- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Amalgam #2033 üzenetére
Az akku jól bírja, amiatt ne aggódj. Én reggel óta zenét hallgattam rajta (10-13 óra valameddig), meg még este lefekvés előtt egy órát. Most van 59%-on. Több mint 15 órája volt fullra töltve.
Ja, és azóta kétszer is telefonáltam. Egy rövid pár percest, majd vagy 6 percet. Most meg róla wifizek. Este meg kap enni.
-
saelin
veterán
válasz
GrooveHero #1996 üzenetére
Nekem is volt ilyen, a gyári visszaállítás segít rajta.
-
saelin
veterán
Pár perccel ezelőtt jött egy frissítés. Vodás mini 2-re. A leírásában csak annyi volt: "Nagyobb stabilitás."
Ahhoz képest, hogy olcsó telefon jönnek a hibajavitások.
-
saelin
veterán
válasz
Victoryus94 #1782 üzenetére
Nekem is fagy az új play, de a youtube is néha... Ajánlom tedd vissza a régit, az biztos működik.
Hopp... Vzolinak szántam.
-
saelin
veterán
válasz
DCI_market #1434 üzenetére
Ha garis én inkább szervizbe vinném.
-
saelin
veterán
Vodás vagyok és most jött frissítés! Lehet hogy a jb? Más szolgáltatónál is jött valami? Izgatott lettem(no nem félre érteni), alig várom hogy hazaérjek.
-
saelin
veterán
Üdv, valaki tudna ajánlani olyan alkalmazást androidra, amivel megnézhetem a körülöttem lévő wifik milyen channelt használnak?
-
saelin
veterán
válasz
BonFire #1101 üzenetére
Talán a titkosítás túl szigorú és nem tud vele mit kezdeni a telefon.
Nekem pont ma kötik be a digit, majd megnézem a router beállításokat mit szeret és mit nem... ismerősöm wifijén eddig nem volt gond.
( #1099 ) Krisza0508:
A telefonról csak jót tudok mondani. Sok játék elfut rajta, hívással nincs gond, a kijelzőjét még nem sikerült megharcolni, jól teszi a GorillaGlass a dolgát. Talán egy negatívumot tudok felhozni, de ez inkább esztétikai: Az a fránya ezüstös keret! Sajnos nagyon sérülékeny, mert csak egy "olcó" festékkel vonták be, ami pattogzik (egyértelműen fizikai behatásra), ahol megsérült onnan már akár körömmel is lekaparhatod a festéket...1 hibát találtam, amit el lehet kerülni, ha nem dobálod a telót. Az szerintem jó. Egyszóval, ajánlom.
-
saelin
veterán
Értem... Köszi, erre odafigyelek!
Nemrég vettem észre, hogy a youtube néha nem akar működni. Nem játsza le a videót és valami hibát jelez (hiba a videó lejátszása közben vagy valami ilyesmi). Csak a telefon újraindítása segít ilyenkor.
Más tapasztalt ehhez hasonló jelenséget?Ja és mivan azzal a JB-vel?
-
saelin
veterán
Itt egy furfangos kérdés (legalábbis nekem az):
Ha megosztom a netet egy t-mobilossal (vodás vagyok) és ő 0.facebookozik vagy m.facebookozik, akkor az nekem kerül pénzbe, vagy ez ilyen esetben hogy működik? -
saelin
veterán
Kijelző feloldása után azért akad pár másodpercig, mert a mobilhálózatra akkor kapcsolódik fel. Ha nagyon zavar, akkor be lehet állítani, hogy a kijelző kikapcsolásakor ne kapcsolódjon le a hálózatról... Persze akkor meg eszi az akksit. Inkább akadjon 2 másodpercig, minthogy hamarabb lemerüljek.
Egy gyors kérdés a végére:
Káros az aksira, ha töltés közben használom? Mert melegedik rendesen.Még ami miatt aggódom, az a hideg. Volt már 7 fokos is az akku, ez megviseli az élettartamát? Vagy a lítium-ion ezt jobban bírja?
Köszi a válaszokat.
-
saelin
veterán
Úgy látszik nem fogom tudni elkerülni a szervízet. Már próbáltam beállításokból és recovery-ből (azt hiszem itt így hívják a "biost") is formázni a belső tárhelyet, de megmarad minden adat. A rendszert újra pakolja csak a memóriát nem pucolja ki! Persze a média keresés nem fut le... Már nem tudok mit tenni...
-
saelin
veterán
Rossz hírrel szolgálok ismét. Újra felütötte a fejét a médiakeresés (belső tárhelyen) hiba. Nem akar végig lefutni... Semmit nem telepítettem és frissítettem napok óta, még új fileokat sem töltöttem le (max a böngésző). Azt hiszem ebből szervíz lesz.
Ötleteket, tanácsokat szívesen fogadok.
Ui: Előzőleg megoldotta a gyári állapot visszaállítása. De ez akkor sem jó így.
-
saelin
veterán
A tok nálam is stimmel, de ha anélkül esik a földre nem segít... Pont tegnap volt, hogy egy fát szedtünk ki a telken a kerítés mellől, mert már kis híján kidöntötte azt. Ki vettem a telefont és le pukkant a felvert beton darabokra, köszönve a szerencsétlen jobb kezemnek...
Nincs belőle nagy darab le törve csak csúnyán meg kopott. Vodafone-nál van készülék biztosításom, este megnézem a szerződést, hogy pontosan mikor vehetem igénybe. Nem komálom ezt a keretet, de komolyan. Ez zavar a legjobban a telefonban...Hmm... ha már helyben vagyok. A rádió miatt néha az állapotsor összeomlik majd újra indul, egészen addig amíg be nem zárom a rádiót. Nem egyből, hanem egy kis idő után kezdi el. Nemrég állítottam vissza a rendszert a media keresés bug miatt... Szoftveresen nem épp a legjobb a teló!
Ezeket javítja majd a jb frissítés? De ha csak nálam van, akkor vakarhatom a fejem.
-
saelin
veterán
Csak 1 kérdés:
Ha nagyon leamortizálódik a telefon burkolata (perpill. az ezüstös keretre gondolok), garanciálisan helyre hozzák? Lehetőleg ingyen... -
saelin
veterán
-
saelin
veterán
válasz
hackeeeee #754 üzenetére
Átnéztem a könyvtárakat és a nemrégiben letöltött videókat, képeket letöröltem, de nincs változás. Biztos hogy szoftveres hiba, hisz manuálisan mindent megtudok nyitni.
Egyáltalán mit csinál ez a mediasearch? Beolvassa a fájlokat és a rendszer csak utánna látja? Nem túl jó megoldás sztem...
-
saelin
veterán
válasz
hackeeeee #752 üzenetére
Nincs benne mem kártya. A telefon saját belső memóriáján nem fut le a médiakeresés. Helyem még van bőven rajta ez nem lehet probléma.
Ui: már sikerült félmegoldást találni, úgy hogy kinyomom a mediasearch-et a folyamatok közül... így elindul a galéria és a többi, de a fájlok hiányosak benne. Ha a mappát kikeresem és megnyitom a képet/zenét úgy nincs probléma.
84%... Eddig jut el (vagy eddig sem) néha.
-
saelin
veterán
Na itt is az első komolyabb hiba a telefonomon. A médiakeresés a belsőtárhelyen nem akar végig lefutni... ez okoz pár problémát:
- nem tudom meg nyitni a galériát.
- nem jelennek meg a zenéim és playlist-jeim.
- stb... (még van pár)Újra indítás nem segít és az sd kártyám is nemrég haltbe, így nem akarok rendszervisszaállítást. Valami ötlet, amíg nem veszek új mem. kártyát?
-
saelin
veterán
Szolgáltatónál (vodafone) nekem darabolós fóliát adtak 1000 Ft-ért, amit már el is használtam... Megkarcolta a kulcsom és a karcolás mentén elkezdett felhámlani, no az biztos nem volt jó minőségű!
A kijelző nem olyan sérülékeny. Ma leejtettem a betonra és karcolás sincs rajta, pedig már azt hittem betört a képernyő. Inkább a körülötte lévő ezüstös keretre tegyél valami fóliát, az jobban kopik. -
saelin
veterán
válasz
Victoryus94 #727 üzenetére
Igen, wifi-vel nálam sincs probléma, de 3g-n és a többin van. De könnyen orvosolandó, ha hívni akarsz kinyomod a mobilnetet... legalább tudjuk min spórolt(még) a samsung.
-
saelin
veterán
válasz
martin9800 #721 üzenetére
Ahogy előttem is írták fólia kell, perpill most nekem nincs rajta egy ideje, kicsit kényelmesebb is... könnyebben lejön a zsír is róla. Az ezüstös szegély nekem a néhány leejtés miatt (1* lebukfencezett a lépcsőn) kicsit megkopott, de nem vészes. Kicsit nyomásra recseg is a szegély, lehet az ütések miatt.
A gépelés nem rossz rajta (most is erről írok), de az xt9 helyesírás javító bekapcsolása ajánlott. Ha megnyugtat nekem is ez az első komolyabb okostelóm, az újonnan megjelent játékokat is viszonylag gond nélkül viszi. Kivéve a 3d-s alkalmazásokat, velük nem jön ki jól.
Wifi-kkel nem volt eddig gondom, remélem nem is lesz. Egyetlen érdekesség, hogy ha a mobilhálózat be van kapcsolva nem tudsz hívást és smst küldeni, de fogadni igen. Hmm... más nem jut eszembe, remélem sokat segítettem.
-
saelin
veterán
Tudja valaki mennyibe kerül egy mini 2 töltő? A macsek elrágta a kábeljét...
Meg forrasztottam, de már nem bízom a hordozhatóságában. -
saelin
veterán
válasz
mediumgecso #645 üzenetére
Örülök neki mint majom a farkának, de nem arról volt szó, hogy túl gyenge a teló és nem frissítik?
Néha össze tudják zavarni az embert az ellentétes információkkal... lényeg a lényeg ha tényleg olyan jó a bean mint ahogy mondják: Nem kell majd romokkal bajlódnom!
-
saelin
veterán
No, végre megjött az ösztöndíjam. Arra gondoltam venni kellene sd-t a mini 2-be.
Vannak dolgok amikre figyelem kell a vásárláskor? Egy 8 GB-osra gondoltam, lehetőleg 10k alatt minél jobb minőségben.Barát pont most kérdezte hogy nő e a telefon teljesítménye tőle (hát én nem tom... sosem bővítettem telót, de logikusan gondolkodva, ha nem a belső tárhelyet terhelik az adatok csak jobb neki).
-
saelin
veterán
válasz
Victoryus94 #461 üzenetére
Ejj... akkor máskor belekalkulálom a teló vásárláskor, hogy a rendszer leharap a RAM-ból és kicsit combosabbat veszek. Igaz eddig nem tapasztaltam lassulás!
Közben eszembejutott mit mondott a fickó mikor vettem a mini2-t... Valami olyasmit hogy a samsung nem mindig(/nem mindegyik fajtát) ismeri fel a fülest. Hiába 3.5-ös jack.
Erről tud valaki valamit vagy csak azért mondta, hogy náluk vegyek egyet(mert ugye ott ki lehet próbálni)? -
saelin
veterán
Azt hiszem néhány kérdés megérett bennem
1. Itt a fórumon és a tesztben is 16 m szín van írva, de a samsung oldalán csak 262 k... most akkor melyik? Ránézésre én el nem döntöm :-/
2. A ram elvileg 512 mb... akkor a feladatkezelőben miért csak 397 mb a max? A többit az android foglalta le vagy a ram sem annyi amennyi?
köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest