- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
axlfsi #14313 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Ezzel a 20 % kuponnal rászántam magam egyre. Nézegettem már egy ideje, de nem igazán akaródzott a vétel.
Én a szürke Ethernet és HDMI verziót választottam. Az így 10.546 Ft lett most. A PayPal 318,514 Ft/USD váltást alkalmazott. A forint elég gyenge lett mostanra sajnos. -
tylerddd
veterán
válasz
axlfsi #13129 üzenetére
Na de mindet rosszul tervezték? Nálam a Nillkin Frosted is le-fel rakosgatástól tört el, az Air szintén kopant és a tollkivágásnál pattant el. Most a nagyon vékony Tozo és Baseus tokokat használom, ezek nem tudnak eltörni, mert annyire vékonyak, ill. van egy Nillkin Synthetic Fiber tokom, aminek körben a széle finom gumi, a hátlap a merev műanyag. Elvileg ez sem tud törni azokon a helyeken, ahol a többi eddig elpattant. Nem azt mondom, hogy ezek annyira drágák voltak, de azért bosszantó, hogy 4k/db-ért így jártam már 3 tokkal
-
-Gerzson-
aktív tag
-
válasz
axlfsi #10532 üzenetére
Azt hiszem, hogy csak adott országbeli sim kártya kell hozzá. Be kell tenni a Noteba, majd a kérésre reset (minden adat elveszik! ), aztán lehet visszatenni a saját kártyát, de nem szabad a kérdésre resetelni többé, amit minden újraindítás után meg fog kérdezni. Így lesz felvétel. De, szerintem egyik EU-s országban sincs engedélyezve.
-
-
-
-
thedarkfox
senior tag
a megoldás a problémára
Ja nem látom rosszul olvastam sorry
Nem a telefonon van reklám, hanem a tv-n. -
Igen, egyre több reklámot nyom a YouTube és ez készüléktől és platformtól független.
Nagytakarítás volt ma délután, 15 perces mixek mentek a házimozin a YouTube alkalmazással és bizony minden mix előtt benyomott egy reklámot.
A minap egy hosszabb (1 óra 45 perc) mixet meg is szakított többször is reklámmal. -
apaszka
veterán
-
Reggie0
félisten
Nem azt mondtam, hogy effektive elloptak, hanem hogy szurkepiaci utat talalt. Legalabbis erdekes, hogy nagykeraron elkel valami darabonkent. Egy nagyobb cegnel mondjuk a szamvizsgalatnal kibukhatna, hogy egy frissen vasarolt valami miert kelt el annyiert, mint amennyiert bejott. Mindenki tudja h ez nem teljesen feher. De igazabol ez reszletkerdes, nyilvan a garit, ha van, innentol nem a nagyker adja.
De veglis a lenyeg annak amit irtam, hogy az ilyen nagy hibaszazalekkal mukodo cucc kisker araba be van epitve a meghibasodasok miatti pluszkoltseg. Lasd itt forumon mennyi foliapanasz van a lekerekitett kijelzo sajatossagaibol adodoan.Kenyerhez: akkor ugy mondom, hogy arrugalmas, szemben az pl. alapveto elelmiszerekkel.
-
Reggie0
félisten
Teljesen normalis, foleg ha 2-3 alkalommal vissza is hozzak garancia miatt. Gondolom 1500-ert kilopva semmi szavatossag sincs melle.
Arrol nem is beszelve, hogy ha tul olcson adjak, akkor keszlethiany lesz belole.
Nyilvan ez nem kenyer aminek nincs alternativaja es ra vagy kenyszerulve, igy el tudod donteni, hogy er-e neked annyival tobbet, mint amennyivel tobbe kerul, mint az elsoszamu alternativaja.
-
apaszka
veterán
Nettó beszerzési ár + Árrés : Nettó eladási ár + Áfa = Bruttó fogyasztói árKereskedelemben az alkalmazott árrést az üzletvezető/multinál a központ határozza meg.
Ha a kereslet felmérése megtörtént, döntenek.Sajnos sokan gátlástalan HK -t alkalmaznak és ennek ellenére a reklám el is adja nekik. 😆
-
baladam86
aktív tag
Előttem leszedtek már 3 Whitestone-t, kettő gond nélkül lejött, egy összetört, de egyben maradt az egész üvegfólia. Az UV ragasztó már a lámpázás után megszárad, leszedés után semmi trutyi nem marad, de érdemes azért áttörölni a kijelzőt egy nedves, majd száraz törlőkendővel, ahogy feljebb is írták.
-
-Gerzson-
aktív tag
Nincs rajta külsérelmi nyom. A protektive tokon sem látni szinte semmit sem.
Amúgy újraindítás után megjavult, bár mintha halkabb lenne. Adtam még egy esélyt mert félek gyári állapotú biztos nem lesz egy szétszedés után.
Felmerült bennem, hogy szoftveres gond is lehet bár a belakás óta nem telepítettem új programot. Estleg még egy FR-t csinálok a Pite miatt ha még egyszer jelentkezik. -
baladam86
aktív tag
Én is harmadjára fogom visszavinni, korábban én írtam, hogy elvileg a kijelzőn lévő oleofób réteg befolyásolhatja az üvegfólia ragasztását, ezt nekem a Samsung Experience Store-ban mondták, ami nekem is furcsa magyarázat, de nem álltam le a boltban vitatkozni, sokszor próbálnak valami okosat mondani, de ilyenkor rájuk hagyom
-
zack
nagyúr
Összetett ok-okozati összefüggés.
Bár közvetlen ez a Samsung sara, de abból adódóan kell használnom, hogy a Google szűkítette az Android nyitottságát, és fontos funkciót korlátozott.Ezeken túl utána fogok nézni, hogy a Telenoros biztosítás kitér e a Knox számláló ugrására. Ha nem, a Samu bekaphatja. Fizetem amíg nálam van, és ha baja lesz, úgy adom le egyrészt, hogy ne kapcsoljon be, vagy ha még is, root-tól függetlenül a biztosítónak javíttatnia / cserélnie kell.
Érdemes lenne utánanézni a lakás biztosításba implementált telefon biztosításnak is. A biztosítót nem fogja érdekelni, hogy rootolt e vagy sem. Cseréli.
Az önrészt kell csak kipengetni, ami esetemben 40k, de olcsóbb mint egy új telefon.
-
-
-
keccsa
aktív tag
Nos igen...
Rendeltem én is egy TOZO üveget, ami tegnap jött meg. Hát, eléggé csalódást okozó! Azt hittem, hogy ez "telibe ragasztós", de kiderült, hogy ez is csak a széleken ragad!
Feltettem, de kíváncsi vagyok, hogy mikor jön le. Az előző két hét után felpattant a szélénél, és utána már csak másodpercekre volt hajlandó visszaragadni (igaz, az nem TOZO volt, de meginogtam s szélén ragasztósokkal kapcsolatban...).
Egy biztos, hogy akármennyire is igyekeztem a helyére nyomni, több helyen nyomásra kopog az üveg (vagyis nem ér hozzá a telefon eredeti üvegéhez), illetve világos környezetben sokat ront a kontraszton az üveg alatti légrés, vagyis nagyon látszik, hogy ott sokkal világosabb a kikapcsolt kijelző, ahol átlátszó az üveg, holott ilyenkor egyenletes feketének kellene lennie...
-
Nem sok jelentősége van ugyan, de én nagyon kis valószínűségűnek tartom, hogy a légrés miatt "pattant" volna odébb a telefon.
Nem csak azért, mert ez a légrés olyan vékony, hogy nem tud ennyi energiát felvenni, hanem azért, mert ahhoz, hogy a légrésen pattanjon odébb a telefon, mint merev, lapos tárgy, egészen pontosan lapjával kell földet érnie. Ha bármelyik sarka csak egy kicsit is előbb érintkezik a talajjal, az fogja felvenni-visszaadni az ütközés energiáját, és rajta pattan tovább a készülék.
Ha a kijelzővédő közepe egy kicsit kidudorodik, akkor már javulnak egy ilyen pattanás esélyei, de ahhoz, hogy érdemi eséllyel essen a púpra, már durván domború, a felhasználást lehetetlenné tevő felület kellene.A készülékház azonban van annyira rugalmas, hogy baromi nagyot pattanjon -- egy S9-esnél volt szerencsém közelről megfigyelni, és érdekes módon még csak baja sem nagyon lett.
MaCS
-
Joe.36
addikt
Én is féltem a szélén ragasztott üvegtől, először sima spigen fóliát rakattam rá, de feljött és nem volt szép, szerencsére vissza vették, akkor rakták rá a spigen üveg fóliát és a spigen tokot, ( tavaly nyáron ). Meglepően szépen.
Nem tudom miért, de nálam, nem jön fel, nem megy alá por, nincs vele semmi gond.
Lehet hogy a tok miatt, mert a dobozon is a spigen tokot ajánlották hozzá, talán nem engedi elmozdulni.
Gyakorlatilag pont össze illik a tok és az üveg.
Karc, sérülés 0. -
Saccco
nagyúr
Ilyen van fent, teljesen jó. Ez a második verzió, amit próbáltam, mivel az elsőt nem tudtam feltenni, saját bénaságom miatt...
Ami nem tetszik, hogy a felső hangszóró körül nagyon kicsi a hely, itt könnyen befolyhat a ragasztó, ami nem szerencsés. Nekem mákom volt vele nem folyt be, mondjuk le is volt ragasztva.A másik verzió linkje nem is él már, azt nem tudom linkelni. Viszont az 1-1-ben olyan méretű (kicsi), mint a 15.000-es Dome.
-
Bilux
veterán
Ezt rakják fel holnap elvileg nekem itt Győrben, de előre mondom az embernek, hogy ha bármi buborék vagy szösz lesz alatta nem fizetném ki
Viszont így már csak egy utam lesz fel Budapestre... a megfelelő helyre ahol tuti jól felrakják és nem lesz minőségbeli probléma... -
Reggie0
félisten
Hasonlitsd ossze az S Memo tudasat a Samsung Notes-al.
(#7168) Jakesz: Az ugyan ugy jol mukodott, mint most, csak teljesen passziv volt. Kesleltetes volt valamivel nagyobb, mert akkoriban nem voltak tul erosek a procik.
Ahogy olvastam eleg sok panasz van ra, sokan azt javasoljak hogy a regi S Note 4.0/4.1-es verziojat erdemes felrakni. Csak az a baj, hogy a lezard kepernyorol nem oda kuldi a rajzot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged