- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
vzoli1987 #1677 üzenetére
Rákerestem, csak 2 magos telefonokra ajánlják..
Bővebben:
http://www.ubuntu.com/phone/ubuntu-for-android -
mediumgecso
őstag
-
Victoryus94
őstag
válasz
vzoli1987 #634 üzenetére
Feltettem a ROMot.. hát elég sok gondom volt vele.. most működik, de nagyon gyorsan merülök.. meg a root sehogy nem működik. (pedig már próbáltam külön .zipből frissíteni a rootot.. ) Meg a play-el volt gond.. azt is külön kellett leszednem. :/
Viszont gyorsabb, meg kevesebb a RAM igénye.. szóval még nem döntöttem el, mi legyen vele. -
Victoryus94
őstag
válasz
vzoli1987 #636 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Informatika (számítógép) területén otthonosabban mozgok, így ezt a fogalmat is az IT-s jelentésében ismertem (backup: Fontos adatoknak, programoknak biztonsági okokból készített másolata),
Ha lesz rá időm, megnézem, milyen vélemények vannak róla. (engem nem zavar hogy nem újabb az android verziószáma, az viszont zavarna ha javulás helyett visszaesne a teljesítmény, optimalizáltság.. stb.) -
Victoryus94
őstag
válasz
vzoli1987 #634 üzenetére
Szép, nekem tetszik az ICS stílusú kinézet.. bár bevallom félek még kipróbálni (elég sokat vacakoltam már ROM felrakással..).
Ha tényleg nem rosszabb az akksi idő, lenne elég RAM a programoknak(nem zabálna több ramot az alap beállításnál), és a processzort sem terhelné nagyon, akkor kipróbálnám. Így még inkább várok.. hátha lesz róla vélemény.
Egyébként mit értesz az alatt, hogy ez csak "backup"? -
Victoryus94
őstag
válasz
vzoli1987 #528 üzenetére
Törölni nem lehet, őket, mert a ROM részei. (talán a titanium backup pro verziójával lehet.. de nem vagyok benne biztos.
Ha rootolva van a teló, akkor tiltani lehet az alkalmazásokat.
(pl ENNEK a programnak van "block" funkciója, de van ettől jobb is.ui.: Lehet hogy a titanium bakcup-pal is csak tiltani lehet őket. (régen használtam a tabletem miatt, de csak azért, hogy az alkalmazásaim ne kelljen egyesével telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest