- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFAN94
csendes tag
válasz
economys #1329 üzenetére
Ha ez segít nekem ezt akkor csinálta a telefon mikor egy GT-S6500-os romot akartam feltenni a GT-S6500D telefonomra. Ugyan ezt írta ki a telefon azóta nem volt rá időm, meg energiám, hogy tesztelgessem, hogy odin cserével vagy esetleg nem .tar hanem .md5-be legyen. próba szerencse. Az se mindegy, hogy GT-S6500D a telefonod vagy GT-S6500. Én vettem 2 ilyet t-mobile-ba barátnőmnek meg nekem ezek GT-S6500D-k nagybátyámék vettek Vodafone-ba 2őt azok viszont sima GT-S6500-ok. Nézz utána, hogy milyen.
-
quasar7
csendes tag
válasz
economys #1316 üzenetére
Heló!
Nekem is volt ilyen problémám. Kicsit ijesztőnek tűnhet, de meg lehet oldani. CWM-ból csak akksi kiszedésével tudod leállítani ugye a telefont (Jena 5.2.0.8). Nos, szedd ki, tedd vissza, aztán nyomd meg a Download módba való belépéshez szükséges gombokat! Lehet, hogy nem sikerül elsőre, én is sokat szórakoztam vele, de sikerült. Ezután újra kell húzni rajta a CWM-ot odinban és jól fog bootolni a telefon.
-
upsyka
aktív tag
válasz
economys #1329 üzenetére
ha képet linkelsz egy problémádról,vagy a sajátodat tedd be,vagy legalább jelezd,hogy hasonlót ír és a kép nem tőled van,már bocsi....
egyébként írtuk,másik gépen kéne próbálni.
aztán majd biztos segít valaki,aki ilyen félrevezető információk mellett hajlandó lesz foglalkozni veled -
drmotto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest