Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Saccco

    nagyúr

    válasz Saccco #8780 üzenetére

    Megjött a két tok, amit rendeltem.

    A szövet toknak nagyon jó a tapintása és fogása. Szépen passzol a telefonra. Alul nyitott, így könnyen hozzáférhető a telefon alsó része. Az árát a minősége szempontjából megéri. Ami miatt mégsem fogom használni, az a gombok kialakítása. Feltételezem, hogy direkt fedi le a gombokat teljesen. Nincsen érezhető kiállása a gomboknak, nehéz megtalálni, hogy pontosan hol is vannak.

    Az ütésálló tok az árához képest brutálisan jó minőségű. Szerintem belföldön legalább 4-5.000Ft-ot elkérnének érte. A belső részen gumírozott, kívül pedig kemény műanyag borítást kapott. A hátsó felén van egy kitámasztó is, ami egy szerencsétlen kinyitással a kezemben maradt, viszont nem tört le, csak kiugrott, visszatettem azóta szuperál. :D
    A kijelző felé kissé túllóg a gumírozás így védi a a telefon elejét. Meglepően nehéz, így a már amúgy sem pehelysúlyú készülék még nehezebb tőle. Az alsó részen a töltőcsatlakozó kivágása pontos. A tollnak viszont viszonylag kis helyet hagytak, így az leginkább kisujjal pattintható ki.
    A hátlap bordázott, sima felületen csúszósnak érződik, kézbe véve viszont meglepően jól az ember kezében marad. A gombok jól érezhetőek és nyomáspontjuk határozott. Wireless töltésre nem jó.

    Itt látszik a különbség, az alsó eredeti:

    █ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Új hozzászólás Aktív témák