- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Ha belekezdenél a telepítésbe (és eddig még nem tetted):
A telepítés menete ugyanaz, mint a CWM telepítése:
Azt pedig ITT leírtam.
Ettől a ponttól kezd, ha már letöltötted az odint, és a gyári ROM-ot: "A mobil ki van kapcsolva"
Annyi a változás, hogy a "CWM" helyett a ROM-ot kell betölteni, illetve az Odin futás közbe mást fog kiírni, mint amit én írtam, de ezekkel nem kell foglalkozni, 5 perc alatt lefut, és kész. (max 10. illetve az első indítás hossza is 5 perc körüli lehet, de 10-nél nem több).
Ha elindul az Android, akkor sikeres, ha nem, akkor nyugodtan írd, hol-milyen hibád van, segítünk.
(érdemes kimásolni, amit az odin ír, hogy lássuk, mi a hiba), illetve jelezd, hogy a telefon hol akadt el.
90% hogy a leírás alapján hiba nélkül elsőre sikerül, és szinte lehetetlen elrontani a telefont, hacsak nem teljesen másik telefon ROM-ját töltöd le. Célszerű 50% feletti töltöttségen próbálkozni. -
Victoryus94
őstag
A gyári visszaállítást a beállítások között találod meg.
Újratelepíteni azt hiszem, lehet Kies-sel is. Én Odinnal szoktam:
http://www.sammobile.com/firmwares/ Innen letöltöd a számodra megfelelő 2.3-as ROMot. (a beállítások/információ-nál) megtalálod, hogy D-s-e a telód, illetve annak megfelelően, hogy telenoros, t-home-s vagy, töltöd le a ROM-ot.
(sajnos most már regisztrálni kell az oldalra, régen nem kellett, de ingyenes, és gyors a regisztráció).
Egyébként javasolt magyar ROM-ot leszedni, de a német, osztrák, és egyéb ROM-okkal is ugyanúgy működik (minimális eltérés lehet). EU-n kívüli ROM-nál lehet, hogy nincs benne magyar nyelv. Illetve EU-s ROMnál lehet, hogy nem alapértelmezett a magyar.Javasolt tehát magyar ROM-ot leszedni, illetve NFC-s telóhoz az NFC-s ROM-ot. Ha mégsem így teszel, akkor sincs gond, működik minden.
Ha letöltötted a ROMot, töltsd le az Odint.
Odint letöltheted innen: 1 2 3Az Odinnal való telepítést megtalálod, ha visszaolvasol, de szívesen leírom neked még egyszer, ha szükséged van rá.
ui.: javasolt mindent a gépre tölteni. -
Victoryus94
őstag
Megpróbálhatsz egy gyári visszaállítást, vagy egy újratelepítést. Nem tudom, segít-e.
Ha ez nem oldaná meg, akkor szerviz.Az akku-kalibráló programoknál pedig elég megnézni a hozzászólásokat, semmit nem segítenek (néha még ront is a helyzeten). Ezért nem ajánlom.
ui.: Aki akkumulátoron akar spórolni, inkább ilyesmit tegyen fel(nem muszáj ezeket):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.latedroid.juicedefender -
Victoryus94
őstag
A li-ion akkumulátorokat úgy kalibrálják, hogy ne tudd teljesen feltölteni, és lemeríteni. (amikor azt látod, hogy feltöltve, akkor is van még néhány % szabadon. Amikor kikapcsol a teló 'lemerült' címszó alatt, akkor sem merült még le teljesen. Ezt az is bizonyítja, hogy az óra nem állítódik el, mire fejleszted tölteni.(nincs külön óra elem a telefonokban ).
Nekem a tabletem több, mint 15%-ot esik vissza.. 2 éve, amikor vettem, nekem is 3% volt. Ez csak kalibrációs hiba. Vagy az akksit nem kalibrálták teljesen pontosra, vagy csak a mérése nem pontos. -
otapi
tag
Nem tőlem tudod, de mini 2-őn tökéletesen megy az iGo. Szóval nálad vagy a fájlok rosszak, vagy az sd kártya mondja be éppen az unalmast. Első körben próbálj más hangsémát választani a programban.
Az meg hogy hivatalosan nincs iGo Androidra - hát szerintem fizetős app formájában sokan fizetnének érte ha lehetne, szóval ez egy igen elrontott üzletpolitika. Minek vegyek és hurcoljak egy pna-t, amikor ott van már a zsebemben egy megfelelő hardver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest