao #5893 üzenetére
Én a speedshopból akartam rendelni a spigen liquid air tokot,de több mint 3 hét van folyamatosan ki írva,írtam nekik emailt de nem tudják pontosan mikor lesz készleten!
Így még tavaly megrendeltem eBayről,nagyon jó kis tok!
Tegnap megvolt az első teszt is,kb másfél méter magasból le esett sarkára és pofára,és semmi baja nincs a telefonnak!Nulla karc a kijelzőn, semmilyen fóliát nem használok!
A tok nagyon passzentos, vékony és a sarkokat is tökéletesen védi,és az érdekessen kialakított hátulja miatt nem csúszik kézbe!
Amióta megjelent ez a típusú tok(Kb 2 éve) sok telefon típushoz,azóta csak ezt használom.Ujjlenyomatot abszolút nem gyűjti,akár zsíros koszos kézzel is foghatod😆 -
válasz
hackeeeee #5892 üzenetére
Én azt várom, hogy a gyorsboltba végre megjöjjön a spigen liquid air tok.
Update: Várhatom! Most nézem, idáig érkezik 3 napon belül volt, ma meg már ismét 3 héten túl... Még tavaly kb augusztusban rendeltem meg náluk, mert akkor az volt, hogy 3 napon belül. Vártam két hetet, felhívtam őket, mondták, majd decemberben jön. Na most akkor megint nem jött...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Normál sötétedett lencsével (szinte full fekete) Nekem simán detektál a faceID.
És, szemüveg nélkül csináltam meg az arc detektálást.
Memmaao: Azért az kemény. Bár arra már rájöttem, hogy a szakáll és a haj alapból nem befolyásoló tényező.
Annyit ért a tok, amennyiért jön, a clean cover sem nagyon nyúlik a kijelző elé. Alapból tokban tartom. Ha ez fontos, akkor marad a clear view, csak egy kézzel nem vagyok képes gépelni. -
Nem gondolnám, hogy az iris scanner bármi olyan sugárzással terhelné a szemed, ami káros rá. Az arcfelismerésről annyit, hogy kevésbé pontos, mint az iris. Ikertesóm telefonját pl. simán feloldom arcfelismeréssel, pedig nekem van szakállam, neki nincs, és a szemüvegünk sem egyforma és napszemüveggel is próbáltuk, még úgy is!
#hackeeeee: A note 4 protective coverjét én is imádtam, megvolt mind3 színben. A note 8 tokja sem csúnya, de sajnos a kijelző elé nem nyúlik, így elölről nem sokat véd, hátul meg feleslegesen duplán vastag. Az enyém ez okból a fiókban pihen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem jön hamarosan a protective cover, kíváncsian várom, hogy milyen lesz. A note4-ét imádtam.
Ezen kívül van Clear view standing, és Clean coverem is. A clean cover sajnos csalódás volt számomra, az S7E-jéhez képest nagyon gyenge minőség. A Clear view nagyon jó, csak ezt a flip-es mivoltát nem tudom megszokni.
-
Ákkk
addikt
A dex esetén nem sok választásod van mert ami körben véd alul is oda nem ér be a csatlakozója a dexnek.az alcatranta ami egyedül de az egy eséstől nem sokat véd sajna.
Illetve van egy megoldás a dexhez.Ezzel jó tok esetében is -
Madwe
nagyúr
Én az alcantara-t, de maholnap rendelek hozzá dbrand skineket, ha esetleg vki még csatlakozna szállítási ktsg miatt most szóljon
(nem félek h elejtem, az elmúlt 15 évben nem ejtettem el okostelefont amióta használok... s egy tok nem sokat számít szvsz... ellenben karcoktól féltem, az ellen nehéz máshogy védekezni, uh ezért csábultam el a matricázáshoz
)
-
zzola
titán
Köszi srácok! COOP kuponom nincsen, csak egy 5k-s tartozék vásárlási kupon! Valami olyan tok kellene, amivel működik a DEX és nem kell minden alkalommal kiszerelni belőle a készüléket....
UAG-ot néztem, hasonló mint a protective cover... -
Taci
addikt
Nekem ez a két gyári tok van, a Telekom Coop-os tartozékkupon felhasználásával 2900 illetve 0 Ft-ért adja:
Csak a telefon nem jött még meg...
-
zzola
titán
Nah, bezsebeltem a dual SIM-es készüléket, már csak valami korrekt tok kellene...
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Érdekes, hogy ez most micsoda újdonságnak élik meg egyesek (nem rád célzok)...csak amit olvasni a neten, hogy hűű meg háá
Az MS, 2015-ben a 950 (xl) -es készülékekben már teljesen frankón megcsinálta az iris-t.
Szemüvegben, sötétben kiválóan működött/dik. A kamera (fotó) minőségük után is csak loholni tudnak a "többiek", mégis sikerült halálba vágniuk a rendszert. Persze a kiváló minőségű 950 es készülékek nem tehetnek róla, hogy hazug, hozzá nem értőek hegesztették rá az os-t. -
Kasya
nagyúr
Szemuveges vagyok, napszemuveget nem hordok.
Munkam miatt amugy sem hordhatnek.Az Iris-t probaltam, ment szemuvegben is, de kotel kellett tennem es maceras.
Felsotet szobaban sem szokott gondom leni vele. Ahol este vagyok, ott meg a Smart Lock miatt nem is kell feloldanom (pl. otthon).
Az ujjlenyomatot mar csak egyedul a vasarlasoknal es a bongeszo jelszavaknal hasznalom. -
Madwe
nagyúr
Csak az fényviszonyfüggő is, valamint pl nyáron napszemüvegben nem működik
A retinával pedig fenntartásaim vannak, sokan panaszkodnak h megfájdul tőle a szemük, erre figyelmeztet is a telefon mikor beállítom, nem szeretnék megvakulni - lehet nincs rossz hatással rá, de nem kockáztatok
(igaz iphone x is lézerrel scannel, de az egész fejet, itt pedig koncentráltan csak a szemedbe lövik) szóval én maradi vagyok s maradtam az ujjlenyomatnál, igaz megbízhatónak jelöltem a gear s3-at, így gyk soha nincs is rá szükségem...
-
Arthemi$
csendes tag
valaki használja a face unlockot? valahogy az irisz sokkal jobb es pontosabb mint a faceunlock, vagy 10 böl egyszer müködik és akkor is már 360 fokban forgatom a pofam körül a telefont
-
viera
őstag
válasz
hackeeeee #5871 üzenetére
Note 8 elött X-em volt és nálam mindig fel kellett ébreszteni,hogy felismerje az arcom.iPhone-on van olyan funkció,hogy emelés az ébresztéshez akkor aktív lesz a kijelző és egyből keresi az arcot.De ha asztalon van akkor vagy felemeled vagy rákoppintasz,hogy aktív legyen.
Nálam a Note 8-nál ha otthon vagyok be van állítva biztonságos helynek így nem is zár le,meg ha kapcsolatban van a Gear S3-mal akkor sincs képernyőzár.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Arcfelismerőt valahogy meg lehet oldani, hogy hasonlóan működjön mint az iX-nél a face id? Vagyis, hogy ne kelljen rábökni, hogy aktív legyen a kijelző, hanem ha ránézek, feloldjon?
Ugye az ujjlenyomat olvasó lényegében állandóan aktív, ez is elég hasznos opció lenne, szerintem.
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Nektek is melegszik a teló, ha mobil netet (hotspot) megosztom
a pc -nek? (wifi-n)
Jól látom usb is lehet? Abban tudtok segíteni , hogy kell..? Rádugtam telepített de ennyi.. vagy valami progi kell még? Köszi előre is. -
balika333
tag
Ezt a biztonságos WiFi értesítést nem tudjátok hogy lehetne véglegesen eltávolítani? Mindig itt figyel az értesítő sávon és nagyon idegesítő...
Csak a kényszerleállitás van de újra aktiválódik.. Titeket nem idegesít? -
jani70
aktív tag
Ezt az aksi mizériát lehozta a HVG is most nemrég, miszerint ha teljesen lemerül a telefon akkor nem lehet bekapcsolni!
Ma teszteltem én is, nálam gond nélkül vissza kapcsol,ha lemerül teljesen!
Másnak volt gondja ezzel kapcsolatban? -
Somatom
veterán
A kódot újraírta a srác, a kiadás tudomásom szerint fix, nem béta. Az más kérdés, hogy mely modulokat portolták az új verzióra. Nugát alatt még nem használtam Xposedet. Régebbi verzión viszont már használtam az Additions modult, innen a tapasztalat.
Továbbá, leveleztem egy Magyar remapoló alkalmazás fejlesztőjével. Ő írta, hogy root nélkül nem tudja megoldani, hogy kikapcsolt kijelzőnél is működjön a remap. -
Teal'C
veterán
Próbált már valaki regisztrálni a samunál hogy témát tudjon kreálni!!!
-
jani70
aktív tag
Bixby button remapper,a neve pontosabban!
Ingyenes! -
jani70
aktív tag
Letöltöttem a play áruházból a bxaction appot, beállítottam hogy semmi műveletet ne csináljon ha megnyomom a gombot!
Így nem kell tartani attól,hogy zsebben is véletlenül megnyomva bekapcsoljon bármilyen alkalmazás! -
negatiw
tag
Ezt a bixbyt lehet valahogy magyarosítani? Vagy esetleg a gombhoz mást társítani?
-
Capella
senior tag
Nekem farmer és hasonló nadrágzsebben nincs vele semmi gond. Egyelőre.
Egy kék gyári Clear View Standing Cover tokban van. A flipes tok nálam alap lett a zsebben hordás miatt. Note 3-nál lett egy S-View gyári tok is, és az előzetes fenntartások ellenére meglepően bevált és bejött. Egyedül fotózásnál volt kisebb-nagyobb macera, ha ott lifegett az előlap alul.
Ilyesmit akartam a Note8-ra is. Nekem bejön ez a Clear View is. (Oké, pap, meg a neje sztori.) Szerintem szép és elegáns, a fogása is jobb így. Nekem az se baj, hogy vastagabb. Sőt.
A Note 3-at is zsebben hordtam, vagy beraktam a táska fiókba. A Note8 keskenyebb, nem is ez lenne a gond, hanem hosszabb. Végül is nem sokkal, olyan 2/3 ujj szélességgel. Leülni ugyanúgy le tudok vele, nyilván kicsit jobban kilóg. -
TODI1111
veterán
Időközben megjött a spigen fólia. Kutyafuttában feldobtam rá az egyiket ezért nem lett 100%-os
de így is sokkal jobb mint ez a tapadós.(más kifogásom nincs vele csak nem tudom elviselni amennyire tapad) Gyakorlatilag szinte mintha nem lenne rajta, olyan könnyedén siklik az ujjam a kijelzőn.Valóban tökéletesen illeszkedik a spigen tokhoz is. A toll használata mintha egy kicsit nehézkesebb lenne, de nem számottevő.Aztán persze majd az idő megmondja emnnyire strpabiró is valójában.
-
Ákkk
addikt
válasz
Rabidsnail #5807 üzenetére
Nem igazán találsz rá megoldást mert a legtöbb vagy ragad vagy rajta sem marad ha visszaolvasol én találtam rá megoldást de nem volt olcsó igaz előtte kb 20 000 et költöttem fóliákra.
-
malor
aktív tag
válasz
Aryon87 #5804 üzenetére
Előítélet és tévhit, hogy kevés az akku a Note8-ban. El kéne ezt már engedni, főleg ebben a topikban, amikor látható, hogy hatékony az energiafelhasználása. Máshol még érthető, hogy ezen lovagolnak.
A szoftverbureha, a mindenféle agresszív app és a usererror kéz a kézben tud járni, a felelősség meg mindig a mobilra van áthárítva, hogy miért nem elég userbiztos és védi meg magát a használótól. Az android rendszer gyengepontja, hogy jóhiszemű felhasználoknak készül. iOS szigor lesz ennek a vége, mert ott a kezdetek óta tudják, hogy a felhasználó a legnagyobb ellensége a mobilnak.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Rabidsnail #5807 üzenetére
Attol fugg mivel foglalkozol. Iskola, irodai munka mellett inkabb hatraltato tenyezo.
Olcso ebay-es foliatol azert ne varj sokat.(#5805) Necc: miert erdemesebb kulon appot hasznalni ebresztonek? Vagy csak megszokas?
-
Rabidsnail
senior tag
[link]
Ezzel kapcsolatban van infó? Esetleg bevált fólia link? Köszi! Fejbe lőném azt,aki az első kijelzőt meghajlította!!!
Nagyon kérlek Titeket, ne mondja senki,hogy nem kell fólia,mert a kardomba dőlök!!! -
Necc
addikt
Érdeklődnék hogy rajtam kívül más is használja-e a Timely alkalmazást? Minden funkciója jól működik, de az ébresztő rész sajnos állandóan összeomlik ha állítani próbálok valamit, illetve egy ébresztés után is összeomlik és utána újranyitás nélkül meg se szólal.
szerk.: Megoldódott, inaktív volt az egyik hozzáférés.
-
Aryon87
félisten
Ezert ismernek engem ugy ahogy, es a Samsung kozosseg sem viccbol utal korabbrol
Ennek a telonak eddig az akksi a gyengepontja, masban meg nem tudtam megfogni
De eddig semmi problemam nincs vele, es az nagy szo ha azt irom imadom
Most perpillanat nem akarok mast. Teny, hianyzik nekem egy funkcio, de most meg megvagyok nelkule
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest