Hirdetés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Poco F7
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Gondolom kuka akart lenni
De az sajnos ürítve lett, így nem játszik.
(#8580) dkovizoli: Ez remek hír... Akkor most megkeresem, és kikapcsolom - leginkább a komplett Onedrive -ot kapcsolom le a telóról. OK, hogy végső soron én voltam a hülye, hogy, de szeretem az ilyen okosságokat, amik default módon megpróbálnak helyettem gondolkodni.
Akkor egy dolgot tudok megpróbálni, valahogy a telefon belső memóriát átvizslatni, a törölt képek után kutatva - egy részük talán még menthető. Amit root nélkül lehetett, már megtaláltam, de deepscan -hoz az is kell. Így utána kell nézzek, ebben az irányban milyen lehetőségek vannak.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest