- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stm_
tag
válasz
drmotto #1654 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat. Lenne még1 kérdésem. Nálatok a kijelző mennyire egyenletesen adja a full fekete (teljes képernyőn) színt? Nálam mintha a kijelző jobb szélén lenne egy kb 2mm-es függőleges világosabb csík fekete háttérnél. Szemből nézve halványabb, picit jobbra döntve a telefont jobban látszik. Maga a jelenség nem újdonság más készülékeknél, csak ezt most vettem észre és nem tudom, hogy ilyen is volt vagy most jött elő.
-
stm_
tag
Azzal tisztában vagyok, csak reménykedtem, hogy van olyan megoldás amivel nem kell ennyire belenyúlni a telóba. Pl első megnyitásnál a samsung app frissíti magát, utána vagy 3 samsungos cuccot indít el szintén magától ha kell, ha nem. A frissítés eltávolítása után hála égnek már nem...
Szal hátha van valami hasonló trükk arra, hogy magától ne induljon a szemétNálam 2 különböző szoftfrissítés folyamat is bejön. Ez nálatok is így van? Frissít valamit?
szerk.:
Tnap este egyébként azt csinálta a telefon, hogy a képernyőzár feloldásakor, elkezdett rezegni, majd bocsánatot kért mert a térkép alkalmazás leállt
Mondanom sem kell a térkép alkalmazás közelében sem jártam.
-
stm_
tag
válasz
Victoryus94 #1650 üzenetére
Root nélkül sehogy?
-
stm_
tag
A háttérben futó automatikusan induló alkalmazásokat ki lehet valahogy gyomlálni? Mint pl gmail, email, szoftverfrissítés, google szolgáltatások, barátaim éppen most, pocket guide, google play stb. Hiába lövöm ki a futó alkalmazásoknál random visszajön pedig nem is használom, ráadásul a végtelenségig ott marad. Szoftverfrissítés is csak zabálja a ramot, semmit nem frissít.
-
stm_
tag
Nem kellett nagyító, pont este kapcsoltam be és a samsungos üdvözlőképernyőn egyből szemet szúrt.
Lehet, hogy pont belenyúltam és kifogtam a selejtet..nem tudom, de eddig telefont még nem kellett gariztatnom, pláne nem a garanciálisan cserélt második darabot.Az ár szubjektív, nekem azért 30k már összeg és pl lehet 5-6k-ért is kapni telót. Igaz az nem okos
nagyon alap de rendesen össze tudták rakni és még a strapát is elég jól bírja.
Sony Tipo-t nézegettem még nagyon, na de ott meg szinte minden 3. tulajnak elenged a kijelző ragasztása... -
stm_
tag
Akkor eddig 1:1.
-
stm_
tag
válasz
Victoryus94 #1562 üzenetére
Hátlapra gondolsz vagy a kijelző keret részre?
Apropó..nálam pl a fekete hátlapnál a kameránál is "rosszul" van kivágva. A hangszóró felöli részen illetve a samsung felirat feletti részen van egy kis rés. A sárga hátlapnál nincs ilyen.
Őszintén szólva engem nagyon zavar, de ha mind ilyen sz@r akkor.. Máskülönben igencsak gondolkodom a szervízen de, hogy mennyire érdemes belevágni azt nem tudom. Tartok tőle, hogy rosszabb lesz mint volt -
stm_
tag
Hello!
Nálatok rendben vannak a telefon illesztései? Nálam a hangerőgombnál a telefon és a "króm" keret között picit eláll. Na meg azon a környéken a hátlap is érdekes. Itt bejelöltem a helyeket, kérlek benneteket pillantsatok rá a telótokra, hogy nálatok milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest