- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
BB0401 #12324 üzenetére
Ha jó a térerő, akkor nem. Ha visszaolvasol, esetemben is az van,hogy munkahelyen szar a térerő, ott merül elég jól (persze akkor is elég egész nap, csak mondjuk nem 50%-al érek haza, hanem 35-40-el pl). Itthon, hétvégén meg nem is kell töltenem, pedig használom.
Más: azért irigylem, akinek egy munkanap van ideje 5-6-7-8 órákat nyomkodni a telefonját
-
HaliGab23
senior tag
válasz
BB0401 #12308 üzenetére
Azt mondom nem jársz rosszul, ha a Note9 mellett döntesz, persze Neked kell mérlegelned.
Én néha a nagysága miatt váltanék, de mindig rájövök, amikor valami filmet, egyéb tartalmat nézek rajta, hogy kva jó ez a méret.
Nekem az 512Gb-os van, a hely is bőven elég.Valamelyik nap a feleségem kérdezte, hogy beteg vagyok, hogy még mindig ez a telóm van, nem megyünk a Médiába újat venni?
-
HaliGab23
senior tag
válasz
BB0401 #12302 üzenetére
Ami melegedést Ollie írt, azt úgy értsd, hogy kint vagy a napon, 35 fok van, a telót süti a nap, és Te mobilneten hardcore nyomkodod.
Más esetben én érzékelhető melegedést nem tapasztaltam.
Én kütyübuzi vagyok, lehetőségem is van, hogy cserélgessek, de ezt a telót nem akartam még lecserélni, mert nincs miért, nem találtam alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Stellar Blade
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest