- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
BMWFAN94 #1347 üzenetére
Én meg úgy gondolom, hogy szerviz, és garanciában javíttat tákolás helyett. Ha neked is olyan van, tudod, hogy ez az állandó fagyogatás nem jellemző, és semmiképp sem "fícsör". Mentsétek le a fontos adatokat, és szerviz. Adjanak cserekészüléket vagy bármi. Amíg garis, nem érdemes piszkálni.
-
BonFire
veterán
-
BonFire
veterán
válasz
BMWFAN94 #1183 üzenetére
De ha már (a hozzáértés hiánya ellenére is) hekkelgeted a készüléket, miért nem csinálsz előtte egy biztonsági másolatot a dolgokról! Meg miért baj az, hogy ott van rajta a Kies? Nem kér enni, elfér, használni nem muszáj (mondjuk én már használtam, és nem találtam rossznak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest