- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
axlfsi
veterán
válasz
Saccco #12151 üzenetére
Na igen, ez lehet a rákfenéje... és onnantól kezdve, csak idő kérdése, mikor kezd alábújni a levegő. Mindegy, még így is szerintem a legszebb és legügyesebb megoldás... pár havonta egy ezres belefér, hogy aztán makulátlanul adjam tovább augusztusban, amikor N10-re váltok!
-
axlfsi
veterán
válasz
Saccco #12039 üzenetére
Én is a dome-ra szavazok (persze, nem bupesti áron), viszont fura, hogy egy idő után "alá levegőzik"... egyszerűen mintha "kiszáradna" alóla egy idő után az anyag... Ezért van gondolom, hogy amúgy a 15ezres, SES Dome is fellevegősödik egy idő után (ugyanaz mindkettő...).
Ezzel kapcsolatban: próbáltátok már, hogy óvatosan felemelve a TG-t, takarítás után, friss ragasztó komponenssel újra visszateszitek, vagy mindig új TG-t raktok? (szerintem simán visszamehet a régi, ha sikerül sérülésentesen felszedni... teszek is egy próbát a napokban).
-
-
-
válasz
Saccco #11638 üzenetére
Attól sokkal olcsóbban kihozható, Office 365 Egyszemélyes 1 évre 12.000 Ft (1 TB tárhely), vagy ha nagyobb tár kell, akkor Office 365 (Nagyvállalati) E3 (Korlátlan tár, de van egy technikai 25 TB-os korlát) 18.000 Ft/év.
Mind a kettő elérhető bárki számára legálisan, nem neten vett csak kulcsok és társai, előbbi bontatlan Microsoft csomag, utóbbi pedig céges, számlás előfizetés.
Nekem a fenti egyszemélyes van, a Note9-ről is arra mentek mindent, bőven elég az 1 TB, de ha kevés lenne, akkor sincs miért aggódni, mert a feleségemnek meg a korlátlan (technikailag 25 TB) van. -
-
-
válasz
Saccco #11405 üzenetére
Én most rámentem a tokmentességre, csak hátul és oldalt van fólia. Annyit görcsöltem az elejére mit tegyek, Dome Glass is egy ideig bírta, aztán megrepedt, meg állandóan koszo volt a "fülei között", szóval nem tettem a kijelzőre semmit. Ennek egy hónapja, nincs még fénynél sem karc, kiderül, mikor lesz. Ahogy nézem Note árak elég jól lementek, 170-180-akért vannak patikák, szóval ha széttöröm véletlen, lassan megéri venni, nem javíttatni (na jó, kicsit túlzok természetesen).
-
petymeg
addikt
válasz
Saccco #10673 üzenetére
Átmásoltam egy kétgigás filmet és stopperrel mértem. Utána meg az SD Card Tester nevezetű appal. Hajszálra ugyanaz a 40 MB/sec eredmény jött ki. Igazából nem is izgat, ha ez a 40 is elég arra, hogy ide vegyem a videokat. Gondolom elég, mert 4k-ra a 30 is elég tudomásom szerint. Vajon lassítottra is elég?
Egyébként onnan rendeltem, amit linkeltél. Nincs kedvem a visszaküldéssel vesződni, vagy megéri vajon? Egy levelet írok azért az eladónak.
-
tylerddd
veterán
válasz
Saccco #10507 üzenetére
A milyen pendrive-ot vegyek topikban is ajánlott sinceritytrading és egy
courtesytrading nevű tag. Lehet, hogy ugyanaz?! Én pendrive-ot vettem tőle, igaz csak egyet, de az eredeti volt az itthoni ár feléért. Mondjuk gariztatni nehezebb lenne, ha lehet egyáltalán. -
Capella
senior tag
válasz
Saccco #10503 üzenetére
Nálunk persze drága. ÁFA, Artisjus, haszon, egyebek.
Nem akarok lebeszélni senkit az eBayről, lehet ott is jó és eredeti kártyát venni.
Nekem egyszer sikerült az akkor egyik leggyorsabb SanDisk helyett egy átcímkézett, átfestett lassú Toshiba kártyát vennem olcsón.
Végül megoldódott úgy, hogy előre kifizették a visszapostázás árát is, visszaküldtem a hamisított kártyát, és visszautalták a vételárat. De volt ebben macera, meló, bosszúság.
Végül csak az eBayről vettem az eredeti kártyát is meg, igaz a hamisnál drágábban, de a magyar árnál olcsóbban. -
Saccco
nagyúr
Megjött a két tok, amit rendeltem.
A szövet toknak nagyon jó a tapintása és fogása. Szépen passzol a telefonra. Alul nyitott, így könnyen hozzáférhető a telefon alsó része. Az árát a minősége szempontjából megéri. Ami miatt mégsem fogom használni, az a gombok kialakítása. Feltételezem, hogy direkt fedi le a gombokat teljesen. Nincsen érezhető kiállása a gomboknak, nehéz megtalálni, hogy pontosan hol is vannak.
Az ütésálló tok az árához képest brutálisan jó minőségű. Szerintem belföldön legalább 4-5.000Ft-ot elkérnének érte. A belső részen gumírozott, kívül pedig kemény műanyag borítást kapott. A hátsó felén van egy kitámasztó is, ami egy szerencsétlen kinyitással a kezemben maradt, viszont nem tört le, csak kiugrott, visszatettem azóta szuperál.
A kijelző felé kissé túllóg a gumírozás így védi a a telefon elejét. Meglepően nehéz, így a már amúgy sem pehelysúlyú készülék még nehezebb tőle. Az alsó részen a töltőcsatlakozó kivágása pontos. A tollnak viszont viszonylag kis helyet hagytak, így az leginkább kisujjal pattintható ki.
A hátlap bordázott, sima felületen csúszósnak érződik, kézbe véve viszont meglepően jól az ember kezében marad. A gombok jól érezhetőek és nyomáspontjuk határozott. Wireless töltésre nem jó.Itt látszik a különbség, az alsó eredeti:
-
-
baladam86
aktív tag
Nem tudom, hogy az igazi, eredeti Protective Coverhez volt-e élőben szerencséd, engem nagyon érdekekne, hogy amit rendeltél mennyire van köszönőviszonyban az "eredetivel", mert azért nem mindegy az ára, mert az Aliexpress-es nevetségesen olcsó, és ha a minősége jó, vagy esetleg tényleg eredeti, akkor ennyiért főnyeremény.
-
baladam86
aktív tag
Ez szöges ellentéte az én szokásaimnak, én nem hetente, hanem szinte minden feltöltés után restartolok egyet, megszokásból.
Régen még talán SII-es korszakban "versenyeztünk" egy kollégámmal, ki bírja tovább újraindítás nélkül, olyan 2500 óra után kezdett használhatatlan lenni, de az újraindítás persze segített aztán
-
Akkor Hitchnek is köszönöm!
Mivel egyre hétköznapibb lesz a több kamerás kiszerelés, a komolyabb kameraappok szerintem nem sokáig engedhetik meg maguknak, hogy ne tudjanak váltani köztük.
A gyári kameraappban egyébként hogyan lehet kézzel HDR-t kapcsolni?
Illetve tudtok-e ajánlani HDR-programot? Én eddig a Perfectly Cleart használtam, de a Note9-en valamiért homályos képeket generál.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged