- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
Hello mindenki!
Párom telefonján a következő anomália figyelhető meg a google csevegő használatánál.
A csetelésnél a másik fél által küldött üzenetek időpontjai egy órával hamarabbra datálja, mint a pontos idő.
Ezért aztán tök rosszul kezelhető az egész, mert az összes másik féltől kapott üzenet olvasásához fel kell görgetni, a sajátjaihoz meg le. Ez minden csevegőpartnerrel fennálló hiba. Elég kényelmetlen.
A fura, hogy mindkét félnél helyesen jár az óra, így érthetetlen a probléma.Esetleg van valakinek ötlete? Vodás telefon, legújabb frissítésekkel.
Előre is köszönöm!
-
ben11
őstag
válasz
drmotto #1862 üzenetére
Kb hasonló erősségű telefonok is jönnek még ma is, fura mód azok elbírják a JB-t. Ugyan olyan nevetséges ez az indok, mint volt a HTC-től annak idején a Desire esetén.
Egyszerűen szemébe hazudnak a vásárlóknak, nincs mit szépíteni ezen.
Azt, hogy egy telefon ára hogyan kapcsolódik a témához, szerintem kellően megindokoltam, de egy gondolatkísérlet erejéig tarts velem. Tegyük fel van két tök egyforma tudású, árú készülék és a példa kedvéért felsőbb szegmensből. Nem tudsz dönteni, viszont kiderül, hogy az egyik megkapja a legújabb szoftvert, míg a másik nem. Komolyan azt mondod, hogy tennél rá, hogy milyen support van egyik illetve másik telefon mögött?A nulla forintos telefon említésénél meg hangosan felröhögtem..
-
ben11
őstag
válasz
drmotto #1860 üzenetére
Aki meg csak azért vette ezt a telefont mert majd lesz rá JB, az meg is érdemli.
Jól fej vagy..Miért lenne elítélendő több azonos árú/tudású készülék közül azt választani, aminek beígérték a szoftvereses fejlődését, így gondolva a jövőre? Furcsa észjárás..
Van, aki nem engedheti meg magának, hogy évente, kétévente új telefont vegyen, még az alsó szegmensben sem. -
ben11
őstag
Most olvastam gsmarenán, hogy állítólag? nem lesz frissítés. Nem tudják garantálni az elfogadható felhasználói élményt.
Kíváncsi vagyok, hányan vették ezt a készüléket a többi hasonló árú és tudású készülék mellett, mert beígérték a JB-t.. -
ben11
őstag
válasz
Victoryus94 #690 üzenetére
G300-ban ugyan az a proci van mint ebben.
OTS-ben eleg sok a softveres hiba, legalabb is amikor nezelodtem a topicjaban ezt tapasztaltam. Azota nem tudom kint van-e ra ICS, mindenesetre tajekozodnek a megvetele elott..
A mini 2 viszont egy nagyon kiegyensulyozott keszulek. Nem akadozik ugy ahogy hajlamos a g300 es az OTS, gordulekeny a hasznalata. A felhasznaloi elmeny sztem nala a legjobb.Probald ki oket, az fogja ugyis eldonteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest