- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
válasz
drmotto #1737 üzenetére
Áruld már el, te oly' okos ember, mi köze ennek az intelligenciához???
Egyébként meg én sem mondtam rólad, h te ecsém hülye vagy....
Másrészt meg nem "gyerek" vagyok, hanem kétgyerekes családapa, majd 40 évesen. Lehet, inkább te vagy gyerek hozzám képest...
Ha megkérhetlek, a sértegetéseidet tartogasd másra! Főleg így, h fogalmad sincs, h ki vagyok, ok? -
ComptonLA
tag
válasz
Victoryus94 #1719 üzenetére
Az én telómon már régóta ott figyel az igo amigo és van primo is. Samsung Galaxy W, android 2.3.6.
Kipróbáltam mindkettőt az asszony Mini2-jén. Azon is mentek.
Úgyh ennyit arról, h nincs igo androidra...
Először informálódni kéne, mielőtt téves infót írnál. -
ComptonLA
tag
válasz
András1980 #1485 üzenetére
Egyszerűbb, ha főképernyőn csinálsz egy olyan mozdulatot, mintha pl böngészőben le akarnád kicsinyíteni az oldalt és máris lehet törölni a fölösleges főképernyők számát menüben mászkálás nélkül.
-
ComptonLA
tag
válasz
Mr President #1429 üzenetére
Sztem mire kijön mondjuk az 5.0 és a JB már elavultnak fog számítani, talán kijön mini 2-re...
Én ettől többre nem számítok. Persze ettől függetlenül lehet, h dobna vmit a telón. Bár sztem így is jó. -
ComptonLA
tag
Az asszony telójára jött frissítés. Telepítettem. Persze nem lett jb, maradt a gb. Időm még nem volt megnézni, h változott-e vmi? Amúgy független a teló.
-
ComptonLA
tag
Az asszonynak független Mini2-t vettünk az euronicsban és az is D-s és nfc nélküli. Az nfc a sima változat dobozán fel is van tüntetve. A D-s dobozon rajta sincs.
Én a Galaxy W-met gyári GB-vel használom és semmi gondom vele. Nem hiányzik róla sem az ics, sem a JB. Úgy sem lesz rá hivatalos soha.
Én úgy értem el a legjobb sebességet a telón, h rootoltam, beállítottam a hardveres gpu gyorsítást a kezelőfelületre, majd a Titaniummmal fagyasztottam a felesleges gyári appokat. Így van elég sok szabad memóriám és a teló is gyors.
Nekem az a bajom a főzött romokkal, h nagyon sok féle variáció van és egyik sem tökéletes, mindenk van vmi hibája. Nekem fontos a fotó/videó kombó pl és az általában egyikben sem tökéletes. Rendszeresen olvasgatom a telóm topikját is és állandóan megy a romcsere a fórumozók nál. Nekem ez nem hiányzik. Én használni akarom a telót és nem állandóan buherálni.
Volt WinMo-s telóm is kettő. Ott én is romolgattam, aztán mindig a gyárinál kötöttem ki. -
ComptonLA
tag
válasz
juhiimi #1244 üzenetére
Csak az a baj ezzel a JB-vel, h mire megkapják esetleg a független készülékek, addigra már lehet, h a JB is túlhaladott lesz... Persze ettől még jöhetne. Mindenesetre a Samu nem kapkodja el. Az asszonyé is független. Bár neki meg fingja sincs róla, h mi az a GB és mi az a JB.:-) Lehet vele telefonálni, FB-zni, Viberezni, fényképezni, meg videózni. Ennyi.
-
ComptonLA
tag
válasz
Krisza0508 #1099 üzenetére
Asszonynak is már megvan pár hónapja és szereti, gond nincs vele. Wifi, FB, fényképezés, videózás. Erre használja.
-
ComptonLA
tag
Mire kijön az 5.0, addigra talán meglesz a jb...:-)
-
ComptonLA
tag
válasz
zoleeno1 #1003 üzenetére
Pont ez a lényege az egyedi mintának, h nem kell jelszó, mert csak te tudod, h milyen minta oldja fel a képernyőt.
Rhamonis: én már rendeltem tőlük annó a Samu Pixonomhoz egy hátlapot, meg egy akksit. A hátlap olyan hézagos volt, amikor feltettem, h kilátszott alatta az akksi, meg minden. Az akksi meg szimplán nem hozzá való volt, hanem G600 Samuhoz.
Úgyh előbbi kukázva lett, utóbbit meg kénytelen voltam eladni.De ettől még a tok persze lehet jó.
-
ComptonLA
tag
válasz
sebgutkopf #988 üzenetére
Bringázáshoz nem használom, mert a szélzaj teljesen elnyomja a zenét. 1x próbáltam. Azóta max futás közben hallgatok zenét.
-
ComptonLA
tag
válasz
hackeeeee #983 üzenetére
Én nem használok semmiféle hülyeséget. Max zenét hallgatok futás, vagy bringázás közben. Az mp3 lejátszót meg a pólómra, zsebemre tudom csiptetni és nem húzza a pólómat, gatyámat. Főleg nyáron, amikor rövid futógatyában meg trikóban futok, vagy bringázok, a telót el sem tudnám rakni sehova. Meg egyébként sem viszem magammal. Minek?
Utoljára akkor vittem magammal, amikor kipróbáltam a Runtastic nevű programot. Gps használat mellett rögzíti a megtett útvonalat google maps-ban, közli menet közben, h mennyit tettem meg, mennyi van a célig, stb. Aztán amikor hazaértem, wifin meg lehet osztani, meg egy csomó adatot rögzít.
Ha vki sportol, annak tudom ajánlani. Sebességet is mér. Egy csomó féle sportágban lehet használni, de akár autózás közben is. -
ComptonLA
tag
válasz
Andralin #974 üzenetére
Igazából azt nem értem, ha zenehallgatásra meg rádiózásra kell, telefonálásra meg nem, akkor miért TELEFONT vettél??? Nem lett volna értelmesebb meg olcsóbb egy kifejezetten erre szánt médialejátszót venni?
Én nem használom a telót zenehallgatásra. Vettem ebayen fillérekért egy mp3 lejátszót és egy normális fülessel használom.
Egyébként asszony minije gond nélkül használható mindenféle fülessel. Csak ő meg se zenehallgatásra, se rádiózásra nem használja, hanem telefonálásra, chatelésre.
-
ComptonLA
tag
válasz
Mulderpapa #964 üzenetére
Ez az új antutu egy baromság. Olyan értékeket ír ki, h csak nézek. A régihez képest 50-60%-al több pontokat ad. Biztos másként számol. Csak becsapós. A tesztekben meg ugye nem nagyon írják ki, h melyik verzió, aztán a júzer meg csak néz, h ecsém, húúú de gyors...
Ezen a szinten ez a kijelző nagyjából a realitás. -
ComptonLA
tag
válasz
Mulderpapa #957 üzenetére
Az az info baromság. Adreno 200 van benne 512mb rammal. A kijelző meg 320*480. Ez 100%.
Az asszonyé 3890 pont körül adott. Ez 3x-i mérés átlaga. Egy 4 gigás samu kártya van benne amúgy. -
ComptonLA
tag
válasz
Gedeon31 #935 üzenetére
Én nem venném meg magamnak, mert eleve nem vagyok fehér szín párti. Egyébként annyira azért nem csajos. Fehér, oszt jóvan. Meg aztán egy szilikon tokkal lehet orvosolni. Az asszonyéra még vettünk egy rózsaszín-virág mintás sz.tokot. Na, úgy már nőies.
dorika87: Hivatalos ICS nincs rá, viszont a JB érkezik vmikor hivatalosan.
-
ComptonLA
tag
válasz
Victoryus94 #930 üzenetére
Asszonynak fehéret vettünk a euronicsban, függetlent.
-
ComptonLA
tag
válasz
Victoryus94 #916 üzenetére
A betűméretet lehet növelni GB alatt (is), csak nem a menüét, hanem a névjegyzékét, a naptár bejegyzéseit, az üzenetekét és a jegyzetekét.
beállítások -> kisegítő lehetőségek -> betűméretA Samsung Kies nekem Xp alatt hibátlanul működik.
-
ComptonLA
tag
válasz
ComptonLA #897 üzenetére
Kipróbáltam az asszony telóján. Minden grafikai beállítást minimumra vettem, meg kicsit visszavettem a látótávolságból is. Így még viszonylag élvezhetően futott, amíg úgy kb 5-6 perc elteltével totál kifagyott a telefon. Csak a bekapcs gomb hosszú nyomásával tudtam elérni egy resetet.
Szóval nem ez lesz az a játék, amivel a Mini 2 tulajoknak játszani fognak. Még én, W tulaj sem fogok vele játszani, mivel állandóan lefagy és kilép a játékból úgy negyed óra elteltével. -
ComptonLA
tag
válasz
Victoryus94 #894 üzenetére
A W-men próbáltam azóta az 1.01 és az 1.02-es verziót is. Mindegyikkel ugyanaz van. Eleinte simán fut, majd egy idő után elkezd egyre durvábban akadozni, majd lefagy és kilép. Ha lesz rá módom, este teszek egy próbát az asszony minijével. De sok jót nem fűzök hozzá. Ha a W-n nem fut el rendesen, akkor a Mini 2-n sem fog valszeg, mivel jóval gyengébb a hardvere.
Mindenesetre kiábrándító, h amíg a 3 hibátlanul fut, akár meddig, addig ez meg ilyen lett. Pedig a pc-ből kiindulva röhögve kéne futnia. Nem kellett volna a grafikához hozzányúlni, hanem 1:1 portot csinálni és akkor mindenki boldog lenne. -
ComptonLA
tag
válasz
Victoryus94 #892 üzenetére
A Galaxy W-men, ami azért jóval erősebb, közepes grafikai beállításokon egész jól fut, de kb 15 perc játék után mindig kilép. És ezt már több helyen olvastam. A 3 sokkal jobban fut. Röccenésmentesen és nem lép ki. Nehezen hiszem, h olyan jól futna a Minin. ha egyáltalán elfut.
Ma rakták fel az 1.0.1-es verziót. Azt kéne kipróbálni, h változott-e vmi? -
ComptonLA
tag
De néztem az Ace-t is.
A Mini 2-höz képest gyengébb. Csak a fényképezőben jobb. Egyébként volt alkalmam használpár napig egyet, míg az enyém (Galaxy W) szervizben volt.
Az ace negatívumai a Mini 2-vel szemben, ami eszembe jut:
- kevesebb ram
- kevés háttértár (kb 160Mb)
- gyengébb proci (armv6)
- drágább
- 2.2 vagy 2.3.5 gb
Csak a fényképezőben jobb. 5mp+vaku. Tesztben qvga videót írnak, de ami nálam járt az vga-t tudott.
Meg vhogy a kicsit régebbi rendszer miatt sem tetszett annyira és nem annyira nőies.
A lényeg, h a Mini 2 egy újabb, korszerűbb teló, az Ace régebbi (lassabb), de kicsit jobb fényképezővel.
És fehérben kifejezetten nőies a Mini 2. Én mindenképp ezt választanám. -
ComptonLA
tag
válasz
Victoryus94 #879 üzenetére
Ennek a hardverhez semmi köze. Valszeg, ha már egyszer megvan a frissítést kapó telók listája, nem egymás után fogják átírni a szoftvert telóról telóra, hanem párhuzamosan. Biztos van elég mérnök, aki el tudja látni ezt a feladatot...
-
ComptonLA
tag
válasz
Victoryus94 #877 üzenetére
Talán azért, mert így lehet reménykedni, h akkor minire is megérkezik az idő tájt.
-
ComptonLA
tag
Gondolom, ha van wifi, akkor azt használja elsődlegesnek.
Az asszony telóján le vannak tiltva a pénzt igénylő adatkapcsolatok (meg nekem is). Fent van neki a viber és nekem is, de csak wifin használjuk. Így frankó, mert gyak semmibe sem kerül. Ha jó a wifi térereje, akkor jó a viber. Gyenge jelnél hajlamos megszakadni, vagy akadozni a hang. -
ComptonLA
tag
válasz
szmayer1 #866 üzenetére
Amikor az asszonynak vettük nemrég, én is számításba vettem a lehetséges telókat, köztük a Sony-t is. Aztán a Mini2-nél maradtunk. Teljesen meg van vele elégedve. Ha nfc-st akartok, akkor sima S6500-at kell venni, mert az S6500D nem nfc-s!
De az nfc-s változatnál a dobozon fel is van tüntetve. -
ComptonLA
tag
válasz
#47982080 #861 üzenetére
Semmi sem tökéletes. Az én W-en is gyári Gb van. Április óta, amióta megvettem. Semmi bajom vele. Teszi a dolgát hiba nélkül. Fontos a fényképező, ami általában a főzött romok achilles sarka. Azért nem egy ember volt és van, aki visszatér/t a gyárira, mert annyi baja volt a főzöttel és pl a fényképező része szar.
Én úgy vagyok, h ami jó, azt nem kell elrontani.
Főleg azóta, amióta a renderelést átállítottam szoftveresről hardveresre, még simább lett a rendszer. Megszűntek az esetleges belassulások. Lehet, asszony telóján is kipróbálom.
Csak mindig röhögök magamban, h a W fórumában is mindenki cserélgeti összevissza a romokat, próbálgatja, de mindnek van valami baja. Nekem ez nem hiányzik, h minden estémet azzal basszam el, h romokat cserélgetek. nekem van más szórakozásom, gyerek.
Persze, akinek van erre ideje, meg kedve, csak tegye. -
-
ComptonLA
tag
válasz
rayman2006 #789 üzenetére
A középső gombra be lehet állítani a hívásfogadást az oldalsó (bill. zár) gombot meg be lehet úgy állítani h le tudd rakni.
Beállítás/hívás menü alatt. -
ComptonLA
tag
válasz
rayman2006 #783 üzenetére
Sztem a Mini 2.
Az Ascendben csak 256mega ram van (!!!), ami semmire nem elég, meg vmi 160 mega háttértár. Ellenben a miniben 512 van és 4 giga háttér. Illetve a kamerában is azért jobb a Mini. Ráadásul ugye a minire állítólag jön a hivatalos JB.
Ráadásul a Samuhoz, ha beregeled, kapsz plusz 2 hó garit a két év mellé.
Én is átnyálaztam az asszonynak szóba jöhető összes telót és a Mini 2 került ki győztesen.
Az asszony ex C5-03as nokiájában is 256 mb ram volt. Meg is látszott rajta. Lassulás, memóriaelfogyás, stb. -
ComptonLA
tag
Feleségemnek nemrég vettünk egy új, gyári független mini 2-t. Az előző telója Nokia C5-03 volt. Megváltás neki ez a teló. Hamar megszokta a droidot. Semmi gondja nincs vele és az akksi is bírja. Nekem Galaxy W-m van fél éve és hibátlan, szuper tella. Volt már sok samu telóm. Zárt oprendszeres, winmo-s és androidos is. Egyikkel sem volt soha, semmi gond. Volt közte kéz alól vett és új is.
Sima mini-t én sem vettem volna az asszonynak. Ahhoz képest ez sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest