Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
Saccco #10503 üzenetére
Nálunk persze drága. ÁFA, Artisjus, haszon, egyebek.
Nem akarok lebeszélni senkit az eBayről, lehet ott is jó és eredeti kártyát venni.
Nekem egyszer sikerült az akkor egyik leggyorsabb SanDisk helyett egy átcímkézett, átfestett lassú Toshiba kártyát vennem olcsón.
Végül megoldódott úgy, hogy előre kifizették a visszapostázás árát is, visszaküldtem a hamisított kártyát, és visszautalták a vételárat. De volt ebben macera, meló, bosszúság.
Végül csak az eBayről vettem az eredeti kártyát is meg, igaz a hamisnál drágábban, de a magyar árnál olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest