- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spawn21 #10213 üzenetére
Egyrészt a Mate 10 Pro után kellett gyártóilag is a változatosság, részben azért lett Note9 - meg hiányzott is már egy jó Note és a 9 végre az lett -, másrészt jobban meg is fogott a Note9, mint a Mate 20 Pro, ellenkező esetben rövid Note9 használat után váltottam volna Mate 20 Pro-ra.
Bepróbáltam még még mást is, mivel korábban több szeretett iPhone-om volt, ezért az XS Max is képbe került, de az sem nőtt hozzám valamiért, meg az árazása, illetve az ár-érték aránya sem tetszik, bár ez inkább csal elvi dolog, amit néha elvetek.
Ha nagyon elkapna a válthatnék, szerintem XS Max lenne, mert a Mate még mindig nem tetszik videózásban, ezt akkor is leírtam, amikor Mate 10 Pro-m volt és sajnos a Mate 20 Pro-nál sem gyúrtak rá.
A Note9-re fényképezés és videózás tekintetében sincs panaszom, tetszenek az eredmények. -
-
seger
addikt
válasz
spawn21 #8748 üzenetére
Nem fikázom a rendszert csak ezeket a sok apró szarokat....
Pl frankó az ejszakai mód. Pl este... aztán megnyitok egy alkalmazást miután szemem megszokta a sötét ejjeli funkciót, utána kiég a szemem...Fényképező hang hangos... és zavaró... oreo alatt tök jó volt...
Facebook értesítés meg halk lett...
-
TODI1111
veterán
válasz
spawn21 #8260 üzenetére
A gesztus vezérlés annyiból áll, hogy a gombokat tudod lecserélni pici vízszintes vonalakra vagy szükség esetén arra sem és így nem nyomkodni kell hanem felfelé "húzni" a vonalakat vagy azok helyét. Illetve ha a vonalak vannak akkor vízszintesen jobbra húzva tudsz navigálni a megnyiott alkalmazások között.
-
apaszka
veterán
válasz
spawn21 #7866 üzenetére
Én egy ideje letöltöttem a 9 et. Viszont nem vagyok annyira ráizgulva.
Nem, az android verziója érdekel,hanem az előrelépés!
- Hoz több új dolgot,vagy nem?
[kép]
A beszélgetés felvétele nekem fontos! Ez miatt nem fogok még frissíteni. A fránya garancia jól jön egy 3 kilós dologhoz!
Viszont már rezeg a léc,.és másképp fogom megoldani ha behal a javítást szerintem! (nem nyivákolok!!!)
Olyan sok dolgot ad+ba egy rootolt telefon,hogy amit ez a cerkás mobil kér !
Aki soha nem használt egyedi főzeléket,nem tudja miről van szó! Ő maradjon biztonságos helyzetben ,tuti neki van igaza,ő a többség!Ez az első olyan telóm mit első nap nem rootoltam. Miért? E-Fuse/gari? (Samsungnál)
De nekem hangosabb kell,hogy legyen. Nálunk a cnc gépek hangosak. A gyári hangerő kevés ahhoz,hogy meghalljam a csengést! A reklámok mentesítése root nélkül megvan oldva úgy ahogy mi igaz,de nem az igazi !
Dolby itt van mondta l...m ! De azért messze van a Viper4 android,de a Dolby Atmos tudásához így ahogyan van!
A portok ....
.nem untatlak benneteket ! Ez nem siránkozás "L..B......rm" hanem tény!Fogom Rootolni szerintem a jövő héten!
-
PeteePeti
őstag
válasz
spawn21 #7564 üzenetére
Ez így van! Én most egy Oneplus 6T 8/128-al használom párhuzamosan! Természetesen a Note 9 a jobb telefon, de pl sebességben a 6T rendesen odaver neki! Appokat pl érezhetően gyorsabban nyitja meg! De kamerában a Note a jobb! Minden esetre erős ajánlat a Mi Mix 3, a Mi 8 és az Oneplus 6T is! Ár/érték bajnok mindhárom kütyü! De ettől még a Note 9 a jobb, viszont lényegesen drágább is!
-
Reggie0
félisten
válasz
spawn21 #7293 üzenetére
Nem a ruha anyaga fog karcolni, hanem mennyi homok/aluminium oxid(pl. dezodorbol jon) van benne, de meg akar a mosoporban levo dolomit is karcolhatja. Sajnos a Gorilla Glass elegge puha anyag, MOHS skalan olyan 3 korul mozog, azzal vedekezik a karcolas ellen, hogy hagyja magat ideiglenesen deformalodni, igy ha egy szemcset belenyomsz, az nem surolja vegig, de ez nem minden szituacioban segit.
-
Teal'C
veterán
-
NY_A
őstag
válasz
spawn21 #7293 üzenetére
Sajnos asszonyé is karcos. Tuti porszem, több pici apró karc, alig észrevehető. Majd rakok rá valamit.
Nekem M20Pro is első hetekben összekarcolódott, pedig soha semmit nem raktam mellé a zsebben. Raktam rá hydrogelt. Annak most a hátulja elég karcos a tok alá szorult porszemektől. Ma vettem észre. -
válasz
spawn21 #7293 üzenetére
Nekem nincs fóliázva a kijelző és fix tok sincs a telefonon, de semmi karc, pedig megfelelő fénynél is megnézem időről időre.
Igaz, zsebbe egy puha kis becsúsztatós tatyóban teszem be, meg asztalon vagy máshol is arra teszem le.
A zsebben ha kicsi por is van, az hibalehetőség, de a plüss is képes megfogni a porszemeket, abban meg lehet kvarc...stb., amik bármilyen telefonon képesek hajszálkarcokat csinálni. -
axlfsi
veterán
válasz
spawn21 #6726 üzenetére
Gyakorlatilag igen, 2 napos, de ha intenzíven használod +éjszakai alvásmonitoring, akkor a második napon alig leszel 20%-on legfeljebb - ezzel nem húzod ki a napot.
De meg lehet tanulni vele élni; zuhanyzás közben nem a mosdó szélére rakom, hanem a töltőjébe, gép előtt (otthon, munka) szintén tudok találni egy kósza 2 órát, amikor ezt meg tudom oldani.
-
baladam86
aktív tag
válasz
spawn21 #6601 üzenetére
Valóban, amit a képen látni lehet, az az, hogy a csatlakozón belül a keret (valószínűleg amin az apró gumigyűrű van a vízállóság miatt) egy nagyon picit mintha kilógna, ez okozhatja sajnos a problémát...
Vagy maga az egész csatlakozó valahogy elcsúszott készüléken belül, de erre elég kicsi esélyt látok.
A legutolsó ötletem, hogy a gumitömítés nem passzentos.
Apaszka, ha kiderült mi volt a gond, kérlek oszd majd meg velünk, bár Téged ismerve minden lépésről tájékoztatsz bennünket
-
apaszka
veterán
válasz
spawn21 #6596 üzenetére
Nincs elhajolva,mert nem nyomtam bele semmit!
Nagyon mérges vagyok....Anulu79
Azért írtam az OTG -t mert azzal,és a dobozban lévőkkel is próbáltam. Nagyon erőltetni nem akarom,de hétfőn mehetek Fehérvárra szerintem. Addig is a J3 új ilyen alkalomra kapja vett kapja meg a sim-et
-
tylerddd
veterán
válasz
spawn21 #5979 üzenetére
A BT-eszközöket nem a telefon hajtja meg, ott a kraft a gyártótól függ, ezért is lehet hangosabb, gondolom. Én egy mezei 10k-s agybadugós fülest használok, sokat dob a csöves beállítás a hangzáson, a hengerő pedig több, mint elég nekem. Ránézésre a csúszka alapján olyan 70-80%-on hallgatom általában.
-
válasz
spawn21 #5976 üzenetére
Minőségibb fül- vagy fejhallgatóval próbáltad kábelen?
Bár gondom igen és inkább annak a hangképe a kérdés, meg annak függvényében a felhasználói megszokás.
Nekem nagyon tetszik a telefon hangja kábelen is, jobb a legtöbb eddig általam használttól, pedig volt már néhány típus a kezemben.tylerddd: Vannak már jó bluetooth fej- és fülhallgatók, de magasabb (ár)kategóriában kell nézelődni, mint kábelesnél, ha az a szint az elvárás.
-
tylerddd
veterán
válasz
spawn21 #5952 üzenetére
Én másikat nem akarok, szeretem a gyári cuccokat használni és ezen kívül tökéletes, amire kell. Eddig azt kellett csinálnom, hogy letöltés után a kép adataiban a részletekre bökve kiadja, hogy mikori és úgy egyszerűbb megtalálni. De jobb lenne, ha nem kellene ezt sem csinálni.
Mondjuk az Albumok fülön belül ott van a letöltések-ben, ott is gyorsabb megtalálni.
-
válasz
spawn21 #5834 üzenetére
Olyannal nem tud mit kezdeni a hozzáértőbb felhasználó sem, ami például a külsős alkalmazások fejlesztőin múlik.
Felkészülni mondjuk lehet rá, vagy legalábbis számítani arra.
Nálam kevés külsős alkalmazás van telepítve és használva, azokkal új főverzión sem szokott probléma adódni, mert egy komolyabb bank, mobilos szolgáltató...stb. rajta van azért, hogy mihamarabb rendben legyen minden az alkalmazásával. -
TODI1111
veterán
válasz
spawn21 #5489 üzenetére
Akkor hozzátok jó hamar jött a jézuska.
Szerintem tetszeni fog.HaliGab23
Nálam semmi probléma, ahoz képest, hogy béta nálam tökéletesen simán fut minden és nem érzem úgy, hogy nem lenne gördülékeny. Ha ezt még csiszolgatják januárig akkor véleményem szerint nagyon jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest