Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz Acheron #12729 üzenetére

Visszajött a teló a szervizből. Elvileg a hőmérséklet érzékelő, vagy a csatlakozója adta be az unalmast, mert bizonyos időközönként "a hideg miatt a töltés leállt", vagy "a hideg miatt a vaku nem használható" üzenetek jöttek, és csak a hátlap szenzor - csatlakozó körüli masszírozásával állt helyre ideig - óráig.
    Igazából nem tudom, maradt -e benne eredeti alkatrész: "alaplap", hátlap, kijelző, antenna egység, USB egység, akkumulátor - minden cserélve lett. A szerviz lap szerint a kijelző is csíkozódott és részlegesen nem érzékelt - bár én ilyet nem tapasztaltam, mielőtt leadtam.
    Most teljesen rendben van, minden működik - fura is lenne ha nem, ahogy nézem, legalább 90% -a cserélve lett. Kicsit meglepő ez nekem, YT szerviz video alapján azt hittem, mindössze a szenzort cserélik és megerősítik a csatit. Bár azt még nem tudtam eldönteni, hogy a sok csere jó -e, vagy nem a teló szempontjából, de alapvetően inkább pozitív érzések maradtak bennem a szerviz folyamattal kapcsolatban.
    Mindegy, örülök, hogy itt van, ideiglenesen egy A32 -t használtam két hétig, de messze nem ugyanaz a kategória, a Note még ennyi évvel később is köröket ver erre a szegmensre.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák