- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icecave #14361 üzenetére
A Note 10+ ha később jó/jobb lesz szoftveresen például a kamera tekintetében, akkor biztos benevezek majd arra is, de most kellett a változatosság.
Az a baj, hogy mindegy, melyik rendszerről és/vagy gyártóról vált másikra az ember, kompromisszumok maindig lesznek, nekem is jött elő néhány, ami most hiányzik, mert a Note9 tudta, persze van fordított is, amiben az XS Max jobb, de ilyenekkel számoltam, ez az ára az ugrálásnak, olyan telefon meg nincs, ami mindenben a legjobb. -
tylerddd
veterán
válasz
icecave #14361 üzenetére
Érdekes az e-mail dolog. Én ugye a gyárit használom, ahogy korábban írtam. Rendesen jönnek a push üzenetek és nem szívja az akksit komolyabban. Most 14 óra körül vagyunk, 1%-ot ír a beállításokban és kb. 6-kor vettem le töltőről.
Megjegyzés: én most úgy vagyok vele, hogy kb. mindkét rendszerrel megcsinálom ugyanazt, csak másképp kell, tehát totál kellemes élmény az Android. Ugyanakkor iPhone téren hardveresen vannak aggályaim, túl drága és kompromisszumos is ráadásul. Ugyanakkor a Note 10-et sem venném jó szívvel. Igaz van előlapi, kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasó, de a jack hiányzik és a bevágásos előlapi kamerától is el tudnék tekinteni. Szóval igazából jó, hogy nem vagyok telefonvásárlás előtt, mert nem tudnék dönteni. Ráfogni nem akarom ennyi pénzekért.
-
m1lan
őstag
válasz
icecave #14290 üzenetére
Nem használom komolyabban én sem semmire, csak néha végiglapozom, és azért elég rendesen odaver a prémium érzésnek, amikor jobbra legyintek, és némi lagg közepette előjön. Megadtam neki pár engedélyt, így látom bizonyos alkalmazások legutóbbi értesítéseit, a Spotify is ajánlgat, plusz esténként felhívja a figyelmemet, hogy másnapra állítsam be a szokásos ébresztőt.
-
Jim12
tag
válasz
icecave #13963 üzenetére
Igen, igen de attól még marad az alap termékkód TMH és a frissítések nem jönnek automatikusan. Sajnos a XEH ROM (AZON BELÜL A CSC) több termékkódot tartalmaz , több régiónak a termékkódját így nem íródik át XEH-re . Pont ezért a későbbiekben mindig figyelgetni kell a romokat és manuálisan frissíteni.
Köszi a választ!
Valaki esetleg DIGI kártyával használja ? VoLte,VoWifi támogatás van ?
-
MrCsiT
addikt
válasz
icecave #13666 üzenetére
Amit a hsz-ed felett kicsivel linkeltem Tozo tok, az nem csúszós.
A beszerezhetősége már kérdésesebb: ha nem akciós már a gyártói oldalon, én csak német amazonon találtam meg, de onnan meg nem szállítottak ide. Ha még akciós a fenti linken, rendelj egyet nyugodtan - ha tetszik.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
icecave #13699 üzenetére
Én ha a klotyóajtóhoz tartom a telót, akkor nekem átjön, úgy egyel kevesebb fal van
Egyébként le lehet fogni a wifi antennáját elég durván.. Vettünk egy dji tello drónt, és ahogy fektetve a kezemben két oldalról fogom a telót, lerontja a wifi jelet, és mikor távolabb a drón, akkor bal oldalon el kell engedjem szinte a telót (egy ujjal támasztom csak), hogy legyen jel.
-
tylerddd
veterán
válasz
icecave #13666 üzenetére
Az említett Baseus szerintem pont csúszós egyébként, a nem átlátszó feketéje legalábbis biztos. Amiket fentebb írtam, a most újított két olcsó tok közül a szilikon biztos nem csúszik, de nem is tapad úgy, mint az Apple-féle szilikon, amire a Samsung gyári szilkonja hasonlít, te írtad még anno. Az iPaky van most rajta, ez tökre tetszik most és igazából totál szép, a carbon mintázat ilyen kis keskeny vonalas, apró, nem a megszokott vastagabb szürke-fekete megoldás. Az idő dönti majd el, hogy meddig bírják ezek vagy elnyúlnak-e stb.
-
Capella
senior tag
válasz
icecave #13633 üzenetére
Engem is ez a kameralyuk érdekel. Leginkább, hogy mennyire zavar, el tudom-e viselni fektetve netezés közben.
Meg hogy mennyire lett jó ez az ultrahangos kijelző alatti ujjlenyomat olvasó. Valószínűleg emiatt még nehezebb lesz rá használható üvegfólia, ha egyáltalán.
Nemsoká én is megtaperolom valahol. -
Mercel
senior tag
válasz
icecave #13592 üzenetére
@ollie
Köszönöm a válaszokat.
Kamerák együttes használata nagyobb látószög ügyben valaki?Uvegfolia:
Értem, köszönöm:(
Részemről abszolút hívő lennék, az ájfon kijelzőjét kétszer mentette meg, a sima fóliáért pedig nem rajongok, főleg egy Spen-es mobil esetén.
(Tudom az ájfon sík kijelzős)
Úgyhogy akkor ezek szerint drága és macerás kísérlet lesz.:( -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
icecave #13488 üzenetére
Én nagyon nem használnám szóval nekem mindegy viszont attól még én is inkább a több RAM-ra és tárhelyre voksolnék. De én azért rávárok még a Black Friday-ra meg a Karácsonyra. Én számolok azzal, hogy nagyon megzuhan majd az ára főleg a Note 10 miatt, meg nyilván ki is akarják majd őket szórni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
icecave #13482 üzenetére
Én is a 8 GB-os Note 9-re hajlok és az is lesz idén szerintem, árban nem nagy a különbség már, de azért érdekelne mi fog változni szerintem ami miatt 2 GB extra kéne mondjuk 2-3 éven belül, mert kb úgy cserélik az emberek a telefonokat. Amit már a RAM nem bír el azt már se a proci se a grafikus vezérlő nem fogja és gondolom az Android Q-nak sem kéne a 8 GB RAM, mert pont, hogy jobb memóriakezelés kéne, hogy legyen benne. Android R-t vagy bármi is legyen a neve az utódnak meg gondolom már meg sem kapja a Note 9, bár remélem igen.
A 8 GB jön az 512 GB tárhellyel vagy van 8 GB 256-al is?
-
törölt tag
válasz
icecave #13482 üzenetére
Még pár évig a 6gb is elég szerintem. Viszont én is a 8-asat venném. 60K viszont nagyon soknak tűnik, nem rég írta valaki, hogy a telekomnál alig van difi, és az is független ugyebár...
Engem inkább a tudat "bánt", hogy nem 8-ast vettem, nem akartam várni, hogy legyen kékben, közben volt aki írta, hogy első nap kapott 8GB-os kéket.. 😠
-
tylerddd
veterán
válasz
icecave #13452 üzenetére
Ez a fícsör gondolom szoftveresen hiányzik? Nem arról beszéltek egyébként hogy a +100mAh akksi és a haptikus motor javítása miatt maradt ki a jack? Most igazából nem tudom, hogy előbbi mennyi üzemidőt jelent, utóbbinak meg hol volt jelentősége?! Én csak a képernyő felélesztésénél vettem észre, hogy van ilyen nyomásérzékeny része (mint a 3D Touch) ill. a kezdőképernyőre lehet jutni a hosszú megnyomásával, ha beállítja az ember. Ezek pedig teljesen jól működnek. Mit kellett ezen javítani?!
-
F_Gergely
őstag
válasz
icecave #13452 üzenetére
Van duplakopp? Úúúú mióta annó az LG behozta azóta akarok ilyet
Én baromira fogok örülni ha ez működik, meg is bocsájtottam ha bal oldalt van a power gomb.
A gyorstöltés meg... Nekem a note4-nél már az volt a félszem, hogy oké szuper hogy gyorsan feltölti de vajon mennyire roncsolja vele az akksit? Mert azért gondolom ez nem teljesen tesz neki jót.
A kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó nem úgy működik hogy rárakod az ujjad a kijelzőre és feloldja? mármint hogy nem power gomb és utána az ujjad a kijelzőre, hanem nem kell külön gombot nyomni elég csak a kijelzőt tapicskolni?! érted na -
törölt tag
válasz
icecave #13337 üzenetére
Igen.
Van pár dolog amit előnyére lehet változtatni benne. Update-et most néztem, hogy van egy pár, de akkor tényleg csak manuálisan oldható meg... De legalább szól.
Meg is találtam, hogy mivel lehet ráerőszakolni a Messengerre az osztott képernyőt. [link]
NiceLock app kell hozzá a playből.
-
tylerddd
veterán
válasz
icecave #13294 üzenetére
Nem lenne para ez az USB-C-s fül/fejhallgatós dolog, ha mindenen lecserélnék a jack-et erre, mint hangkimenet és a fülesek/fejesek is USB-C csatlakozóval jönnének (laptopomon nekem van egy). Ha ennyire elavult a jack és jövőbemutató az USB-C, akkor miért nem megy az átállás?! Gyakorlatilag minden eszköz, ami hangot ad ki magából, rendelkezik jack csatlakozóval (tévé, erősítő, keverők, soundbar, mp'akárhány lejátszó, sok autós fejegység, BT-hangfalak, hangszerek stb.) Ez egy nagy blama volt az Apple részéről, akik az AirPods-nak csináltak ezzel piacot és a többi meg majmolja őket. Most néztem meg MKBHD prezijét az új telókról és azt mondta, hogy f***ság, hogy nem fér el benne ... Az egy dolog, hogy a nagy többség valóban BT-hangfallal és fülessel használja, de egy csomó mindenre nem lehet így rádugni amire meg rá lehetne és van, akinek kellene is. Az meg nekem nem opció, hogy húzom magammal az átalakítót. És ha nincs nálam és pl. egy buliban nagy hangrendszerről menne a zene, nem BT-hangfalról, akkor nézek hülyén a 300k+ -os telefonommal?! Nem beszélve ugye arról, hogy az alsóbb kategóriába akkor hogy a büdös francba fér bele fizikálisan?!
Agyrém, komolyan mondom!
-
-
válasz
icecave #12873 üzenetére
senki nem kényszerít rá hogy samsungot vegyél..
ha ezzel nem szimpatizálsz akkor tovább kell állni, olyat kell választani aki ad mellé. ettől függetlenül jogos, csak ezzel nem lehet mit csinálni.
én sajnos hiába sok mindennel nem értek adott esetben egyet, még mindig ez a kompromisszum mentesebb márka számomra. tollat napi szinten használom, nem tudok más terméket választani. -
m1lan
őstag
válasz
icecave #12647 üzenetére
Én igen.
Minden funkciója tökéletesen működik, egyedül a hívó fél nevének kijelzését nem tudja, szimplán "Incoming call"-t ír. Valószínűleg a Samsung szoftverében máshogy van paraméterezve, ezért nem tudja átvenni, viszont ha a névjegyzék app értesítéseit bekapcsolod, akkor utólag a nem fogadott hívásról már olyan értesítést kapsz, amiben a név vagy a telefonszám benne van. Egy dolog van, ami sokkal jobban működik, mint az előző Honorommal, az pedig az SMS kijelzés. A Google-féle üzenetküldő duplán küldte az értesítést, sőt, ha nem jelöltem őket olvasottnak, akkor egy idő után teljesen bezavarodott, és régebbi SMS-eket küldött az órára... itt egyszer jön, és az tökéletes! -
-
-
viera
őstag
válasz
icecave #12418 üzenetére
Igen,majd kiderül minden Augusztus 7-én.
A gyorstöltés sem igazán érdekel mert mindig éjjel töltöm a telót normál töltéssel.Nap végéig meg mindig kibírja AOD-vel is az S10+.Az ujjlenyomat lehet jobb lesz a Note10-ben.Mondjuk nálam nem zár le a teló amikor kapcsolatban van a Galaxy Watch-al vagy otthon vagyok.Az S-Pen viszont hiányzik.
-
-
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
icecave #11957 üzenetére
A modulok funkciói egyszerűen elérhetőek általa, mintha a Good Lock -ot használnád. Tehát, nem szükséges parancsikonokat létrehozni a modulok funkcióinak eléréséhez, az csupán egy + lehetőség.
Szóval, ha például letöltöd az apkmirror -ról a számodra szükséges modult (pl a task váltót...) ⇒telepíted, akkor ezzel egyszerűen használhatod is azt.
Az csak egy extra feature, hogy figyeli hogy van-e frisseb verzió önmagából az XDA -n, illetve hogy van-e újabb verzió a modulokból.
-
Saccco
nagyúr
válasz
icecave #11957 üzenetére
Azt az apk-t telepíted, amelyikre szükséged van. Ez után nem kell parancsikont gyártani hozzá, mert ez az alkalmazás adja a felületet hozzá. Ettől egyszerűbben jelen pillanatban nem lehet.
szerk.:
A másik megoldás, hogy telepíted a kívánt összetevőt és kézzel valamilyen módon létrehozol hozzá egy parancsikont. Utóbbit váltja ki a nicelock.Esetleg elutazol Koreába és veszel ott egy telefont, telepíted rá, amit kell, majd hazajössz.
-
gerner1
nagyúr
válasz
icecave #11945 üzenetére
A Good Lock nem fog működni EU -s készüléken. A komponenseihez kell "gyártani" parancsikon(oka)t, egyenként. Bár ez a leírás Oreo -s, használható 9.0 -án is. apkmirror -ról is letölthetőek.
-
tylerddd
veterán
válasz
icecave #11602 üzenetére
Én a SendAnywhere-t, nekem nagyon bejött. Akár mobilnettel is működik! Illetve nem mellékesen pl. PC és iOS között is nagyon jól teljesít, ha esetleg azon a platformon is van valaki.
-
Saccco
nagyúr
válasz
icecave #11602 üzenetére
Én a FolderSync-et, de nagyon lassan másol. Nem tudom miért, mindegyik telefonon így volt.
Pro verziót használom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest