-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedarkfox
senior tag
válasz
newman8929 #20793 üzenetére
S8-on ez "tipushiba" volt. Itt még nem fordult elő emlékeim szerimt.
Szösz/por/kosz nem juthatott be véletlen?
Ha a mechanika "megdöglik" akkor marad a rázás/kocogtatás a kamera modul körül, amíg él. Utána csere.
Pro módban rekeszváltás megy, F1.5 vs F2.4?
Gari után is cserélik, persze akkor már fizetős a buli -
newman8929
tag
válasz
newman8929 #20792 üzenetére
Kicsit "megráztam" a telefont, most működik. Ez vajon csak ideiglenes, vagy egyszeri hiba lehetett
-
válasz
newman8929 #20787 üzenetére
Yepp, sanszos, hogy megadtam magát a modul, ez sajnos garinak tűnik...
-
Pxs
aktív tag
válasz
newman8929 #18195 üzenetére
Köszi, ma még nem is néztem!
Milyen lett? -
Saccco
nagyúr
válasz
newman8929 #18099 üzenetére
Ubuntu volt hozzá, de valahol elhalt.
-
m1lan
őstag
válasz
newman8929 #18003 üzenetére
Egy generációs ugrás volna csak, az sosem éri meg, Note-ról S szériára meg szerintem pláne nem. Szolgáltatónál dolgoztam, mellettünk volt a FirstPhone, mint hivatalos Samsung szerviz, ráadásul a kollégák között is összeállt a komplett S10 széria. Az S10+ volt mindhárom forrás alapján a legproblémásabb, amit aztán nem tudom, hogy javítottak-e időközben, de egy olyan korrekt telefont, mint a Note9, én semmi pénzért nem cserélnék le rá.
-
gjoco1
addikt
válasz
newman8929 #18003 üzenetére
Hardveraprón 100-140 a szórás.....Én is sasolgatok.Venni szeretnék,csak még nincs meg a "kedvem"hozzá.
-
tylerddd
veterán
válasz
newman8929 #17928 üzenetére
Nincs semmi gond a kijelzővel vagy ha van, akkor nem látom és így nem zavar.
-
JeffDebr
tag
válasz
newman8929 #17895 üzenetére
nekem nincs fent a Sound assistant, mégis kevésnek érzem a hangerőt.
Igaz én legtöbbször bluetooth headseten hallgatok zenét .
ha felhangosítom, 85% felett elkezd torzítanija és nem lehet (vagy csak ÉN nem találom) hogy lehetne külön-külön állítani a hangerőt, mert a headseten nyomom a hangerő felt és a RENDSZER hangerő megy felfelé
-
törölt tag
válasz
newman8929 #17887 üzenetére
Így adja oda bárki a telóját az asszonyának.
-
newman8929
tag
válasz
newman8929 #17894 üzenetére
Sound Assistant volt a bűnös. Eltávolítás után újra a régi.
-
newman8929
tag
válasz
newman8929 #17796 üzenetére
Kézhez is kaptam 3. Napra. Gyakorlatilag a hátlap és a tollat kivéve egy új készüléket kaptam vissza.
-
válasz
newman8929 #17792 üzenetére
Forgo74 kolléga érdekes szervizest fogott ki. NIncs ilyen, hogy mennyire van beégve. Garanciában cserélni kell nekik. ( nem is beszélve arról, hogy ilyenkor új akksit is kap az ember, tehát 2 éves koráig szerintem élni kell a garanciával, ha szükséges..) Nekem még nem volt olyan Samsungom ami nem látott volna szervizest, pedig nagyon vigyázok a telefonjaimra
-
slászló65
tag
válasz
newman8929 #17669 üzenetére
Akkor nem én vagyok a láma. Halk és kissé torz. Sajnálatos....
-
Anulu79
addikt
válasz
newman8929 #17488 üzenetére
Az odin egyszerű mint a faék. Nem kell félni tőle. De amúgy úgy is lehet vele frissíteni, hogy semmi nem tűnik el a készülékről.
-
Arageus
tag
válasz
newman8929 #17464 üzenetére
Ha arra gondolsz h bármikor megnyomod erősen a home gombot és rezeg?
Beállítások -> Kijelző -> Navigációs Sáv -> Kezdőlap gomb erőny nyomása
Kapcsold ki majd újra be.
Nálam megoldotta
update után fél napig gondolkoztam is h mi a fene ami olyan fura most xD aztán rájöttem h hiányzik a home gomb rezgése -
törölt tag
válasz
newman8929 #17483 üzenetére
Odinos újrahúzás megoldja.
-
Anulu79
addikt
válasz
Ezek tényleg idegesítő hibák. Engem szerencsére elkerültek. Ráadásul most az is megszűnt, hogy gépelés közbem kidob a főképernyőre
-
Prien
addikt
válasz
Aki régebb óta követi a Samsung telefonos topikjait, az azért nem először olvas ilyet, a kezdeti hype után jönnek az idegesítő apró hibák... és mivel downgrade nem lehetséges, így három lehetőséged maradt:
1.vársz egy javító frissítésre (kicsi az esély rá)
2.alaplap csere és maradsz régebbi szoftveren
3.megveszed az új Samsung telefonok valamelyikét.(a gyártó ezt lájkolná) Természetesen annál is kb.a második főverzió frissítéskor kezdődik ugyanez.
-
Anulu79
addikt
válasz
Mire gondolsz? Valami baj van vele?
-
törölt tag
válasz
Én újraraktam Odinnal és így működik... Szerintem az OTA cseszte el.
-
HMárió
junior tag
válasz
newman8929 #16978 üzenetére
Szerintem nálam azért nem csinál ilyet, mert én kikapcsoltam az automatikus videolejátszást. Valamint etiltottam a két parazita alkalmazás háttérben futását, háttérbeli adathasználat jogát, meg az összes gyári kiegészítő beépülőjét.
-
HMárió
junior tag
válasz
newman8929 #16976 üzenetére
Eddig nem találkoztam ilyennel. De mivel fészbuk alkalmazásokra írod ezt, ezért egyrészt nem csodálkozom, másrészt az ő házuk táján kell keresni a hibát. Gyorsítótár törlése megvolt a két programnál? Esetleg újratelepítés? Véletlenül nem biztonságimentésből állítottad vissza a telefont?
-
törölt tag
válasz
newman8929 #16468 üzenetére
Én is csatlakozok.
Azt hittem, hogy én bénázok. Szerintem a gesztusvezérlésben csesztek el valamit.
-
Anulu79
addikt
válasz
newman8929 #16468 üzenetére
Én azért majd tolok egy resetet, hogy kiderüljön segit-e megszűntetni a hibát. Ha nem akkor jön majd a fej vakarás.
-
válasz
newman8929 #12596 üzenetére
fel is raktam.
az eddigi gyér üzemidő miatt full resettel és minimális app listával
kíváncsi leszek javul e -
tylerddd
veterán
válasz
newman8929 #12596 üzenetére
Köszi, hogy jelezted!
-
robi30
tag
válasz
newman8929 #8727 üzenetére
Biztos a telo szerelmeseknek tartottak.
Valentine's Day😍😍😍
-
válasz
newman8929 #3694 üzenetére
Igen, alig ébredtem fel és nyúltam a telefonhoz, azzal kezdte, hogy frissítés elérhető, telepítettem is, aztán wipe cache és kezdődhetett a nap.
-
válasz
newman8929 #3037 üzenetére
Ennyi erővel mások is tudnak használni kontrollert ha egy viszonylag minőségibb játékkal szeretnének eredményt elérni! Az a baj, hogy egy tenyérnyi telefont használva, az ujjaiddal simán kitakarod a képernyő szélét, tehát igen is indokolt a kontroller. Szerintem....
-
Anulu79
addikt
válasz
newman8929 #3012 üzenetére
De mi a baja, hogy bannolnak? Nem mindegy, hogy mivel irányítod? Vagy a program a baj neki?
-
válasz
newman8929 #2661 üzenetére
Vezetéknélküli USB dongle-s bill-egér kombó? Bluetooth valamelyik, másikat rákötöd? Csomó lehetőség van.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
newman8929 #2476 üzenetére
Tudja valaki, hogy lehet letiltani azt, hogy ne is keresse az új firmwaret?
Nem a menüben gondolom, mert az semmit nem ér, akkor is jelezni fogja...
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #1860 üzenetére
70.59Mb. Manuálisan rákerestem. Nem jelezte
-
törölt tag
válasz
newman8929 #1860 üzenetére
Melyik? Mert már volt egy, legalábbis a nem szolgáltatós függetlenekre.
-
Anulu79
addikt
válasz
newman8929 #1259 üzenetére
Én abban bízom, hogy a 10-es szériából már kihagyják ezt a gombot.
-
válasz
Helyes, csak ma kb. 10-szer nyomtam meg véletlen.
Tegnap hoztam el a telefont, ma már "élesben szolgált". Az, hogy 2 ra kijelző idő után 37%-on vagyok, jól mutatja, hogy mennyire szívja a telefont, ahol nem jó a térerő (írtam régebben,hogy munkahelyemen nem valami jó, és ahogy nézem, sokat nem segít,ha kikapcsolom a 4G/VOLTE-t, csak keveset. Egy órát használtam reggel munkába menet, 88%-al értem be, aztán 9 óra alatt merült a munkahelyen 44%-ra, úgym,hogy alig használtam (pár mail, 2 perc telefon és skype). Aztán a hazaúton meg megint egy óra alatt lement olyan 10% (Spotify, bt füles, netezés, stb).
Smart lock nem valami frankó, nem, vag csak nagyon nehezen jön rá, hogy már olyan helyen vagyok, ahol nem kell kérnie feloldási jelszót/ujjlenyomatot. Most is hazaértem 1,5 órája, azóta is kéri mindig az ujjamat. Majd még teszelem.
GPS végre gyalogosan is jó irányba mutat remek.
-
válasz
Ne csak kikapcsolható legyen, konfigurálható is. És akkor elmonhatják, hogy az ő telefonjukon több funkció gomb van
-
Buba1984
csendes újonc
válasz
newman8929 #1182 üzenetére
A *#0*# kóddal hívd elő a szerviz menüt. Ott le tudod ellenőrizni, hogy szivárog vagy csak tükröződik a fény.
-
Buba1984
csendes újonc
válasz
Nekem ma pont ilyen hiba miatt cseréltek kijelzőt Note8 mobilon, garanciális szerviz volt!
-
Teal'C
veterán
válasz
newman8929 #1185 üzenetére
Majd egy moderátor beteszi egy összefoglalóba.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
A vizallosagra nem valaszoltak. :/
-
Teal'C
veterán
válasz
Ezt szerintem valahol ki kéne emelni mert különben még 10 alkalommal végig megyünk rajta a topikban.
-
mjani1172
addikt
válasz
newman8929 #1158 üzenetére
Én nem hagynám ennyiben.
-
Peterzon94
tag
válasz
Ha nem sürgős, akkor INNEN itt 2dbot kapsz ugyanazért az árért, mint otthon 1 dbért.
-
seger
addikt
válasz
Én azért nem foglalkozok vele, mert nagyon minimalis a szivargás, és félek hogy a másik durvább lesz... így marad...
-
HaliGab23
senior tag
válasz
newman8929 #1018 üzenetére
Írtam fentebb, hogy a kapott fehér hegy mintha puhább lenne, mint a kapott szürke.
Nekem a kapott fehér van benne, az eredetit egyből kicseréltem a szürkére, aztán ma pár órája a kapott fehérre.
(A fentebb sokat írt nyomás "anomália" miatt, ami nem is anomália.)(#1019) ForRedGlory: Valóban szerencse kérdése... tört már rommá telóm kb. 30cm-es eséstől.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
newman8929 #1018 üzenetére
Persze.
(#1017) HaliGab23: Szerencse kérdése az egész.
-
Teal'C
veterán
válasz
newman8929 #930 üzenetére
Tudod én egy alkalmazottat sem akarok bántani de ha az eladónak nincs ennyi esze hogy tudja mitől van ez a jelenség ráadásul már azóta hogy hajlított kijelző létezik merthát ez nem újkeletű dolog na addig lehet ezt cseréltetni.
Ha a Samsung lenyilatkozza hogy ez nem hiba akkor többé nem cserélik ki. Ha meg nem mond semmit akkor igazából az eladóra van bízva hogy beküldi-e a szervízbe, de ha ott is ilyen okos emberek vannak akkor még szét is szedik a telódat majd újraragasztják és visszakapod az miért is lenne jó, max a fény nem fog szivárogni vagy kevésbé de lehet hogy beázik. Persze ez a 3napos és 14 napos dologra nem vonatkozik ot csere és kész.
-
Teal'C
veterán
válasz
newman8929 #924 üzenetére
De erről nincs mit nyilatkozni ez nem hiba, ez egy fizikai jelenség. 2 dolgot tehetnének az 1ik hogy lefestik minden kijelző élét feketére a 2dik hogy gumiperemet raknak a kijelző meg a keret közé de az elég szarulnézne ki és akkor azért puffogna mindenki. egyszerűen ki tudod próbálni csinálsz egy képet paint al ami fekete fehér sávokat tartalmaz keresztben kb 2 cm szélességbenés azt mozgatod a képernyőn fel és le meglátod a fény mindíg a fehér résznél jelenik meg.
Amúgy az hogy kinek jobban kinek kevésbé látszik az igazábol század mm eltéréseken múlik ennyi.
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #916 üzenetére
Az más. En 24-én vettem át.. de samu azt mondra cseréltessem 14 napon belül....
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #909 üzenetére
Telekom nem fogja cserélni. Nekem azt mondták vigyem vissza, visszaküldik és ha sztornózták, rendelhetek másikat. Cserélni csak 72órán belül cserélnek. Írok a samsungnak! Kíváncsi vagyok neked cserélik-e...
Mindenképpen írd meg! -
seger
addikt
válasz
newman8929 #909 üzenetére
Kíváncsi vagyok a menetére. Telekom odarendeli a csere készüléket, és bemész cserélik, vagy futár viszi és adod a kezébe a régit?
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #892 üzenetére
Mindenképpen megírom. De azért is bemegyek, legalább legyen nyoma hogy ott voltam
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #889 üzenetére
Én is. Én holnap bemegyek megkérdezem hogy működik a csere.
-
törölt tag
válasz
newman8929 #882 üzenetére
Nalam az Arkad SESben azt mondtak a fenyszivargasra, hogy varjak a samsung hivatalos allaspontjat.
Hiei11 az meg jobb lenne
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #882 üzenetére
Te hol vetted?
-
Anulu79
addikt
válasz
newman8929 #773 üzenetére
Nem arra gondoltam azt tudom.
Ha kinagyítod a képet akkor láthatod hogy van ott egy kb 2-4 mm-es sáv.
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #757 üzenetére
Hol vetted?
-
tylerddd
veterán
válasz
newman8929 #764 üzenetére
Gondolom ez az?! Az évek során tökélyre fejlesztettem üvegfelhelyezési képességeimet, de ennél az üvegnél attól félek, hogy ha szösz marad alatta, akkor nem lehet felhúzni és kiszedni alóla. Egyébként ezzel a kerettel kb. hülyebiztos. Ha esetleg törik és új kellene, lehet külön csak üveget és ragasztófolyadékot kapni?!
-
válasz
newman8929 #757 üzenetére
Nekem nincs ilyen jelenség. Kék MediaMarktos.
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #740 üzenetére
Ebből a beküldött fotóbol raksz be ide?
-
Titana
tag
válasz
Bent voltam személyesen a SES-nél tudtak a problémáról sőt ott helyben volt szervizes azonnal felvették a kapcsolatot a Budaörsi szervizzel akik mondták, hogy hát ők nem tudnak semmiről úgyhogy az üzlet intézze.
Nagyon rendesek voltak kibontottak két telefont azoknál is volt fényszivárgás, de nagyon minimális az enyémhez képest, mondtam, hogy szerintem ez így nem lesz jó, lehet vissza kérem a pénzem, de annyira szuper ez a telefon, hogy nem nagyon szerettem volna mást, kértem, hogy még egyett nézzünk meg, ha az se jó akkor tényleg kérem a visszatérítést. A harmadiknálnál már nagyon minimális volt a fénycsík így aztán azt választottam. Este azért még letesztelem a telefont sötétben
Az a baj, hogy én nagyon maximalista vagyok és szeretem, ha az amiért ennyi pénzt kiadok az tökéletes legyen. Sajnos ahogy öregszem egyre háklisabb vagyok az ilyenekre. Szoktam is mondani, hogy már vén hülye vagyok -
doooo
veterán
válasz
Ha három napon belül vagy, és ők is látják a problémát a Telekomban, akkor biztosan sikerülni fog. Nekem is volt problémám a Samsung Tabommal, és a kicsit unalmas papírmunkán túl nem volt probléma a cserénél, amikor a vétel utáni másnapon visszavittem (az egyik hangszóró recsegett).
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
Úgy látszik a Samsung technikusai is kihagyták a fizika órákat...?!
-
erdosi
csendes tag
válasz
newman8929 #688 üzenetére
Nekem is ilyen, valószínűleg visszaviszem. Note8-nál beletörődtem, nem volt hatással a vízállóságra, most nem hagyom annyiban. Csak abban reménykedek, hogy nem az összes készleten lévő ilyen az üzletben
-
válasz
Simán vidd vissza. Egyből cseréljék készletről.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Ha idegesít Téged, vagy sötét helységben zavaró, akkor vidd vissza mindenképp.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Azonnal vidd vissza, és cseréltesd, ne megcsináltasd.
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #406 üzenetére
Hétfőn megyek hozok ki mégegyet páromnak. Megkérdezem telekomba is, van-e valami... ha Te találsz valahol Te is szólj
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #400 üzenetére
Center másodikon sincs semmi hozzá
SES majd hétfő... center nokiába sincs. Pedig a tulaj ua.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest