- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thedarkfox #21051 üzenetére
Es vagy husszor lett leirva, hogy minimum 10-20 toltesi ciklus kell neki, hogy a becsult erteke kozelitse a valos allapotot.
De jo hogy nem megy itt egyeseknek az erto olvasas....
P.S. Nem te vagy a "mobil nem tartos fogyasztasi cikk" csoka?
-
válasz
thedarkfox #20940 üzenetére
Részemről semmi baj, erény elismerni, ha tévedtünk, az internet arctalan világában meg főleg.
-
válasz
thedarkfox #20935 üzenetére
A "kis kék számok"-nak semmi közük a melléklethez, javaslom kattints rá a "kis kék számokra"
.... és szerintem tartsd magad inkább távol bárminemű hivatalos dokumentum/szöveg értelmezésétől....
A fórumtól ne, szórakoztató mikor valaki teljes meggyőződéssel harsog valami hülyeséget, persze csak addig vicces, amíg másokat nem próbál meg a marhaságaival félrevezetni....
-
m1lan
őstag
válasz
thedarkfox #20933 üzenetére
Szólj a forgalmazóknak is, hogy félreértették a jogszabályt. A Telekom weboldala szerint a Galaxy A02s 1 év, a Galaxy A52 5G 2 év, a Galaxy S21 Ultra 5G pedig 3 év teljeskörű garanciával kapható a korábbi 1 év (+1 év kiterjesztett) helyett. Apple termékekre mindig 1 év (világgarancia) járt, az SE (2020)-ra most 2 évet adnak, a 12 Pro Maxra pedig 3 évet. A Media Markt a jogszabály bevezetése/módosítása előtt feltüntette a pontos garanciaidőt, most a telefonok adatlapján a 3 sáv ismertetése látható.
-
válasz
thedarkfox #20933 üzenetére
Hát ha nem tudsz egy ennyire egyszerű jogszabályt értlemezni (nem is a jogszabályt, de még a formai felépítését és indexeléset SEM) akkor szerintem is hanyagold a dolgot, nem hogy még te próbálj másokat "hasznos" fals információkkal ellátni..
Utoljára próbálok neked egy kis fényt gyújtani:
A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletnek van 1, azaz EGY darab melléklete, 37 alponttal.
Ez annyit tesz, hogy az Első számú (és egyben egyetlen melléklet) mind a 37 pontjában felsorolt termékkörre vonatkozik az első paragrafus.....Sikerült felfogni, vagy még mindig baj van a vezérlőben?
-
válasz
thedarkfox #20930 üzenetére
Segítek, egy melléklet van összesen és annak vannak különbőz pontjai (szám szerint 37)
Az adott mellékletben felsorolt összes termékkör tartós fogyasztási cikk. Remélem így már sikerül értelmezned...
-
gerner1
nagyúr
válasz
thedarkfox #20930 üzenetére
Mindegy meddig próbáljuk 'rágni', mert a telefonokra is vonatkozik. Nem véletlen, hogy a Samu web felületén is megváltoztak a kiírt "időtartamok"..
Ezzel kapcsolatban, engem plö más "zavar" (hogy mi-minek is van most nevezve a samu oldalán..), de mivel abban a Note9 nem lehet érintett, így ezért sem ide tartozik már. Az érintett készülékek topikjaiban viszont lesznek majd érdekes asszók, hogy akkor most plö (a samsung szerint) mit javít(?) díjmentesen az első évben (plö: egy ilyen "3éves" új szabály hatálya alá eső készüléknél)...
-
válasz
thedarkfox #20927 üzenetére
gerner1 kollega már megelőzött:
Tessék:
15. elektronikus hírközlő végberendezések 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen telefon, mobiltelefon, telefax-készülék, több funkciós készülék;
-
gerner1
nagyúr
válasz
thedarkfox #20927 üzenetére
A melléklet 15.pontjában van leírva...
-
válasz
thedarkfox #20925 üzenetére
Ne írjunk hülyeségeket, természetesen a telefonokra is kiterjed...
-
Soulfly842
addikt
válasz
thedarkfox #20835 üzenetére
A rich Comm kikapcsolás nekem is az első volt, de most hogy mind meglett restart után végre eltűnt
Köszi!
-
válasz
thedarkfox #20834 üzenetére
Holnap beleülök az autóba, kíváncsian várva a karácsonyi hangulatot.
Amúgy röhej, hogy a Honda csak egy telefonhoz hajlandó kapcsolódni. Mindig izgalmas futam, hogy a nejem telefonja vagy az enyém lesz-e a befutó.
MaCS
-
Soulfly842
addikt
válasz
thedarkfox #20832 üzenetére
Offoltam, de utána is ott maradt és nem lehet kilőni.
-
válasz
thedarkfox #20825 üzenetére
Makacs ez a Samsung Music... Kikapcsoltam a csatlakozáskor lejátszás funkciót -- két kocsiba ülés erejéig be is vált, de harmadjára megint megszólalt a Last Christmas...
MaCS
-
válasz
thedarkfox #20825 üzenetére
Engem most karácsonyi dalokkal örvendeztetett meg... Sorozatosan.
MaCS
-
válasz
thedarkfox #20823 üzenetére
Szuper, köszönöm!
A kis ravasz alul elbújt a képernyőn kívülre!
Köszönettel: MaCS
-
newman8929
tag
válasz
thedarkfox #20794 üzenetére
Rekesz váltás megy és ment is. Apró fém forgács darabok voltak a kamera körül, azoktól megszabadultam, ez sajnos szakmai ártalom, de még nem volt miatta panasz. Házon belülre nem jutott semmi.
Remélem, húzza még, vagy 2 évig -
Xanax88
tag
válasz
thedarkfox #20753 üzenetére
Ó, ennyi elég?
Éjjel, nappal mindenen látszik, alul, felül... ráadásul szervízmenüben a színtesztnél asszony S10+ (vagy ultra vagy mi, a fullos) -ához még csak nem is hasonlítanak a színek...Köszi és utólag is bocsi, hogy csak most reagáltam
-
FerencF
kezdő
válasz
thedarkfox #20745 üzenetére
Én nem értetlenkedtem, hiszen le is írtam, hogy aki hard felhasználó, annak kellhet biztosítás. Én magam is ismerek olyat, akinek a telefon vásárlása után max 2 hónapig nem repedt a kijelzője. Na nekik kell biztosítás.
A nuncsakut sem kaptam fel, csupán leírtam, hogy a többiek által felsorolt érvek szerint akár minden használati tárgyra lehetne biztosítást kötni. Azt viszont nagyon látom, hogy te felkaptad a nuncsakut, ami nagyon is érthető, hiszen az érveim alapján neked is kezd kellemetlen lenni, hogy tízezreket dobtál ki a semmire. Ez érthető, nekem is kellemetlen lenne.
Végezetül pedig kis hisztit és értetlenkedést is látok az irányodból. Én nem írtam, hogy ezermester vagyok, hiszen idézőjelbe tettem a javítás szót, hiszen az annyit takar, hogy rádugom a telefont a PC-re és csinálok rajta ez szoftverfrissítést 15 éve. És nem ragasztok kijelzőt sufniban, hanem vigyázok rá és nem töröm el.
És őszintén? Nekem meg abból kezd baromira elegem lenni, hogy mindenkinek azt kell tennie, amit pár ember itt kitalál. Mert ha nem, akkor hiszti van, majd öten nekimentek annak az egynek, aki másként gondolja. Nagyon jó lenne, ha ezt befejeznétek. Például azt se tudom, hogy te ki a bánat vagy és honnan kerültél ide, mert korábban sehol nem voltál. Mindenesetre ha nem tetszik a véleményem, nem kötelező elolvasni és válaszolni sem. Písz!
-
gerner1
nagyúr
válasz
thedarkfox #20725 üzenetére
Akkor, ez a hibalehetőség kizárva.
-
FerencF
kezdő
válasz
thedarkfox #20667 üzenetére
Igen, ez nem jutott eszembe. De a tényen nem változtat. Simán hanyagolható a ceruza.
-
Capella
senior tag
válasz
thedarkfox #20476 üzenetére
Úgy gondolom én is, hogy a WiFi hotspot egy külön hálózatot hoz létre, amire vezetékkel nem tudsz csatlakozni. Ez itt nem egy megszokott router funkció.
Habár a hagyományos routereknél is lehet eltérés. Általában ha egy router egyik LAN portjára dugunk egy net csatlakozást, akkor önmaga tovább tudja szórni a netet WiFin is. A Xiaomi AX5 router nem ilyen, csak a WAN portjára lehet rádugni a kábelt ahhoz, hogy legyen net. A NAT-olás miatt pedig így mindenképpen másik hálózaton lesz a két oldal.
A többi routernél meg eldöntheted, hogy ha nem akarsz külön alhálózatot, akkor nem a WAN-ba dugod az internetes kábelt, hanem a LAN-ba.
Csak kerestem itt valamiféle analógiát utólag.
Eddig Somatom javaslatára próbáltam a hotspottal összehozni.
Három féle netmegosztást említettek Androidon, WiFi, Bluetooth és USB.
Az USB-t kellene még megnézni, hátha működik úgy is, hogy a megosztott USB portra rádugott Ehthernet adapterrel is megy. -
Soulfly842
addikt
válasz
thedarkfox #20454 üzenetére
Tavaly szeptembertől van rá garancia, tehát annyira nem aggódok. Külsérelmi nyom nincs rajta, az egyik legnagyobb Samsung Experience Store szervíz vezetője meg régi ismerősöm.
A 'kis karika' megjelenik ott (egy negyede akkora területen viszont az sem), a tollat nem érzékeli - az érintést igen. -
Hauptmann
veterán
válasz
thedarkfox #20420 üzenetére
Nem, de már megvan, 'Állapotsor' opció, itt lehet beállítani, hogy az értesítési sáv mit mutasson (csak az értesítések száma, a három legutolsó értesítés ikonja, összes értesítés ikonja).
-
gerner1
nagyúr
válasz
thedarkfox #20376 üzenetére
Így van.👍 Telekom -os SiM kártyával + ODX firmware -rel (ebben van benne a TMH..) nincsen VoLTE ikon. A "HD hívás" felirat pedig, gyakran nem helytálló, ha a vonal másik végén pl 2G -n van a készülék, akkor is kiírja, de attól még arra a hívásra nem lesz igaz a "HD minőség" egyik oldalon se.
-
fulton
addikt
válasz
thedarkfox #20235 üzenetére
Köszönöm.
Nos, én a legutóbbi manőveremmel teljesen kipucoltam a garit a telómról
Szal nem mókolok vele. Meg eddig kop kop nincs "olyan" bajom a telóval, bejött a fogadalmam a korábbi samsungomból tanulva. Megvettem, megnéztem vannak e bugok, hibák, abnormális dolgok, acr stb. És hát minden flott. Egyetlen egy frissítést nem toltam fel rá azóta sem. Nem is tervezném csak ha valami számomra fontos nagyon megfeküdne és nincs más ötletem. (ami jó minek elrontani)
Korábbi samsung telomra minél több frissítés jött annál több baja lett. Soha többet.
Gond nélkül megy az ACR is egyelőre (1 éve)
Viszont most emiatt a dex miatt gondoltam rá mint végső megoldásra, de előtte mondom rákérdek megy e egyáltalán acr normálisan rajta.
De akkor jól sejtettem sajna.Viszont a dex megoldódott, mint kiderült egy másik monitorba bedugott kábel okozta a bajt (úgy fest)
-
törölt tag
válasz
thedarkfox #20205 üzenetére
-
törölt tag
válasz
thedarkfox #20203 üzenetére
Köszönöm! Mindig meg tud lepni a Samsung, hogy mikre gondolnak a fejlesztőik... Holnap ki is próbálom.
-
Tasunko
csendes tag
válasz
thedarkfox #20156 üzenetére
Köszi de nem erre gondoltam. A funkciók ikonjai alá kerülnek ilyenolyan programok infopaneljai és ezek sorrendjét állítanám ha lehet.
-
válasz
thedarkfox #20130 üzenetére
4 digit pin eseten is 10,000 lehetseges distinct kombinacio van...
8 digit pin eseten mar 109,608...
-
Somatom
veterán
válasz
thedarkfox #20125 üzenetére
Nem vitatom, hogy a jelszó biztonságosabb, csak megjegyzem, hogy a PIN is lehet több, mint 4 karakter. Úgy rémlik, hogy max. 8. Az enyém hatjegyű.
-
apaszka
veterán
válasz
thedarkfox #20113 üzenetére
igen
-
válasz
thedarkfox #20115 üzenetére
Köszönöm!
Ez ezért elég érdekes: hiába adom meg a helyes feloldási információt (írisz, arc, ujjlenyomat), a rendszer visszatérően, elsődleges autentikációként azzal zaklat, hogy adjam meg azt a másodlagos jelszót, aminél ő ragaszkodott ahhoz, hogy legyen rohadt bonyolult.
Egyszerűt kézenfekvő okokból nem akarok megadni, csak azt, hogy a másodlagos jelszót másodlagosként kérje...
-
válasz
thedarkfox #20113 üzenetére
Nem, bár már jártam úgy a Note4-emmel, hogy gyári visszaállítás kellett -- mint kiderült azért, mert a Samsung rendszerében 16 karakternél csonkolódtak a jelszavak.
Most azzal faragtam rá, hogy nagyon gyorsan kellett volna megcsinálni valamit a telefonnal, és mire beírtam a jelszót, pont lemaradtam.
MaCS
-
válasz
thedarkfox #20109 üzenetére
Francba...
Ez sajnos nem csak kellemetlenséget, de most konkrétan nagyon nagy bajt okozott.
-
mézespálinka
senior tag
válasz
thedarkfox #20040 üzenetére
Elvileg az alkalmazás engedélyekre figyeltem, hogy kapjanak, altatva se legyenek, és az akku kímélő se szóljon bele magától :S viszont lehet, hogy az energiatakarékos mód bentmaradt! (és az felülírja a beállításokat)Eszembe se jutott. Ki is próbálom, köszönöm a tipet.
-
apaszka
veterán
válasz
thedarkfox #20044 üzenetére
Ezek megvoltak sor újra rajtam az egészet.
Semmi -
törölt tag
válasz
thedarkfox #20034 üzenetére
Megnyugodtam.
Voltam már vele vízvben is nyáron. Most esett egy jókorát, fólia(nem üveg) fel is gyűrődött, kicsit megijedtem.
Holnap megy is rá az üvegfólia.
-
juuzer
addikt
válasz
thedarkfox #20034 üzenetére
De ha jól értem akkor ezt az okozza, hogy elenged a ragasztó nem? Akkor tehát ilyen esetben a vízállóság már ugrik gondolom?
Mondjuk én pl van, hogy néha megmosom a Note-ot is ha hazaérek. Nem bő szappannal, de a csap alá rakom. Vagy ha koszos lesz mondjuk kertimunka vagy barkácsolás után. Lol.
-
apaszka
veterán
válasz
thedarkfox #19998 üzenetére
Egész jó így , bár külön kell nyilvántartani..
Talán van olyan app mi kezeli a két SIM kártyát egyszerre... -
gerner1
nagyúr
válasz
thedarkfox #19955 üzenetére
Akkor ugyan azt az OXM -et telepítetted. Nem ért hátrány.👍
-
Somatom
veterán
válasz
thedarkfox #19949 üzenetére
Sztem a két SIM -hez tartozó számokat külön fiókra szinkronizálta és a kérdés az, hogy ha a két SIM egy telóban van, akkor ezeket lehet-e továbbra is külön kezelni.
-
apaszka
veterán
válasz
thedarkfox #19892 üzenetére
A Faceeen a Note 9 csoportban többen panaszkodnak ilyenre! Viszont más készüléknél ez nem jelentkezik! Véleményem szerint itt rontottak el valamit!
Le akartam tölteni a friss DBT-t ,hátha javították ,de nem lehet sajna mert csak errort dobál eléréskor is!
SamFirm_v0.5.0 -tel sem jön -
allein
addikt
válasz
thedarkfox #19854 üzenetére
biztos nem lehet kikapcsolni?
-
Prien
addikt
válasz
thedarkfox #19561 üzenetére
Megvan! Kipróbálom a 8 óra meló alatt hétfőn!
-
törölt tag
válasz
thedarkfox #19558 üzenetére
Ott csak negatív van.
Viszont ez az alap nem is olyan rossz. 🤔
-
Prien
addikt
válasz
thedarkfox #19558 üzenetére
Nem találtam ilyet a fejlesztőiben, pedig kipróbálnám...
-
törölt tag
válasz
thedarkfox #19421 üzenetére
Bizony.
-
Somatom
veterán
válasz
thedarkfox #19239 üzenetére
Az én esetem alapvetően user error volt. Az automata frissítés nálam ki van kapcsolva (a Playen is). Manuálisan frissítek. Megszoktam, hogy az ilyen appok csak a ROM -mal frissülnek. Teljesen kimaradt, hogy itt van egy ilyen Store is. Az értesítései is ki vannak kapcsolva, úgyhogy szerencsétlen szólni sem tudott.
-
törölt tag
válasz
thedarkfox #19234 üzenetére
Szerintem javítani fogják. Az új Samsung Notes-ból ez még csak a 2. verzió, sok az új funkciója, sok hibalehetőséggel. A screenshotban még egy fordítási hiba is látszik: Válasszon egy sablont az ÚGY bejegyzésekhez.
-
Somatom
veterán
válasz
thedarkfox #19237 üzenetére
Igen, az nálam csak a Notes -ban jelenik meg, a feljegyzések lebegő ablakában nem.
Update:
Ott a pont, ez volt a bibi. Már müxik. Köszönöm! -
törölt tag
válasz
thedarkfox #19215 üzenetére
Hiába veszem ki a pipát, következő új doksi megnyitásánál fekete háttér jön elő.
-
gjoco1
addikt
válasz
thedarkfox #19213 üzenetére
Ez az......Köszönöm szépen! Már így meg is van,Én nyomkodtam el a napokban már emlékszem.Bekapcsoltam a cél képernyő időt.
De minek.....
Csak.
lepy1 Igen,tudom,valamikor rengeteg ilyen cuccot csináltam.
Most mivel újdonság,az Edge panelre tettem a leggyakoribban alkalmazásaim és pacsi+szintén az Edge panelre a leggyakrabb névjegyeket+még egy panel.ahol a naptár.
Most ilyen minimal a kezdőképernyőm: [kép] Egyenlőre nem is tettem fel Launchert. -
törölt tag
válasz
thedarkfox #19206 üzenetére
Köszönöm!
1. A mentett jegyzeteknél hasznos volt a toll színe fehér háttéren.
2. Láttam hol lehet állítani az éppen szerkesztett jegyzet háttérszínét, csak az zavart, hogy nem lehet alapértelmezett fehér hátterűre beállítani.
Úgy oldottam meg, hogy Oldalsablon menüpontban feltöltöttem egy fehér képfájlt, az tettem alapértelmezettnek: -
Saccco
nagyúr
válasz
thedarkfox #19137 üzenetére
PAN is.
-
m1lan
őstag
válasz
thedarkfox #19137 üzenetére
Délután rákerestem, amikor láttam az S9 topikban, hogy ők már megkapták, de akkor még nem jelzett semmit, úgyhogy eléggé friss sztori lehet.
-
válasz
thedarkfox #12377 üzenetére
A bixby rutinok elérhetőek már a N9-en? Szeretnék pár dolgot beállítani az asszony N9-én ,ami nálam a N10+-on megy szépen.
-
seger
addikt
válasz
thedarkfox #15902 üzenetére
Ez a 9-ben is benne van.
link -
válasz
thedarkfox #12862 üzenetére
Nincs ilyen jelenség, pedig gyakran használom.
-
bacus
őstag
válasz
thedarkfox #12534 üzenetére
Kösz, lányom s9+ működik, azt hittem ittis jó
-
szokelaszlo
tag
válasz
thedarkfox #12505 üzenetére
Köszönöm!
Valóban csak fülessel és kihangosítóval olvas. -
petymeg
addikt
válasz
thedarkfox #12508 üzenetére
Annak meg mi értelme? Úgy értem, az ember magának állítja be előző este, hogy mikor ébresszen, akkor meg mindek felolvastatni?
-
seger
addikt
válasz
thedarkfox #12508 üzenetére
Megtaláltam! Kali topikgazda írta
Igaz nem ebben van hogy magyarul olvassa fel...
Keresem tovább a hozzászólást
-
válasz
thedarkfox #12464 üzenetére
telekommal nálam volt probléma, melyik topicban írtak róla?
-
válasz
thedarkfox #12464 üzenetére
Köszi, most nézem, elhet,hogy az, bár a Telekom a VoLTE-t mondja csak, nálam meg az alapból kikapcsolva,ahogy a 4G is.
-
iceQ!
addikt
válasz
thedarkfox #12460 üzenetére
Eszközkarbantartóban nem is jelenik meg semmi, csak az android rendszer (amit nem értek miért)
-
axlfsi
veterán
válasz
thedarkfox #12451 üzenetére
Hm, köszi! 🤔
Mindenesetre, tisztában vagyok azzal, hogy a rossz térerő sokat ront, illetve, azt is tudom, h ha használom, akkor merül. Csak némi iróniát próbáltam csempészni a bejegyzésbe, hogy van aki használja is a telefonját, nem pedig csak minimumra állított, fekete háttérrel, a nagy SOT-okat generálja egy screenshot erejéig 🤭😎 -
válasz
thedarkfox #12398 üzenetére
Beférkőzte magát egy adott helyre - a harmadik sorban -, de néhány másodperc alatt berendeztem a megszokott sorrendet.
A kamerával, illetve adott módjával minden rendben volt nálam a frissítés után is, de én azzal kezdem mindig a telepítés után, hogy wipe cache. -
gerner1
nagyúr
válasz
thedarkfox #12398 üzenetére
Én semmi ilyet nem tapasztaltam a frissítés után. Nálam minden ugyan ott van, ahol azelőtt is volt. Leglább is az első 2 sorban biztosan. Kamera probléma sincs.
-
gerner1
nagyúr
válasz
thedarkfox #12395 üzenetére
Nekem ez szimpi. Nem kell ilyen célra 3rd party program, és egyszerűen elérhetem.
-
válasz
thedarkfox #12370 üzenetére
A Routines nem tudja, csak a Bixby rutin. Ott ki lehet választani, melyik AOD üzemmódot alkalmazza( nekem sajnos Note 8-on nem megy a nyomorult Bixby Rutinok- biztos gyenge a hardver...)
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
thedarkfox #12268 üzenetére
Nekem nagyon segít a ceruza fordításra plusz fotó távkioldóként is.
-
haligali72
aktív tag
válasz
thedarkfox #11851 üzenetére
"Nálam a törlés/telepítés megy csak"
Ettől féltem
-
mrThomi
addikt
válasz
thedarkfox #11732 üzenetére
értem köszi. ez hardveres vagy szoftveres ? nem baj végülis, csak hozzászoktam
Kösz Kali. Végül nem fehér lett, de jó áron szereztem eggyet itt a környékemen.
-
AKG
tag
válasz
thedarkfox #11573 üzenetére
Ez volt az:-)
Köszönöm,úgy tűnik megoldódott! -
válasz
thedarkfox #11536 üzenetére
Ilyen három összetevős kombóban előfordul, hogy nem (mindig) működik rendesen az OTA.
-
válasz
thedarkfox #11512 üzenetére
Nem használom azt a funkciót, de kipróbálom majd.
-
ati888
senior tag
válasz
thedarkfox #11508 üzenetére
Onnan rendeltem.
-
válasz
thedarkfox #11494 üzenetére
Biztos okkal bújt el az újraindításig, ami vagy kiderül majd, vagy nem...
Tényleg érdekes apróságok befolyásolhatják bizonyos esetekben, egy engedély megadása vagy megvonása...stb. -
Mo Bill
aktív tag
válasz
thedarkfox #11446 üzenetére
Igen, mert ez Oreon van!!😁😁😁
Ezért sem teszem fel a Pie-t!!! -
Prien
addikt
válasz
thedarkfox #11446 üzenetére
Főleg, ha dual simmel megy. Egyik slot éjjelre kikapcsolva meglepően takarékos lesz a készülék.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
thedarkfox #11411 üzenetére
Hali!
Hol tudom át állítani a gombot más appra? Erről nem is tudtam, hogy lehet.
-
seger
addikt
válasz
thedarkfox #11376 üzenetére
Én töltöttem pár verziót, de indításkor engedélyeket kér, aztán összeomlik
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
thedarkfox #11333 üzenetére
Köszi ollie
Nem is tudtam, hogy külön vannak, vagy lehet még azt is állítani.
Mindjárt dobok fel képeket milyenre gondoltam, ez így használhatatlan szerintem ebben a formában. (vakuval jó) apropo vaku... selfinél. komolyan felvillan a kijelző mint vaku?
Tettem fel még 1-2 fenyképező progit.. ggl cam, filmic stb. Megnézem a különbséget.
Nézem az alvós appokat, meg mi az ami optimalizálva van stb..
Sehol sincs benne egyik app sem, szóval ezért is nem értem.
ggl cégem sem ír semmit, onnan is csak a mail jön meg ha megnyitom, a ggl cég ki sem dobja az értesítést..
Na mindjárt kiderítem.Ami eddig tetszik még, hogy az iriszes feloldásnál is megemeli sötétben a fényerőt.
Kali:
Reggel óta átnéztem az egész rendszert mi változott, mit hol találni.. Összes jobb felső pöttyös rész, minden.
Amiket kellett megtaláltam, amit lehetett átállítottam, de ennél többet egyelőre nem tudok kihozni belőle..
Még kap egy pár órát, és ha nem boldogulok vele akkor megy vissza a 8, mert holnapra kell a telefon teljesen felkészülve a napra. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
thedarkfox #11300 üzenetére
Igen, mikor kérdeztem azután megtaláltam a listát, szóval akkor szerintem elég egy sima FR, mert semmi érdekesség nincs benne.
A 9-et lehet feldobom az este, tesztelgetem a hangrögzítőket, ha nem jön össze semmi akkor megy vissza a 8 hétfő reggelig, mert nekem szükségem van a rögzítésre.
A fuvar szervező leadja megrendelést, mire leteszem a telefont már azt sem tudom melyik project-re kell kiírni, nem hogy még azt hogy mit.
Mondtam minden ilyet csak írásba ha már van céges email.
Az építés vezetők is elkezdik diktálni mi van és mi kell. Jó, akkor szépen elküldöd mail-ba vagy egy papírt lefényképezel azt viszlát..
A stroke kicsit megtépázta a memóriám.Szektor hibás lett biztos pár helyen.
-
apaszka
veterán
válasz
thedarkfox #11305 üzenetére
[link] Ez nemmmm! Ez alig nagyobbit ,kb mint az övegfólia! Mert az is ugye 0,3 mm ! Ez is annyi!
-
apaszka
veterán
válasz
thedarkfox #11300 üzenetére
[link]
Bocsánat! -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
thedarkfox #11298 üzenetére
Nem teljesen az lenne a lényeg. Hanem a nagy ismerkedés után legyalulni a telefont, hátha jobb lenne nekem is az aksi, mert azért kipróbáltam benne sok mindent mióta megvan, és be kell valljam ez az első telefon ami fél éves létére még stock rom-ot használ.
Úgy is lassan le kell mentenem róla mindent, mert félő hogy elveszik.
Most lenne időm kicsit foglalkozni vele. közel 2 hónap alatt talán 1 szabad napom volt, esélyem sem volt foglalkozni a telefonnal.
Októberi meg a decemberi frissítés közt van valami olyan dolog ami miatt érdemesebb felrakni az utóbbit? vagy csak sima bizti javítás van benne? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
thedarkfox #11296 üzenetére
Most néztem utána VDH-ból csak okóberi van ha jól látom, de XEH az van decemberi is.
Muszáj nekem a Vodás, vagy bármelyiket felrakhatom?
9-et még mellőzöm. -
petymeg
addikt
válasz
thedarkfox #11254 üzenetére
Másnak 2x ennyi. Mind1 van töltő.
-
válasz
thedarkfox #11267 üzenetére
Vác a másik kedvenc, tegnap oda mentünk ki majálisra, egész délután mozgásban, erős napsütésben is fényképezgettem elég sokat - mert a csajosnak még a kürtőskalácsot is muszáj megörökíteni, mielőtt megesszük, de fényképezzek én
-, olyankor maximum fényerőn ment a kijelző, este és ma még böngészgettem, leveleztem, telefonáltam...stb., most ott tart, hogy 1 nap 7 óra használat, 1.5 óra kijelzős üzemidő és még 73%-on áll az akkumulátor, szóval jól bírja ez, pedig ha valami, akkor a maximum fényerős kijelzőjű fényképezés harap az akkumulátorból.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
thedarkfox #11267 üzenetére
Én meg ott dolgozok a Pomázi bekötőnél, ZK & Hász.
OMV mellett.
200-300 méterről beszélünk
Melyik szolgáltatónál vagy? -
válasz
thedarkfox #11263 üzenetére
De, volt már ott velem a Note9 is, mert évente többször kimegyünk oda, szeretünk ott sétálni, pihenni, vacsorázni, viszont olyankor csak fényképezésre használom, más célból nem nagyon nyomkodom, a térerőt nem is szoktam figyelni, bár gondolom ott is változik helyszín függvényében.
Utóbbi meg is lett válaszolva közben. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
thedarkfox #11263 üzenetére
Függ az is, hogy Szentendre melyik részén..
Izbég környéke az gáz, Leányfalu felé megint az, Pismányt meg sem említem.. De a legtöbb része Endrének jó.
Én Tahisi (szigeten) vagyok, itt mondjuk tűrhető a dolog. Full vagy 1- térerő van. Nem tudom melyik toronyra lát rá, de térerővel itt nincs gondom. Igaz majd 20 évig T-s voltam, most lettem Vodás..
De a N2-3 vagy a N5 sokszor térerő nélkül volt itt nekem a házban.
Független attól, hogy milyen térerők voltak, a jó öreg N3 még a gyári aksijával 3-4 óra SOT-ot bírt 2 nap használat mellett, vagy 3,5 nap [link]
Igaz mostanság egyre többet telefonálok, napi 1-1,5 óra, 3 mail szinkronizál, 90%-ban full fényerő.
Ma hallgattam kb 4 órán át zenét, 1 óra telefon, 2 óra SOT, 25% reggel 6tól.
Ritka az, mikor 4 órát elérem. Akár wifi, akár 4G. Mostanában lett céges email-em, arra külön be lett lőve a gyári Samsung email, eddig a gmail meg az outlook ment. FB nincs, Viber meg leginkább asszony miatt van.
(néha a céges csoporton írnak 1-2 f@szságot) de e ennyi.
Most volt a napokban wipe, hátha. De nem..
Gondolkodtam, hátha a hívásrögzítő miatt merül, de eddig egy telefonnál sem volt probléma, hogy az zabálna. Most sincs benne a top listában.
Nekem is az android rendszer zabál sokat. Pedig sok minden kilőve. shealt, BT nincs, Wifi automatikusan kapcsol mikor olyan helyre érek.
Szóval passz.
Droid 8.1 -
válasz
thedarkfox #11260 üzenetére
Tényleg sok dolog befolyásolja, én is látok még olyanokban is eltérést, hogy például sokat mozgok a telefonnal - pláne, ha adott tekintetben problémásabb helyeken is -, vagy csak itthon pihen, utóbbi esetben pedig nem kell olyan sűrűn hálózatot keresnie, celláról cellára ugrálnia...stb., de még álló helyzetben is sok múlik a térerőn is.
Minden telefonommal kipróbálom kíváncsiságból és nem volt még olyan, legyen az Samsung, Huawei, Nokia, Apple...stb., hogy ne mutatott volna eltérést fogyasztás szempontjából, ha nagyon gyenge és nagyon jó térerejű helyen volt. (Mind a két szélsőség megtalálható a lakásban, bár a nagyon gyengét külön keresni kell, de van olyan eldugott sarok.) -
foxymaci
senior tag
válasz
thedarkfox #11246 üzenetére
Dettó, majd összeszartam magam nem számítottam rá xD
-
válasz
thedarkfox #11242 üzenetére
Kilőttem mert ahol többnyire vagyok napközben nagyon kaki a 4G térerő. Így lassabb a net (elérési idők) de legalább nem kérés állandóan hálózatot. Most töröltem kest és alkalmazás gyorsító tárakat. Majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen házat vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest