- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
Maxximus #6212 üzenetére
Szia,
Úgy emlékeztem, belinkeltem régebben, mintha lett volna szó ilyesmiről az ősszel valahogy. Vagy a Note8 topicban???
Ez az egyik [link] - ez a telefonnal (de csak azzal!!!) max fullhd -t tud, egyébként atomstabil, a gigabit is megy a telefonnal is!!
(a Dell tablettel megy a 4k@30Hz)
A másik pedig ez, ez tudja a 2k-t, de eggyel kevesebb usb csati van rajta:
[link]
szerk: nem pont eztvetten, de a vásárlás linkje ide mutat... szóval azon, amit vettem, van GbE (ez és a töltő type-c a végén van), és az egyik USB3 helyén van a HDMI.
Így néz ki: [kép]Anno még úgy válogattam őket, hogy a DEX módot vitték, mielőtt a Samsung "elengedte" a dolgot, de ez már kevésbé problémás, ilyen módon a választék is jóval nagyobb.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Maxximus #6145 üzenetére
Ha így hagyod, akkor biztos nem lesz OTA. Ha odinnal felrakod amit írtam és HOME CSC-t illeszted be a csc rubrikába, akkor lesz frissítés később és a home csc nem töröl semmit. Tehát marad a telefonod úgy, ahogy van pillanatnyilag, csak helyrerakja a pillanatnyilag rossz build számot és felteszi az áprilisi frissítést.
-
cris00
csendes tag
-
dkovizoli
addikt
válasz
Maxximus #6137 üzenetére
Kint van ILO-ra is az áprilisi. De! Te azért nem kapsz OTA frissítést most, mert ami neked fent van BTB9 , az nem lett ILO- ra kiadva. Így erről nem is tud frissíteni. Fell kell raknod Odinnal a legfrissebb firmware-t, home csc-vel. Ez lehet ILO, XEH, DBT is. Mindegy mert most megegyeznek. Az ILO- n a legutolsó kiadott, amiről frissíteni tudna, a BTB3-as volt
-
zack
nagyúr
válasz
Maxximus #6057 üzenetére
HD Widgets-nél sokan írják, hogy sok widgettel baj van. Nem frissül stb. Mindenképpen olyan kellene amire még van support. Lehet még megy nálad a BW, és jól működik amiket használsz, de lehet amiket én használnék azok nem. Support hiányában bármilyen anomália előfordulhat, ahogy az is hogy varázsütésre 1x csak nem fog működni a régi verzió. Egyelőre maradnék a Play-nél, az APK mirror a legvégső eset lesz.
-
Andor246
tag
válasz
Maxximus #6036 üzenetére
Hát igen ebben biztos vagyok hogy esesnel ez nem sokat véd de most ezt gondoltam ki aztan ha nagyon potyog a kezembol akkor nézek valami jobbat! Egyébként az üveg fóliákról jutott eszembe hogy ezek csak karc ellen védenek mert arra gondoltam hogy ha azzal a ragasztóval rávan ragasztva a kijelzőre akkor nem együtt törnek?
-
válasz
Maxximus #6013 üzenetére
Nekem kétszer esett le a note 8 pitaka tokkal, mindkét alkalom biztosítás keretein belül kijelző csere lett. Feleségem s8 szintén 2x, ott is mindkét esetben tört a kijelző, így 4x30e Ft önrész a pitaka számlájára. Semmit nem véd, csak a karcok ellen. Még jópofa a mágneses autós tartó, qi toltovel, de abból is az első generáció nyáron használhatatlan .
A gyári protective Nekem bevált és a patchworks tokok.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Maxximus #6013 üzenetére
Én mindig olyan tokot vettem a készülékeimre amik teljesen körbeérik és nincs rajta semmilyen kivágás oldalt/alul/felül...
Mindenki maga döntse el hogy mennyit ér neki egy fajta védelem a készülékére...Én tuti nem vennék pitaka tokot....márka ide vagy oda...spigen már bizonyított nálam sokszor. Én tuti azt vennék ha kéne...vagy samsung armort -
dkovizoli
addikt
válasz
Maxximus #5984 üzenetére
Ha már egyszer ILO- ra váltottál, amire már sokszor leírtuk, hogy a csc régió váltás fr-el jár mindenképp, a sima sim cserével nyilván nem történik semmi. Tehát ha ILO-n vagy minek akarsz ACR-t is használni? Az Izraeli romban a natív, beépített rögzítő működik, a hívás menüben be tudod állítani, hogy minden hívás rögzítsen. A kettőnek együtt semmi értelme a világon és még ezek szerint üti is egymást.
-
JoseGee
tag
válasz
Maxximus #5984 üzenetére
Én az ACR 33.1 samsung unchained verziót használom, eddig nem sok nyűgöm volt vele azon kívűl, hogy egy-két esetben, nem rögzíti a másik fél hangját. De ez ritkán fordul elő. Mondjuk a minap éppen rögzítette, amint a T-KOM-os lány home officban éppen lehúzta a budit, miközben tolta nekem a marketing bullshitjüket
Ja, Voda XEH. -
dkovizoli
addikt
válasz
Maxximus #5876 üzenetére
Gyári vodás nálad mit takar? Írd be légyszíves a szolgáltatói szoftververzióban található négy kódot, hogy tudjunk valamit mondani. Pl xeh/xeh,xeh/xeh vagy ami ott van.
A többire a fórumtárs válaszolt az OXM romokkal kapcsolatban. Annyival egészítem ki, hogy akkor tehetsz fel home csc- vel, ha nem akarsz utána esetleges problémát, ha a felrakandó rom is OXM csoporton belüli. Más esetben a home csc használata nem javasolt. -
dkovizoli
addikt
válasz
Maxximus #5844 üzenetére
Neked a sim kártyára van csak szükséged. Ha azzal átváltod a régiót. Onnantól kezdve bármelyik OXM rom mehet rá. Nem kell az ILO- ra várnod.
Beteszed a simet és csinálsz egy teljes gyári visszaállítást. Ha OXM rom van jelenleg a készüléken, nem kell romolni semmit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest