- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
sanyijedi #13824 üzenetére
Ha nem vagyok indiszkrét, manapság mennyiért megy el egy 8-9 hónapos N9 (1 év, EU garis)?
Látom, már beszivárogtak a N10+ EU garis modellek (255GB, 12GB) a hazai piacra is és olyan 300-ba meg is állnak, ha ügyesen talál az ember, de én még így is sokallom azt különbözetet, amit rá kellene fizetnem, ha eladom a hibátlan, 8 hónapos készülékemet a csere miatt...
-
válasz
sanyijedi #13457 üzenetére
Pusztán abból következtetek, hogy S10-es szériánál is kihagyták már és csak dupla kopp van, holott az előző szériákban volt haptik feedes nyomás, amit írtam. Bár az ujjlenyomatos része mindig aktív szerintem, tehát nem kell előbb dupla-koppolni, majd utána leolvastatni, az a része egyből olvas és enged be a telefon. Javíson ki valaki,ha tévedek.
tylerddd: Biztos, hogy szoftveres, Note 9 is tudná, csak ott nem engedélyezték.
Viszont a sereen on/bixbi gomb remapolható gyárilag: [link]
-
-
-
válasz
sanyijedi #13293 üzenetére
Jogos. Mondjuk mint írtam én emiatt nem hisztiznék (saját igényeimnek megfelelően), sőt, örülnék, mert lenne egy kábelem, ami még nincs a repertoárban. Jack hiánya annál inkább para, de leginkább az átalakító miatt, hogy azt külön kell venni. Ok, a gyári headset az USB-C-s, csak épp nekem van másik, sokkal jobb, amit eddig simán bedugtam a telefonba.
-
válasz
sanyijedi #13289 üzenetére
Nekem spec. pont jól jönne, ott a hálózati adapter, olyan kábel, type C mindkét végén, mert a laptopomon és a gépem alaplapján is van ilyen kivezetés. Persze, az is igaz,hogy nem vagyok átlag user.
Viszont ha meg az lennék, akkor hálózatról tudom tölteni, gépre meg minek dugjam rá, ott van millió program, amivel wifin keresztül látom a teljes struktúrát. Viszont akkor meg azért lehet necces, mert odinnal frissítés az kábelen kell,hogy menjen, de az már megint nem átlag felhasználás, hisz az az, ha megvárja az illető az OTA-t.
-
-
zermi
aktív tag
válasz
sanyijedi #12829 üzenetére
Ez nálam is előfordul, ugyanúgy gyári üzenetkezelő app.
Ettől idegesítőbb hiba viszont az, hogy néha meg nem kapom meg az sms-t. Pl. bankkártyás fizetés esetén az ellenőrző kódot tartalmazó sms nem kapom meg csak úgy, hogy ha telót újra indítom. Egy idő után pedig meg jön az első kódot tartalmazó sms is. -
-
MrCsiT
addikt
-
MrCsiT
addikt
válasz
sanyijedi #10324 üzenetére
'ha [2 simmel használod] igen, és a hang és adat nem ugyan arról megy akkor nem fog működni' [a voLTE] - pedig, de.
Nálam az 1-es sim a beszéd, a 2-esre van állítva a net jelenleg, és tegnap egymás mellett lévő 2 eszközzel teszteltem,hogy felhívtam egyikről a másikat, és szépen jelezte a teló, hogy HD a hívás, mint a fentebbi képen is linkelték.
Fotók témakörhöz: (tudom, a fenti adatvesztéses esetben ez már utólag van, sajnálom, de) mivel ekkora tárhelyű eszközbe már jellemzően nem tesz a többség SD kártyát - és akkor az SD esetleges sebesség eltérésével a belső ramhoz képest, még nem is foglalkoztunk - így, a fotók a belső tárhelyre fognak elkészülni.
Ha valaki nem szeretné a Google vagy egyéb cég felhőjébe tölteni a képeit, akkor vehet otthonra egy, pl. Synology által gyártott NAS-t, és annak a DS Photo alkalmazása képes arra, hogy az összes képet feltöltse az otthoni NAS-ra, amint a mobil wifit lát és akkor nem terheli az adatkeretet és mégis készül biztonsági mentés.
Átgondolandó -
válasz
sanyijedi #10324 üzenetére
Nincs most nálam második SIM kártya, hogy kipróbáljam, de elméletben - és a dual 4G/VoLTE támogatás miatt - nem látok akadályt úgy sem, mert ha kikapcsolom a mobilinternetet a Telekomos SIM kártyámon, akkor is működik a VoLTE, mivel nem kell hozzá külön adatkapcsolat.
-
korimv6
aktív tag
válasz
sanyijedi #9983 üzenetére
Nekem pie alatt tökéletes. Még 8.1 alatt volt olyan, hogy ujjlenyomattal oldottam fel, de fizetéskor az íriszt kérte, de nem tudom miért. Most már nincs ilyen. Illetve a héten mekiben fizettem volna 5e feletti összeget, de a terminál pin kódot kért. Persze nincs pin, így elő kellett vennem a bankkártyám és azzal fizettem. Írtam a Simple fejlesztőinek, akik egy napon belül ezt válaszolták:
Tisztelt Felhasználónk!Sajnáljuk, hogy kellemetlen tapasztalatot szerzett az alkalmazás használata során.
Tájékoztatjuk, hogy a telefonos azonosítás miatt 5000 Ft felett az új terminálok már nem kérnek PIN-kódot, de régebbi termináloknál előfordulhat, hogy a terminálon is meg kell adnia a fizikai kártya PIN-kódját.
A Simple kártyának nincs PIN kódja, így ilyenkor nem használható fizetéshez.
Megértését és együttműködését köszönjük!
A Simple szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.
-
petymeg
addikt
válasz
sanyijedi #9276 üzenetére
Nekem is sz*r az akkuidő. Most harmadik hetes a telefon, az elején 6 óra SOT simán megvolt, de ahogy kezdem belakni, úgy csökken, jelenleg olyan 4 körül van és az android rendszer ez egyik legnagyobb fogyasztó. Előd S7-nél szintén ez volt csak ott 2 órát se bírt. Nem tudom mi "ragad" be, melyik app cseszi el, de marhára idegesítő.
-
válasz
sanyijedi #9276 üzenetére
Lesz jobb nálad is, ha kideríted, hogy melyik (külsős) alkalmazás vagy folyamat akaszkodik bele az Android System érájába és orvoslod azt valamilyen módon.
Hiába a gyári visszaállítás és bármi más, ha utána telepítésre kerül egy problémás, optimalizálatlan vagy más kapcsolódó gondokkal küzdő külsős alkalmazás, vagy "nem megfelelően" kerül beállításra valami a Google szekcióban.
Nálam bő négy éjszaka kellene hozzá folyamatos 4G(+) és bluetooth kapcsolattal, hogy 14%-ot merüljön készenlétben, mert egy éjszaka maximum 3% szokott lemenni. -
-
axlfsi
veterán
válasz
sanyijedi #9081 üzenetére
Na, koszi az infot! Kivancsi leszek, mert eleg ellentmondasosak a tapasztalatok. Pont nem olyan regen irta itt valaki, hogy neki meg darabokban jott le, megszenvedett vele... alapvetoen ez a ragasztos trutyi erdekelt volna, hogy mennyire ragaszkodik aggressziven a telefon kijelzojehez, de ezekszerint, csak egy ket suhintas a torlokendovel oszt huss?!
-
axlfsi
veterán
válasz
sanyijedi #8908 üzenetére
Lattatok esetleg eloben (vagy akar yt videoban), hogy az ilyen, UV felhelyezett uveget, mikent kell ugyesen leszedni? Az oke, hogy lapattintgatom, de a kijelzore "ragasztott" UV-s trutymot mivel takaritom le? Egyaltalan, nagyon ra van szaradva vagy siman letorolheto egy nedves torlokendovel?
... tennek fel masikat, meg neha, amikor tokbol ki-be veszem, ha erosebben erek az uveg szelehez vagy beleakad az ember korme, picit megemelkedhet es onnantol kezdve, levegos lesz, nem lehet "kisimitani" alola, mint egy folianal.
Koszi elore is!
-
baladam86
aktív tag
válasz
sanyijedi #8606 üzenetére
Minden szervizes lehet másnapos
Viccet félretéve, sajnálatos és bosszantó, amikor ilyen történik, de előfordulhat, sőt, biztos vannak olyanok is, akik a dobozból kivéve egy "selejtes" készüléket kapnak, a nagy számok törvénye alapján ezeket nem lehet 100%-ig kizárni.
-
válasz
sanyijedi #8163 üzenetére
Valóban úgy van, hogy a Telekomos VoLTE paramétereket sok firmware tartalmazza már egy ideje, de a Telenoros még nem került bele.
A Telekomos értékeket sem minden külföldi tartalmazza, többen is beszámoltak már olyanról, hogy feltettek ilyen vagy olyan idegent és nem működött a VoLTE.icecave: Az imént tettem fel tisztán a friss XEH firmware verziót a Telekomos telefonomra, most fogom belakni.
-
válasz
sanyijedi #8056 üzenetére
Valóban változó, jellemzően a XEH jött először, utána a Telekomos, ők nem is sokat hagytak ki - csak egy rémlik összesen -, a Telenor és a Vodafone sok verziót ki sem adott, de mint látszik is, néha változik a helyzet, bizonyos tényezők függvényében.
22 vagyok a Telekomnál (és jogelődeinél), több előfizetéssel is, rengeteg pozitív tapasztalatom van, semmi komoly negatívum, ami apróbb problémák meg voltak - Partner üzletben a szőke cica a saját zsebére akart hülyére venni például -, mindig megoldották és extra jóváírással kárpótoltak, valamint a szolgáltatások minősége is itt a legjobb, elsőnek vezetik be az újdonságokat is, így összességében nem lenne egyszerű másik szolgáltatóhoz átterelni - noha a maszek melóhoz használok másik szolgáltatós SIM kártyát is, de szerintem azt sem sokáig már.
A készülék frissítése tekintetében nem nézem a szolgáltatót, ha zavarna, akkor simán csak nem szolgáltatós készüléket vennék, bár erre volt is már példa sokszor, de ez gyártó függvénye is.
-
axlfsi
veterán
válasz
sanyijedi #6818 üzenetére
Nem akarok ezzel a temaval nagyon offolni, de manapsag mar annyi ilyen gimbal jelent meg a kinai piacon, hogy tudjon az ember okosan valasztani!
Egyik-masikra irnak is jokat, sot, DJI-t is veri(?) nemelyik... de meg nem volt idom belemelyedni a temaban.En sem videozok sokat, de ugy gondoltam volna, hogy bezzeg, majd ha lesz gimbalom, fogok (legalabbis, erre szamitok, plane, hogy van egy sportkameram is).
-
válasz
sanyijedi #5284 üzenetére
Köszi Sanyi!
Egyébként meg a Samsung szó nélkül cseréli 2 évig. Nekem eddig mindig beégett, akárhogy vigyáztam rá. Kijött anno a házhoz a szerelő és meg sem nézte a kijelzőt, de már szét is kapta
)) ( vagyis csak a knox-ot nézte..) Meg sem kérdőjelezte, hogy tényleg beégett-e... Már ez miatt is megérte a gyári garancia
-
tylerddd
veterán
válasz
sanyijedi #5093 üzenetére
Jól megdolgozott gyurmaragasztó kiszedi, amit más részek tisztítására is ajánlok, pl. hangszórónál, ha szükséges.
Amúgy Dome Glass-od van?! Nekem is ilyen "hajszáleres" a bal oldala. A boltban azt mondták, hogy valszeg a másik oldali lepattant rész miatt. De a tiéden nem látok hibát.
-
-
törölt tag
válasz
sanyijedi #826 üzenetére
Azt mondta a kolléga aki feltette, hogy abnormális feljövés esetén cserélek garanciálisan, tehát ha tök középen kezd el engedni a ragasztó, de ez legalulról indul, a tok miatt, még nézte is, hogy jó lesz-e rá, csak 1 mm-t tolta volna feljebb kézzel mielőtt megköt és tökéletes lenne.
-
válasz
sanyijedi #694 üzenetére
A törvények szerint nincs csere, hanem csak egyszerűen elállhatsz a vásárlástól 14 napon belül (online rendelésnél), és akkor visszakapod a pénzed. És igen, akkor már nem lesz érvényes az előrendelési kedvezmény. Persze lehet szervizeltetni (ha kiderül, hogy hibás), de akkor nem új készüléket kapsz, hanem szétszedik és összeragasszák (vagy kijelzőt cserélnek).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged