- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
Mo Bill #15649 üzenetére
Ezzel nekem az a bajom, hogy alternatívát sem látok sehol. Nekem 3 iPhone után rohadtul bejön ez a teló, lehet le se váltom az idén. Eddig semmilyen szinten nem látok avulást, kíváncsi leszek, hogy miként alakul majd.
Kérdés: amikor elrontok egy szót gépelésnél és belebökök oda, ahol pl. a betű hiba van, akkor egy kis legördülő menü jön elő javaslatokkal. Ezt hol lehet kikapcsolni? Mert elvileg a predektív ki van lőve és mindent átnéztem a bill. beállításainál. Ki lehet ezt kapcsolni?
-
válasz
Mo Bill #15540 üzenetére
A toll a csapda, én sem mertem nagyon rászokni a korábbi Note-oknál sem, mert szeretek ugrálni a gyártók között és ezt a lehetőséget el is vágnám, ha csak tollas telefon kellene.
Most is hiányzik kicsit a toll, mióta nem Note9 van - mert amit említettél is; fényképezésnél is nagyon hasznos volt a bluetooth integráció miatt -, de ez még az elviselhető kompromisszum. -
-
gerner1
nagyúr
válasz
Mo Bill #14275 üzenetére
A lényeg, hogy megvan, működik. Néha, szorult helyzetben hasznos tud lenni.👍
"... - az eszközkarbantartó pont alatt a vezeték nélküli gyorstöltés!" … ⇒ezt posztolta petymeg is...
Amennyiben eredeti Samsung a töltőpad (lehet, hogy utángyártottnál is kiírja itt..), akkor a másik menüpont, ahol megtalálható:
Beállítások ⇒Speciális funkciók ⇒Tartozékok ⇒Vez. nélküli gyorstöltésBekapcsolt kijelzővel pedig nem írja, mert bekapcsolt -aktív- kijelzőnél nincsen gyorstöltés (így pl autóban navi közben sem...).
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Mo Bill #12948 üzenetére
Nálam is ez volt a probléma, és agyfaszt kaptam mire kiderült mi is a probléma.
De a legszebb ebben, hogy nem is emlékeztem arra, hogy átnyomtam volna vagy tett volna e föl kérdést azzal kapcsolatban, hogy miket állít le.
Az rémlett, hogy vissza veszi a sebességet, illetve ilyen apróságokat.
De sync-ről nem volt szó. -
-
válasz
Mo Bill #11890 üzenetére
Játszani ugyan semmilyen játékkal sem szoktam, de a 2 nap használat melletti 8 óra kijelzős üzemidő mondhatni sima ügy, még folyamatos 4G(+) és bluetooth mellett is s 9-esen is, tettem be korábban statisztikát - noha nem szeretem 20% alá meríteni az akkumulátort, ha nem muszáj.
A biztonsági frissítéseket adják ki havonta, meg néha funkcionális újítást, de komoly csiszolgatásra nem volt szerintem szükség az első 9-es óta, apróbb bogarakat biztos javítottak persze, még ha nem is találkoztam olyannal.segerŰ Simán az élő fókusz funkció a kamera szoftverében, persze olyan helyzetet is kell fényképezni, aminél használni tudja, bár kiírja általában, ha nem felel meg a fényképezni kívánt helyzet a módhoz.
m1lan: Szia, Nekem ugyan csak 128-as van és XEH, de nem tapasztaltam ilyet, nem látok vagy érzek különbséget a korábbi 9-es verziókhoz képest, pörög a rendszer, ahogy kell.
Nem használsz esetleg külön témát vagy más felületet, ami befolyásolhatja és az változott időközben? -
mrThomi
addikt
válasz
Mo Bill #11890 üzenetére
Elégedett vagyok az üzemidővel, feljebb írtam hogy alakultam az első töltések utan, most lett 5. töltve és 6.5 óra minimum eddig. De nem szeretem 30-20% alá meríteni, úgy is van 5 óra Sot-om. Dark mod sokat segít, meg a fényerőt belőttem most középre, nem kell hogy maxon járassa napsütésbe, az sokat le tud húzni. Játszani nem játszok vele egyáltalán. Netes videók, yutub vanced, whatsapp, google maps, FB, Messenger. Ezek az appok mennek nálam folyamat
Visszatenni az oreót hogy kell ? Kíváncsi lennék az én felhasználói szokásaim mellett hogy alakulna a Kijelző idő.
-
válasz
Mo Bill #11883 üzenetére
Százalékos arányban nem is olyan vészes, de kilőheted, nem okoz különösebb problémát.
vitezpeto: Szia, Ha EU-s a készülék és megfelelő számla van hozzá, akkor az első 12 hónap alatt javítja itthon a gyártói/szerződéses szerviz. (A második 12 hónapot bukod a hazai hivatalos viszonteladóknál forgalmazott telefonokhoz képest.)
Akkor van gond az első 12 hónapban is, ha nem javítható és kicserélés kerül képbe, mert olyankor már nem intézheted itthon. -
válasz
Mo Bill #11877 üzenetére
Kapott, nem is egyszer és jelentősen jobb lett.
Amikor még csak 9-es bétáztak itt néhányan, már akkor szemléltették, hogy az új főverzióban jobb, aztán az első végleges 9 óta is kapott újabb frissítést a kamera szoftvere.
Mondjuk még 8.1 alatt tettek ide be többen is éjszakai, gyenge fényviszonyok mellett készített fényképeket és annyira azok sem voltak rosszak, de tény és való, hogy jelenleg sokkal jobbakat készít már a telefon. -
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
Mo Bill #10780 üzenetére
A Telefonbeszélgetés rögzítésen nem hinném, hogy változni fog,lévén egy olyan funkció ez melyet a Googel tiltott le. Ezért vagyok még mindig 8-on. De már várom a thaiföldi sim kártyát, mert bár nehezen tudom elhinni, hogy gond nélkül működik, de mindenki ezt mondja.
Szóval ebben a kérdésben proaktív megoldáa lesz csak mindig.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Mo Bill #10319 üzenetére
A voLTE beállításhoz kali telefonos beállítás hozzászólásán túl, ha még nem lenne aktív, a sim-re történő bekapcsolást elvégzik T-nél csetes csevegéssel is. Annyi csak a feltétel, hogy az érintett sim legyen melletted, mert azonosító kódot küld rá a csetes ügyintéző, amit vissza kell írnod neki a beállításhoz.
A cset linkjét én nem találtam meg a T-s weboldalon, de segítettek -
-
Teal'C
veterán
válasz
Mo Bill #10157 üzenetére
Felesleges ezen vitázni mert elegendő ha pl a Facebook vagy Messenger csak egy frissítéssel eltér 2 készülék között és több óra SOT veszik oda a háttérben. De lehet bármilyen más progi is. Nekem pl 1ik sincs és nincs is bajom egy telefon üzemidejével sem.
De ezért van előnyben pl az Apple mert míg az android alkalmazásokat 1000féle készülékre kell optimalizálni addig az Apple-nek kb 8 ra és jó esetben ugyan az a főverzió is megy rajtuk. -
válasz
Mo Bill #10147 üzenetére
Pedig nem rosszabb az Android 9 akkumulátoros üzemideje, sőt!
Lehet nálad telepítve valami külsős alkalmazás, amit nem csináltak (még?) meg rendesen az új főverzióra.raven24: A SOT önmagába nem sokat mond, nem mindegy, hogy amellett mennyi a készenlét, egy vagy két SIM kártya aktív, milyenek a környezeti tényezők, milyen funkciók aktívak (bluetooth, GPS...stb.), milyen alkalmazások és folyamatok futhatnak, szinkronizálhatnak...stb. a háttérben és még lehetne sorolni, mik miatt nagy a szórás.
Nálam 2 nap készenlét mellett 8 óra kijelzős üzemidő jellemző úgy, hogy folyamatosan megy a 4G(+) és a bluetooth (okosóra kapcsolódva), de a számomra felesleges Google és Samsung folyamatokat kikapcsoltam, továbbá megválogatom a külsős alkalmazásokat. -
válasz
Mo Bill #9959 üzenetére
Biztosítási díjcsomagja válogatja, mert amúgy az is lopás, ha valakinek a kezéből kapják ki a készüléket - sőt, rosszabb is lehet -, de az olcsóbb biztosítási konstrukciók leszűkítik a kört a dolog elleni erőszakkal (lakásba betörve, gépjárművet feltörve...stb.), zseblopás útján és hasonló módokon elkövetett cselekményekre.
Drágább biztosítási csomagok esetén belefér már minden módozatú lopás...stb., sőt, akár az elvesztés is.
Azt mindenki maga tudja, hogy a használati szokásai, viselkedési módjai, környezete...stb. okán mennyire van hibalehetőségnek kitéve a telefon és gondolom az alapján dönt, köt rá biztosítást, vagy sem.Teal'C: Jobbulást!
-
TODI1111
veterán
válasz
Mo Bill #9675 üzenetére
Vagy letöltesz egy parancsikon készítő programot az áruházból és azzal kiteszed a parancsikont vagy ha például nova launchert használsz akkor ott a modulok tevékenységek között ki tudod választani.
Másik topikban dvarw.mtl fórumtárs ajánlott egy programot is hozzá. [link] -
-
apaszka
veterán
válasz
Mo Bill #9549 üzenetére
Nem tudom.
Én nem figyelem az aksi időmet.
Nálam meglepő a mai napig, hogy elmegyek dolgozni és úgy jövök haza, nem kiabál töltésért!Szerintem ez marha nagy szó, hiszen még ilyent nem tapasztaltam egy telómmal sem.
Kijelző idő?
Véleményem szerint ez sok sok dologgal függ össze.
-Milyen fényviszonyok közt használod
-Térerő/ kapcsolatok minősége
- Kedvenc appjaid
- Miként töltöd? Gyorstöltés szerintem gyorsan merülést is ad. Persze az én véleményem csak!Én talán 3max4 alkalommal néztem meg a kijelző időm . 5 óra lazán megvan nálam és nem merül 25%alá soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest