- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macskasy
tag
válasz
peter100 #4710 üzenetére
Mind a 4 sarkaban van egy ilyen kis ici pici tized miliméteres kis kerek gödröcske,ami velemenyem szerint azt a cel szolgalna hogy ott egy picit tobb ragaszto lesz ezaltal adna egy + tartást. Esetleg hogy a felesleges ragaszto ott gyuljon ossze. Gyakorlatilag viszont ha az egyik ott elengedi akkor levegős lesz. De nem teljesen ertem hogy hogy mert nem ment ki a széléig.
-
Macskasy
tag
válasz
peter100 #4696 üzenetére
S9+ on elhasznaltam két whitestone üveget is másfél év alatt. Az a baj nagyon nehéz őket úgy felrakni hogy ne menjen alá egy porszem se, illetve hogy ne levegősödjön fel. Ment a dzsihad is az s9 topikban hogy jó vagy nem a domeglass.Kb 20 emberből kettőnknek sikerült akkor és úgy felrakni mint ahogy azt kell. Az enyém mégis fel levegősödött 3-4 hónap után. De nem érdekelt mert csak a bal felső sarokban volt egy pici levegő. Azzal használtam 9-10hónapot, és 8-10kijelzö töréstől védett meg.
Fentebb linkeltem videót, igazabol a domeglass is csak egy sima 9dollaros uveg alirol, loca ragasztóval meg uv lámpával egy szép dobozban.
Én most fogok rendelni alirol, de mar nem fogok domeglasst venni. Siman jo egy pardollaros uv ragasztos tempered glass. Berendelek 4-5féle kitet biztos ami biztos alapon. De még így is megfogom úszni egy fél whitestone domeglass árából az egesz fólia mizériát.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged