- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
#46922752 #13377 üzenetére
Kipróbáltam.
Amint sötét helyiségben megvilágítottam lámpával, emelt az eszköz a fényerőn. Sőt: mivel csak kb. 50%-on volt a fényerő csúszka, próbaképp azt is felhúztam maxra, de az már sötét helyiségben iszonyat sok volt, a túl fényesnél is világosabb.Tehát, nem a hardver képességeiben látom a hibát, mégis, borult,felhős vagy erősen napos környezetben - nemigen tudom másképp jól leírni - fakó, szürke marad a kijelző, egyáltalán nem emeli meg annyira a fényerőt, mint amit elvárnék tőle vagy mint amit a megvilágításos tesztben láttam.
Természetesen, próbáltam már ilyenkor kikapcsolni mind a kékfény szűrést, mind az automata fényerőt, de a kézi beállítás max értékével is érzésre csak a fenti teszteléskor kapott fényerő mondjuk 30-35 százalékát kapom. Mintha nem létezne az a fényerősségi szint olyankor.
A fura az, hogy párom az S9+ mobilnál ugyanezt mondja, hogy elégtelen a fényerő.Nem értem.
A kijelző beállításaim:
Adaptív fényerő BE
Kékfényszűrő BE
Éjszakai mód KI
Képernyőmód "Adaptív megjelenítés"
Képernyő nagyítása csúszka minimumon
Felbontás FHD+
Egyszerű üzemmód KI
Védelem a véletlen érintések ellen BE
Érintésérzékenység BE(Baseus fólia miatt)update: átgondolva: létezik esetleg, hogy az üvegfólia - annak ellenére, hogy elvileg jónak látszik az illeszkedés - valahogy részlegesen letakarná az érzékelőt?
..és egyből kettő, kvázi azonos hardverű mobilon, míg korábban egy Samu telóval sem volt ilyen problémánk? .. fura.
Atter030, ollie: ti használtok üvegfóliát a telefonon?
apaszka: neked nem volt ilyen gondod? (a Baseus üveg miatt kérdezem, bár az S9+ -on már másféle van)
-
törölt tag
válasz
#46922752 #13186 üzenetére
30k lesz az ajándék. Ha a legjobb esetet nézem, akkor max 160k-t adnak érte, de kötve hiszem, max 100-120. De legyen összesen 190. A telefon ár minimum 360 környéke... Ez a legjobb esetben is 170 ezer forint. Na most fizessek 170 ezer forintot, hogy legyen 1 plusz kamera, meg kicsit gyorsab SOC? 🤔 Ráadásul még kössek is kompromisszumot a Note9-hez képest?
Még 1 évet tuti marad a 9-es, utána meglátom, hogy visszatér e a Samsung a normális útra.
-
Lezl
tag
válasz
#46922752 #13083 üzenetére
iPhonet soha az biztos az Xperia 1 meg még túl drága nem vagyok hajlandó 300kt adni érte majd ha lemegy 240 alá akkor...csak az a baj hogy nincs másik ilyen telefon mint a note, a ceruza az jó dolog azt el kell ismerni és ha nem lenne ezek a frissítési anomáliák akkor olyan nagy bajom nem lenne a készülékkel csak tényleg nem az első dolog hogy a bluetooth szarakodik...annó az első 9-es verziónál is rossz volt a köv frissítés megoldotta majd párral utáni megint elcseszte aztán megint megjavult és most ez már megint ez a 3. alkalom
közbe az is fáj hogy kivették az manual módot a videófelvételnél, jó azt külsö appal meg lehet oldani, de akkor is. -
-
-
tylerddd
veterán
válasz
#46922752 #12778 üzenetére
Nekem volt Dome Glass, de lepattant a széle (~1mm) néhány hét után a semmitől, talán nem ment rendesen alá ott a ragasztó. Ettől függetlenül rajtahagytam, idővel azon a részen, ahol hajlik a kijelző "hajszáleres" lett, ami egyre szétterjedt.
Mondanám, hogy egy próbát megér, mert egyébként a legjobb lenne, de elég drága próba. Lehet nem jól emlékszem, de többeknek lett vele gondja, mint akinek hosszabb távon bevált volna.
-
törölt tag
válasz
#46922752 #12778 üzenetére
Nekem az van rajta lassan 1 éve, teljesen jó, sehol egy buborék.(Dome Glass) Vagyis nem lenne, ha nem adom be szervizbe. Viszont elég kevés embernek tapad fel ilyen jól, így még nem tudom, hogy aksi csere után(akkor lekerül tutira), ugyan ilyet rakassak e fel. Amikor én vettem, 1 év garancia volt rá...
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
#46922752 #12660 üzenetére
Én pl. azért nem vennék most Note 9-et, mert már megvárnám a Note 10-et...
Szóval ez is benne lehet a pakliban.Egyébként sajnos ez van, kihozol valami új cuccot, egy hónapra rá már 10-30% bukta.
Autóval jártam így tavaly, egyéb okokból mégsem lett jó az az autó (VW Passat BiTdi), 1300km és 2 hónapos volt, 1.7misi buktával adtam el..
Ez ilyen biznisz műszaki cikkeknél. Jah megfogadtam nem veszek új autót többé, aztán de. -
válasz
#46922752 #12654 üzenetére
Nekem nem kell direkt összetörnöm.... sosem ejtettem le egy telefont sem úgy,hogy azon látszott volna, erre ma szállok ki a kocsiból, telefon a zsebemből ki, hallom, csattan a betonon. Na mondom ennek annyi. Szerencsére, csak az egyik sarkán jött le kicsit a festék, fólia volt rajta, így az a nagyobb karctól megvédte. Kijelző sértetlen, hátlap meg nem karcolódott, rajta a Dbrand. Mákom volt. Ehet kellene valami tok ezek után (van, csak nem használom).
-
-
válasz
#46922752 #12382 üzenetére
Bár a használt fényerő és más befolyásoló tényezők - engedélyezett frissítések, szinkronizációk...stb. - sem ismertek, de akár jónak is mondható, tekintve, hogy a kijelzős használat mellett ott van még adott intervallumú telefonálás is, ami közel annyit fogyaszt, mint az előtte említett használati mód.
-
gerner1
nagyúr
válasz
#46922752 #12372 üzenetére
Szerintem nem feltétlen szükséges az FR. Én inkább fontosabbnak tartom, hogy egy frissen törölt gyorsítótáras készülékre töltsek le, és telepítsek minden OTA frissítést. Tehát, a frissítés letöltése előtt, Recovery -ből (nem az OS alól...) indítok egy "wipe cache partition" -t, majd csak az ezt követő boot után töltöm le, és telepítem a frissítést. Így minden korábbi beállításom is megmarad. Nekem hosszú évek óta bevált, sosem volt még gondom egyetlen frissítéssel sem. Főverzió váltások sem okoztak problémát.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
#46922752 #12217 üzenetére
Szia!
Szombaton a fiam Galaxy A 70-es telójára lett feltéve egy ilyen fólia. Nem üveg, hanem speciális strapa fólia. Egy új technológiával gyártott nagyon könnyen hajló fólia.
Állítólag jobb mint az üveg fólia, mert könnyebb és jobban felfekszik a kijelzőre, valamint összetartja a kijelzőt, tehát jóval nehezebben tud betörni a kijelző és anyagánál fogva nem tud betörni a fólia!
Ennyit tudtam meg róla!
Remélem segítettem valamennyire!
Majd még írok róla későbbiekben a használatáról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged