- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dj.Mike #18714 üzenetére
Berakok ide is egy szemléltetést (egy S7e -t alapul véve, de a lényeg érthető lesz..) : KÉP , hogy körvonalazódhasson a "lényeg"...
Szóval, valami ilyesmit (⇑) kellene látnunk a kijelzőn ahhoz, hogy maga a kijelző fogyasztása kevesebb legyen, mivel az AMOLED kijelzők tulajdonsága, hogy az abszolut fekete tartalomra eső pixelek inaktívak, tehát nem fogyasztanak.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dj.Mike #18712 üzenetére
Nálam kb ~ua, most is.
FHD -n (vagy bármi alacsonyabb felbontáson), maga a kijelző nem fog kevesebbet fogyasztani, mert ugyan úgy üzemel az összes pixel, tehát fogyaszt. Pusztán egy alacsonyabb felbontásra előállított képet látsz "stretch" -elve... A felbontáson csak akkor realizálható "megtakarítás", amikor masszív számításigényes feladatokat végeztetsz (3D, 3D játékok, stb). -
-
válasz
Dj.Mike #8721 üzenetére
Erre gondoltam, amikor írtam korábban, hogy tesztelnek egy új funkciót: [link], mert voltak ráutaló jelek, vélhetően ennek tudható be a csúszás a többi szolgáltatós és a nem szolgáltatós firmware verziókhoz képest.
Már mutatja is az új Telekomos firmware verziót a SamFirm, de még nincs hitelesítve, így nem letölthető egyelőre.
-
válasz
Dj.Mike #8529 üzenetére
A DT tudna erre válaszolni, ha akarna, de hivatalosan nem fog, legalábbis nem teljes körűen, esetleg csak valami sablonosat.
Szerintem tesztelnek egy új funkciót, amit bizonyos szemfüles Telekom előfizetők kiszúrhattak az elmúlt időszakban, ha a feltételek adottak voltak. -
-
baladam86
aktív tag
válasz
Dj.Mike #8411 üzenetére
Nem véletlenül van automatikus újraindítás funkció a telefonban (Beállítások/Eszközkarbantartó/3 pötty jobb felül/Automatikus újraindítás), érdemes beállítani, vagy hetente egyszer manuálisan újraindítani a telefont, azt a 30 másodpercet rá lehet szánni.
Ugyanígy az optimalizációt is érdemes legalább hetente megcsinálni.
Akárhogy is, ezek a készülékek mini számítógépek, amiket mint a nagyobb testvéreket, időről-időre érdemes újraindítani/kikapcsolni.
-
válasz
Dj.Mike #8414 üzenetére
Az akku pihentetésének nem látom racionális okát.
Tartósan ne melegedjen, lehetőleg ne legyen egyszerre terhelve és töltve... De ha minimális fogyasztás mellett töltöd, az elég kell, hogy legyen. Az igazi ínyencek mondjuk valóban csak kikapcsolt készüléket töltenek, de az okosabb töltési algoritmusok ezt szerintem már ki kell, hogy tudják kompenzálni.
MaCS
-
válasz
Dj.Mike #8411 üzenetére
Igen, igaz, bár a lelkesebb Linux-hívők meggyőződésből tagadják -- de nem is feltétlenül a kernelen múlik.
Fix érték nincs, hiszen ez attól függ, hogy mennyire sok telepített tényező zavarhat be. A WinMot anno naponta újra kellett indítani, egy sűrűn belakott Androidnál bőven elég az 1-2 hét. Nálam volt már három hónap, és akkor már tényleg kezdett szétcsúszni a rendszer -- valahol 4.x környékén.
MaCS
-
válasz
Dj.Mike #8314 üzenetére
A héten nagyon illene már kiadni.
Ez van sajnos, előfordulhatnak csúszások, egyszer az egyik szolgáltatónál, máskor a másiknál és így tovább, sőt, néha a nem szolgáltatósnál is.
Igaz, most nem sürgős számomra, mert feltettem a Telekomos telefonomra a XEH 9-est, de eddig problémásabb lett volna, ha Telenoros vagy Vodafone-os telefonom lenne, mert náluk előfordult 2 - 3 hónapos kihagyás is, a Telekomnál ilyen hosszú intervallum azért nem volt soha.BigZ79: Szia, Nálam ugyan rejtve van az értesítések tartalma, de kíváncsiságból bekapcsoltam és azonnal megjelent minden.
-
Teal'C
veterán
válasz
Dj.Mike #8057 üzenetére
Ez azért elég nagy túlzás. Ha csak a számlázási szokásaikat nézzük, ha előfizetek egy 6500ft-os csomagra akkor az hó végén ne legyen 10-11e aztán még én járjak utána miért majd jóváírják aztan pár hónap és kezdődik elölről. Sajnos nem is egyedi eset. Azóta már otthagytam őket és érdekes módon azóta forintra pont ugyan annyit fizetek minden hónapban.
-
válasz
Dj.Mike #8042 üzenetére
Odin által sem kell/muszáj visszaállítást nyomni, csak a lehetőség adott. (Igaz, én főverziós frissítésnél jellemzően tisztán húzom fel és manuálisan lakom be, korábbi mentést nem állítok vissza.)
Lassan felkerül akkor a letöltési részlegbe is, de nem is baj, mert jelenleg kicsit csúnyán néz ki, hogy a Vodafone októberben frissített utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest