- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Köszi. de jól tudom, hogy akkor apum bukja a rajta lévő progikat? Na nem mintha olyan sok lenne rajta, max viber, meg skype, semmi különös, kinőtt ő már ezekből a dolgokból, hogy szétmoddingolom, meg szétbuherálom a telefont. Ő arra használja, amire alapból kitalálták a telefont.
-
-
upsyka
aktív tag
ha a megosztást wifi-hotspotnak érted,és a te netedet osztod meg wifin és ő wifi-vel kapcsolódik hozzád akkor persze,hiszen az ő készüléke egy wifi hálózathoz kapcsolódik,te meg a saját netedet használod és lévén te vodás vagy,nálad az ingyenes face-ezés nem működik,mivel az csak a t-s hálózatot használóknak van!
-
Bep
őstag
Köszi a választ. Akkor már értem, miért van ez. Ezt különben hol lehet beállítani, hogy mindig csatlakozzon, mert nem találtam meg a beállításoknál.
Ezt célszerű elolvasni neked az akksiról: http://www.technet.hu/hir/20090831/akumulator_akademia_-_amit_az_akksikrol_tudni_erdemes/
-
-
wwenigma
Jómunkásember
A jobb minőségűre selymesebben, lágyabban ír?
Sandisk 8GB a kommersz es altalaban jo, de 4500ft a 32GB-os Class6 Platinet... Class csak a folyamatos irasi/olvasasi sebesseget jelenti, de nagyon nem kell foglalkozni vele. Gari legyen rá.
Egyéb márkából legolcsóbb Kingston 8/16/32GB - 2700/4990/10900ft nálunk.
-
Victoryus94
őstag
Szerintem a headset-re gondolt. Vagyis a mikrofonos fülesre. Nekem a normáls fülhallgatókkal semmi baja. A headset meg az android.. háát inkább program függő. Telefonáláskor jó, de előfordul, hogy skype/zenelejátszó progik nem támogatják.
Samsung füles tuti jó hozzá :-D
De elvileg más is.
Gyakorlatban meg..A Samsung Galaxy Ace2 direkt ilyen teló.. kb756mb RAM van benne(+2 magos 800MHz-s proci), hogy a RAM-al se legyen nagy gond, meg a procival sem.
Az ára szerintem egy picit sok, mert nem hiszem, hogy +256mb RAM az 2-3ezertől többe kerülne a telefonba. De nem kifejezetten drága teló.. Illetve felső kategóriába van 1GB-1,5GB-s is. -
Victoryus94
őstag
Jó kérdések.. nekem a kijelző színei nem tűnnek annyira természetesnek. De elvileg 16millió szín-t tud megjeleníteni.
A ram érdekes dolog. Nekem a tabletem mutatott ennyi RAMot, miután feltettem rá az ICS-t. Azelőtt 460mb körül írta. Elvileg az a RAM elvan zárva.. nem használhatjuk.. kell a rendszernek+ kell neki "tartalék" amit akkor sem használ, ha "betellt a ram" illetve akkor használja, ha megtellt a ram, hogy be tudja zárni az alkalmazásokat.
U.i.: Nem néztem utána a pontos adatoknak, és az Android felépítését sem ismerem, csak használom. Tehát nem tudom, mennyire helyes a hozzászólásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest