- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jakesz
addikt
A toll hegye mennyire szeret kopni, milyen gyakran kell cserélni?
-
bok92
addikt
Ez csodálatos hír...[link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #5187 üzenetére
Én megértem az alma oldalát is ebben a témában, a gond az, hogy megpróbálták "szőnyeg alá söpörni", hogy nem attól van.. Ha azzal kezdtek volna amikor kiderült, hogy "igen, azért, hogy ne legyen gond.." nem lett volna ennyire felfújva a téma, így, ezbaszarintották, ez van..
-
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Memóriakártyából szerintetek melyik a jobb választás? Samsung evo plus vagy SanDisk extreme? -
malor
aktív tag
Teljesen más téma:
Spentől tegnap óta a Mobilaréna oldala nálam rendszeresen összeomlik teljes nézetben alap Samsung böngészővel.
-
malor
aktív tag
válasz
csocsoszán #5187 üzenetére
Az akkumulátor sem csak a "melyik tud messzebbre pisilni" kérdést jelenti. Energiahatékonyság és élettartam. A mennyiség a minőséget a marketingben tudja csak helyettesiteni.
-
csocsoszán
őstag
https://pcworld.hu/pcwlite/bepereltek-az-apple-t-amiert-szandekosan-lelassitja-az-iphone-okat-241729.html
[link]
Ez viszont fontos hír! Itt olvastam!
"Miközben egyes gyártók a többinél mostanra komolyabban veszik az akkutémát (a Samsung a Galaxy Note 7 után például olyat rakott az idei modellekbe, amelyek 2 év használat után is az eredeti kapacitás 95 százalékát kínálják)," -
-
S e t h
nagyúr
válasz
dekan0v #5180 üzenetére
Ez olyan mintha azt kérdezted volna, hogy most vettél autót és akinek van még autója annak mennyire karcolódik a hétköznapokban?
Nincs két egyforma felhasználási mód, környezet, zsebbe kellő por mennyisége, ergo teljesen véletlenszerű, hogy vkinek ép marad védelem nélkül a telefonja, vagy nem. Persze ez tokkal, fóliával sem garancia. -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Kèpernyő zàrat tudok úgy beàllitani,hogy csak ìrisz meg ujjlenyomat legyen ès ne legyen ott a minta ? -
dekan0v
tag
Sziasztok. Nemrég váltottam Note 8-ra még ismerkedünk egymással XD. Azokhoz szólna a kérdésem, akik tok és védő üveg nélkül használják a készüléküket, mennyire karcolódik a mindennapok Során a készülék? Szilikontokot vettem hozzá, de üveg fóliát még nem találtam.
-
pittbaba
aktív tag
Sok-sok nehézség,nyűglődés,ügyfélszolgálatok ostromlása után sikerült megvennem nekem is a készüléket.
Valamilyen csoda folytán a készülék mérete, és az ujjlenyomatolvaso helye is ideális nekem. Mint ha az én kezemre gyártották volna a telefont. Nagyon pici tornázással fél kézzel is elvagyok vele, de azért kap majd egy átlátszó tokot, ki ne csusszanjon. Gyors, okos, szép.Kérdés: Opció arra, hogy kijelölök egy szöveget, és a felugró kis ikonokhoz hozzáadni egy keresés googleben funkciót? Handy lenne megúszni a copy pasta folyamatot, és a lényegre térni
-
Arthemi$
csendes tag
nem tudja valaki hogy lehet beállitani az auto-brightnesst, hogy én definiáljam hány luxra mennyi legyen a fenyerő? van erre valami alkamazás esetleg root kell hozzá, mert igy hogy auto-brightness off, nem fasza
azt hiszem a onepluson vagy a blackberry passporton lehetett állitani már nem emlékszem melyik volt
-
BeastMode
őstag
Ezzel a cikkel kívánnék Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
kazanka
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
-
thebear007
aktív tag
Nem ismered a régi viccet? A rádióban elhangzik:Moszvában Volgákat osztogatnak. Majd jön a helyesbítés:a Volga mellett fosztogatnak. Ilyen a frissítéses híred is, ki is jött, meg nem is
Az aksit túllihegitek. Nekem 4 email címre szinkronizál, megy a viber, messenger, facebook, beszélek rajta napi 8 órát, plusz net, este még mesélek róla a gyereknek és így 6-21-ig még mindig van kb. 10%.Igaz,ezt ritkán játszom, ha hosszabb autóútra megyek autós töltő, ha bent vagyok az irodában asztali wireless töltőre dobom. És dualos. -
zack
nagyúr
Tudnátok abban segíteni, hogy tudnám letiltani, hogy a régi S Note alkalmazás ne jelezze a frissítéseket?
Mivel visszaállítottam a régi action memo-t, és S Note-ot (ezt szoktam meg), és ez utóbbi régebbi verzió mint a telefonon levő, jelzi, hogy van frissítés. -
Teal'C
veterán
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
-
zack
nagyúr
Intenzív használatnál pedig jobb ha hozzászoksz. Note 8 még nem kapott nálam nagy terhelést, de egy Budapest-Pécs-Budapest távolság (Waze navi + Spotify + hanghívások) a Note 5 aksiját is leszívta. Ki sem bírná a vissza utat, ha nem tölteném szivargyújtóról.
Itt is azt csinálom majd mint Note5-nél. Lesz egy kábel melóban, lesz egy az autóban, és a gyári pedig otthon. Ez így nagyon bevált. -
Teal'C
veterán
válasz
thebear007 #5153 üzenetére
Mi?
-
malor
aktív tag
1 hete használom intenzíven. Nálam nehezen merül. Nincs rajta semmi sem tiltva. AOD 8-23 óra között aktív. Animált, de fekete téma. Viszont nem minden sötét hátterű. Online, amikor be van kapcsolva. Sok mobilnettel is megvan az 5 óra képernyőidő, hidegben, mert tömegközlekedem. Nincs para 20% vagy 30 % töltöttségnél sem, nem rohanok a töltőért. Bírja és nagyon lassan merül.
Ma hajnali félegy körül tettem le a mobilt 25%-on. Nem kapcsoltam ki, nem tettem repülős módba és offlineba sem. Reggel félkilenc körül vettem kézbe és 21%-on volt, úgy hogy persze közben emaileket szinkronizált. Az email widget ki van rakva a kezdőképernyőn is fehér háttérrel és folyamatosan szinkronizál (munka miatt).
Most ahogy írok 6%-on van éppen.23 óra 28 perce van bekapcsolva és 6 óra 59 perc a képernyőidő. A wifi miatt bírja ilyen jól. Majd 5%-on töltőre teszem.
Nem világbajnok üzemidő, de akkor sem tudom lemeríteni egy napomon. Az elmúlt egy hétben nem sikerült, pedig próbálkoztam.
-
Teal'C
veterán
válasz
thebear007 #5146 üzenetére
Lemaradt a végéről hogy sajnos még nem tölthető bocsi.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Cobrusz #5138 üzenetére
Masok altal mukodott megoldasok:
Egyik:
Tiltsd le Package Disabler (vagy Titanium) alatt a VisionCloudAgent-t es nem lesz ilyen gondod.Masik:
Teljes gyari visszaallitas.Harmadik, de ez nem valoszinu hogy jo:
Dropbox sync miatt lehet a hibauzenet. A Dropboxban kell allitani valamit, ha fel van telepitve, -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Mikor belépek a galériába és nézegetek képeket mindig leáll a "visioncloudagent" az micsoda vagy mihez tartozik?
Elég idegesítő , hogy mindig leáll.?! -
Arthemi$
csendes tag
válasz
unicumnext #5129 üzenetére
Nem a XEH, de elvileg ugyanaz lenne akkor amit ti kaptatok, nem ertem nekem miert volt 820 megas
[kép]
-
Tatu-1981
tag
Van arra lehetőség az osztott képernyős alkalmazásokkal, hogy a waze csak a fél képernyőn menjen? A képernyő másik fele pedig egyáltalán ne menjen, esetleg valami fekete tartalom legyen rajta? A cél az lenne, hogy kevésbé merüljön az aksi.
-
Necc
addikt
válasz
SeatZola #5105 üzenetére
Üdv.
Én most váltok Note 3-ról 8-ra, illetve egyik barátomnak is van Note 4, így van rálátásom a régi vs. új készülékek méretére.
Ha számodra a régi készülékek szélessége megfelelő, kézben tartható volt, nyugodtan válaszd a Note 8-at, ugyanis a 3-hoz képest határozottan összement szélességre, hosszúsgra pedig megnőtt, de ez nem befolyásolja az egykezes használatot.
-
Teal'C
veterán
Most ez a legfrissebb de sajnos még XEH
7.1.1 N950FXXU2BQKG
-
S e t h
nagyúr
válasz
unicumnext #5129 üzenetére
Nem
-
Arthemi$
csendes tag
Na jött egy kis 820 megás frissités, beindult a samsung vonat SE[kép]*.*
-
TODI1111
veterán
Ritkán szoktam hozzászolni a fórumhoz, inkább csendes olvasó vagyok és te meg már annyiszor leírtad mit kell csinálni, hogy nem lehet eltéveszteni. Nem tudok franciául, mikor bekapcsolt átváltottam magyar nyelvre és végigmentem a beállításokon miután végzett újraindítottam és akkor már magyarul írta ki, hogy kicserélték a simkártyát.
-
TODI1111
veterán
-
Szoke1982
senior tag
Telenoros telóra is jött a frissítés! (306Mb) Ha már írtátok bocsi! Csak gondoltam szólok!
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Bizonytalan vagyok ezért tanácsot kérek: Sokáig Not-oztam (2-3-4) majd S7 Edge, S7 és most S8 van. De tetszik a Note 8 is. Főleg a kamera miatt. Szerintetek érdemes cserélnem a S8-at? Olyan 40-45eFt-ot kellene ráfizetnem. Megér annyit? Kicsit félek, hogy nehéz lenne visszaszokni a nagyobb méretre. Az S8-at könnyű és jó kézben tartani. Gondolkodtam a jövő év eleji S9-ban is, de úgy néz ki, hogy ott a dupla kamera csak az S9+-ban lesz, ami meg kb. Note8 méret. Meg ugye drága is lesz. Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest