- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilrobi
aktív tag
válasz
foxymaci #19987 üzenetére
Úgy hallottam, hogy az üveg ragasztása a fém kerethez, ami elválik, leragad erősebb nyomásra, majd újra elengedi. Samsung, minőség
Vagy az ilyen biztosításos cserékhez elsózzák a gyengébben sikerült kijelzőket. Ennek ellent mond azért, hogy valakinek a bolti bontatlan is már ilyen volt
Még szerencse, hogy a mindennapokban nem kell "úgy" nyomni.
-
válasz
foxymaci #19947 üzenetére
Hivatalosan kijelzo cserevel mindig akku csere is jar.
Mert a fantasztikus ragaszto miatt amit hasznalnak az akkuhoz, azt ugy kell kifeszegteni a keszulekbol...De Accubattery-vel tudod tesztelni, hogy kb mennyi van az akkuban, egy jo 15-30 toltesi ciklus utan hellyel relevans erteket fog mutatni az akku kapacitasarol.
Nekem eddig 2 zsir uj akku eseten is kb 93-94%-ra allt be az elejen az app (15-30 ciklus utan).
-
válasz
foxymaci #6017 üzenetére
Szia,
Használd egészséggel a készüléket!
Nekem is volt anno Mate 9, ahhoz képest sok az előny. (Még a később használt Mate 10 Pro-hoz képest is találtam és nem csak a ceruzát.)tylerddd: A rendszer szerint elenyésző a különbség fogyasztás tekintetében az FHD+ és a WQHD+ felbontások között, egy teljes ciklusra 10 - 15 perc kijelzős használatnyi eltérést ír.
Szupercsirke: Szia, Nem tudom, hogy a szem színe mennyire befolyásolja, de nekem barnával jól működik.
Lehet, hogy itt is számít a regisztráláskor adott környezeti viszony, ezért érdemes lehet több módon kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest