- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kucska46
csendes újonc
válasz
Tybike81 #11527 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ictpro.jsalatas.screenoff
Nem találtam jobbat. A mate 8 on megszoktam a lebegő gombot, de erre nem találtam hasonlót.
Betettem alólra a fényképező mellé, így nem kell gombot kaparásznom.
Na még annyit, hogy a lányom mindíg gombbal zárt, és szervíz lett. -
válasz
Tybike81 #11181 üzenetére
A DE a firmware verziója, leírás pedig itt: [link]
Akinek a beérkező hívással kapcsolatos gondja van, Telenoros a SIM? Előttem is azért említhették ezen szolgáltatót, mert náluk előfordul, hogy bizonyos cellákban nem engedi vissza 4G-ről 3G-re a hálózat, így ha nincs VoLTE, elveszik a hívás, Más gyártójú készülékekkel is volt már ilyen gond a Telenornál annak függvényében, hogy milyen frekvenciáról...stb. van szó.
Nekem Telekom + Vodafone és Telekom + Telekom SIM kártyákkal van tapasztalatom, ezen kombinációval soha és sehol nem tapasztaltam problémát. -
-
válasz
Tybike81 #9818 üzenetére
Ebből nem lehet következtetni, bizonyos javításoknál csak átírnak néhány értéket, a fájl mérete alig változik, de a rendszer működése akár mérvadóan.
Volt olyan korábban, hogy egy biztonsági frissítés 70 MB környékén mozgott, ahhoz képest ez már több, de ebből tényleg nem derül ki semmi.
A frissítési lista nincs még kint, de lehet csak annyi lesz benne, hogy: Tökéletesítettük az eszköz biztonságát. Hamarosan kiderül. -
Teal'C
veterán
válasz
Tybike81 #9621 üzenetére
Kb annyi bár egyszer figyeltem és nem lett végül olyan sok, ez csak becslés es sokban változik ha nyomkodod mert akkor átvált lassú töltésre. A legjobb ha hagyod pihenni tölteni úgy sokkal jobb ráadásul a töltöttség nem egyenesen arányos az idővel, magyarul az 50% nem 1óra 13 perc hanem kb 35-40 perc.
-
-
Teal'C
veterán
válasz
Tybike81 #7144 üzenetére
Azt tudnod kell hogy a pite nagyon komolyan veszi az akku kimélést bármit is altatsz, vagy csak energiatakarékosra teszel az tuti az is lesz nincsenek kiskapuk ezt már az első update.zip is így csinálta. Valamint ha tiltottál valamit de eddig nem volt gond pite alatt lehet hogy használná valami.
Javaslom csak félve tiltogassunk és azt is 1esével.
Másrészt ami hiányzik az az hogy oreóban volt olyan hogy nem figyelt alkalmazások. Lehet hogy vak vagyok de nem találom sehol. -
Teal'C
veterán
válasz
Tybike81 #7140 üzenetére
Van egy apszurd ötletem de senki ne nevessen.
Van reklám blokkolód? Mert ugye ezekkel az app-okkal jönnek a reklámok is nagyrészt ebből élnek viszont ha fent van a reklámblokkoló és nincs jól beállítva vagy rossz az adatbázis akkor beleszólhat szerintem. Esetleg ha van olyan opció hogy meg lehet nézni valami log file féleséget nincs e benne a messenger túl sokszor
-
válasz
Tybike81 #6831 üzenetére
Mind a kettőnek van előnye és hátránya is a másikkal szemben, ezért egyéni preferációk dönthetnek.
Mivel itt kérdezted, szívesen eltántorítalak a Mate 20 Pro-tól (), videózásban még mindig nem az igazi a Huawei, meg a frissítéstől továbbra is kiakadhatsz, hogy IMEI alapján is szelektálnak azonos kategórián belül is.
-
válasz
Tybike81 #6831 üzenetére
Gondolkodtam rajta, de nem cserélnék. A notch bazinagy, ha azt meg is szoknám, a lekerekítések túl nagyok (ezért vettem note-ot, nem s9-et). Ott a toll is, bár ritkán használom, de akkor nagyon hasznos. Röhögve oldok még vele dolgokat, amik anélkül körülményes nagyon (szöveg kijelölés, képről szöveg felismerése smart select-el, stb).
Ja és jack. Nem kell szarakodni átalakítókkal, ami m20pro esetében mindenki szid, hogy mennyire szarul megy át rajta a hang. Igaz, bluetooth-on is hallagatok zenét, de jó hogy egy kábellel levesebbre kell figyelni (keresgélni, stb.), ha épp egy fülest dugok bele.
-
TODI1111
veterán
válasz
Tybike81 #6683 üzenetére
Legutóbbi információk szerint január 15-én kezdik meg a frissítést. Amíg ez el nem indul addig nem lesz odinos verzió. Németországban is csak azok kapták meg akik résztvettek a béta programban.
-
törölt tag
válasz
Tybike81 #5027 üzenetére
Nekem tré az aksi, majdnem 2* annyit fogyaszt, bár csak 1* volt feltöltve.
A 8.0 érezhetően gyorsabb volt. Sok bizonytalanságot érzek.
A gesztusvezérlés egész jó, de szokni kell, így azért még egy kicsit teker az élményen, hogy nem vesz el a kijelzőből semmit a szoftveres gombsor. Billentyűzetnél még elég sokszor föléütök.
Szvsz ronda így a rendszer. Témákkal majd megoldják, de ezt nem tudom, hogy gondolta a Samsung.
Másik ami nem tetszik, hogy a sötét téma igazából éjszakai mód, ami a böngészőt is besötétíti, külön nem kapcsolható ki. Böngésző is béta, a "régi" jobb volt.
Egy ideig marad még fent, nem nagyon ástam még bele magam.
-
TODI1111
veterán
válasz
Tybike81 #4726 üzenetére
Én csak azt utálom a samsung gyári böngészőben, hogy nem tudják megoldani a rendes szövegtördelést. Arra gondolok, hogy én például nagyobbra állítom a betüméretet mert már nem olyan jó a szemem mint régen, ebben az esetben ha csinálok egy dupla koppos nagyítást asztali nézetben akkor nem jó a méretezés. Egy példa:
Ugyan ez például a chrome böngészőnél:
-
válasz
Tybike81 #3639 üzenetére
Kipróbálhatod ezt: [link] (S9 és Note9 Exynos), de ennél is írják, hogy nem minden funkciót kezel (megfelelően).
Továbbá ha problémák adódnak, lassú lesz a kamera alkalmazás vagy kilépked és hasonlók, akkor emiatt történhet majd.
Úgy tűnik, nem lehet tökéletesen megcsinálni más platformra. -
torma99
aktív tag
válasz
Tybike81 #3504 üzenetére
De nem írod, hogy új. Durván több körben kellene csalnia az áfát valakinek, hogy így lecsökkentse az árát. A használtban meg mindig több a lutri mint az újban, meg persze ha bukik a koma a Navnál, utána mehetnek a telóknak.
Talán most jó lesz: [link]
Mobilon vagyok, appból próbálnám megosztani...
Én sem látom, de sima keresővel is megvan, t-dimension7 az eladója Note 9 N960FD
-
válasz
Tybike81 #3496 üzenetére
Embere is válogatja, hogy melyik színezési, élesítési...stb. mód jön be, ezért általánosságban nehéz erről konkrétumot írni, meg van olyan, hogy egyik módban az egyik jobb, másikban meg a másik, de amiatt jobban bejön nekem a Note9, hogy kevésbé tömörít, videózásban meg egyértelműen jobb.
A kijelzős használatnál is attól függ, miként használod, böngészésben kevesebbet tud valamennyivel a Note9, mint a Mate 10 Pro, de más használatoknál, videó nézése...stb. meg fordított a helyzet, így vegyes használattal nagyjából egál. -
Dave69
tag
válasz
Tybike81 #3475 üzenetére
Én is ezen vaciláltam 3 hetet
de maradtam a not9-nél
nem bántam meg
a huawei -topikba már panaszkodnak az üzem időre meg a frissítésekre is most aki már megkapta
3 óra sot-idő van "elvileg" de ha mate10 pro-bol indulok ki az volt amit váltottam az is jó telefon volt
de én a helyedbe inkább a samut választanám
itt már van tapasztalat kiforrt rendszer
a mate20 -pro még nem annyira az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged