- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter100
csendes tag
válasz
Macskasy #4698 üzenetére
Köszi, hasznos infó.
A videók alapján úgy tűnt az UV-s ragasztó tökéletesen szétoszlik, homogén felületet képez, ezáltal mindenhol egyenletes lesz a ragasztás, nem keletkezik légbuborék. Kiküszöböli a hagyományos fóliák hibáját. Gyakorlat meg az, hogy nem tartós ez az állapot.
Vagyok annyira perfekcionista, hogy zavar, ha nem tökéletes a kijelző, de havonta nem fogom cserélgetni.
Korábban flippes tokot használtam, éveken keresztül tökéletesen megvédte a telefont, de meguntam. Most gyári bőrtokot vettem, nekem nagyon bejön, ehhez lett volna a tempered galass kiegészítésként. Ez lett volna a tökéletes kombó. Azt hittem.
Tanácstalan vagyok…És akkor még fogalmad sincs, hogy a különböző gyártmányú üvegek milyen valós mechanikai védelmet nyújtanak.
-
peter100
csendes tag
Ahogy fentebb már a kolléga válaszolt, ha rákeresel, több helyen is árulnak hazai forgalmazók Whitestone-t. De lehet rendelni Amerikából is, a kedvezményes árra is van kedvezmény, jelentősen olcsóbb, de közel harminc dollár a szállítási költség. Három db. rendelése után ingyenes a szállítás EU-ba, ha valakit érdekel. Bár itt meg már a vám befigyelhet.
Nem a karcok miatt akarok tempered glass fóliát, hanem kijelző törés miatt, mert most olyan tokot használok, ami csak az oldalát és a hátát védi.
Alin már pár dollárért lehet venni, a hazai kínálat zömét öt és tízezer között látom, ehhez képest a Whitestone ára húzós. Fogalmam sincs, hogy a kínai azért olcsó, mert gagyi és pl. a Whitestone a tuti, vagy csak egyszerűen túlárazott. Ami biztos, egy kijelző cserénél egészem biztos olcsóbb.
Kérdésem, kinek van tapasztalata, milyen uv-s tempered glass-t érdemes venni? Vagy, látott már erről valaki tesztet? Köszi, ha valaki megosztja
-
peter100
csendes tag
Note 10+ -on szeretném a gyári fóliát kicserélni uv-s tempered glass-ra. Ezer féle gyártmány van, árban is nagy a szórás. Van valakinek tapasztalata, hogy milyet érdemes venni?
Pl. a Whitestone magasabb ára minőségben is megjelenik? -
peter100
csendes tag
válasz
telefonmágus #2536 üzenetére
N10-et keresek. Tudsz javasolni forrást, ami megbízható és kedvező az ár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy ruhás topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged