Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
válasz
szabeska #1980 üzenetére
A google fióknál másnál is behalt a személyi adatok szinkronizálása? Nem tudom, hogy a firmware ubdate miatt e. Mindenesetre nem engedi csak úgy törölni a fiókot és visszarakni. Csak gyári visszaállítással lehetne. Ahoz most annyira nincs kedvem.. Amúgy ez miket szinkronizál?
-
mester1242
tag
válasz
szabeska #1959 üzenetére
Valóban jobban fogy az aksi, de a proci is magasabb órajelen tud pörögni és a 4.2 a 2.3-hoz képest azért kicsit energiaigényesebb, szóval ez várható volt, de amit linkeltem MOD-ot segít rajta valamelyest. Egyfolytában wifin vagy mobilneten van nekem a teló, szinkronizálgat, minden nap telefonálgatok vele, böngészek és 2 napot így is kihúz. Ez nekem elég.
-
mester1242
tag
válasz
szabeska #1949 üzenetére
Szabeska: a dalvik cache törlése semmi gonddal nem jár. Egy két júzer infó elveszik (de semmi pótolhatatlanra vagy visszafordíthatatlanra ne gondolj). Én pl minden rom telepítés előtt kézzel szoktam ezeket az aktuális rendszerinfókat törölni. Főleg a különböző progik SD-n tárolt dolgait foglalja magába.
kaszas19: ezt kell recoveryből flashelni
ezt meg akkor kell ugyan úgy flashelni ha az előző elcseszte volna a telefont és nem kapcsol be vagy nem tetszenek a módosítások, miegyéb.
Még mielőtt felteszed a modot rakd rá biztonság kedvéért vagy az sd-re vagy a teló beépített sdjére a törlő fájlt is! (az a biztos) -
mester1242
tag
válasz
szabeska #1947 üzenetére
1: nwm tudom, hogy honnan jött ez a MHz-es dolog
, a Cyano romban is van OC. Sokan mondják, hogy stabil a gépük 1,1 GHz-nél de nekem 1050 fölötti értékeknél fagy és restartol.
2: nem olyan komplikált az csak simán flasheled recoveryből, csak arra kell figyelni, hogy egy törlő csomagot is le kell szedni, hogyha bootloopba kerülnél vagy valami akkor azt ugyan úgy recoveryből flashelve megold. A flashelés után semmi dolgod csak restartolni a gépet még egyszer és megy mint az őrült. Pl.: menüben meg az asztalokon való navigálás valami eszméletlen pörgős és gördülékeny lesz. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Chrome
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest