- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Aki hisz az ilyesmi mesékben, azok részére van egy csomó alkalmazás a google play-ben. pl. ez
A batterystats.bin fájl törlése felesleges, illetve az ezen elven működő programok sem csinálnak semmi hasznosat. Az android sem használ akku kalibráló fájlokat, csupán statisztikát készít, melyből adatokat lehet leolvasni (pl. akku-hibák, alkalmazások akku- fogyasztása) link en , link hu mobilarena forumEgyébként annyi baromságot nyög itt mindenki az akkumulátorokról.
Ez nem nikkel akksi, hanem lítium-ion. Vagyis:
1. Nem tesz jót neki, ha (mindig) teljesen lemerítjük.
2. bármikor fel teheted tölteni.
3. nem tud túltöltődni (100% jelzés esetén valójában nem töltöd fel teljesen)Az egészet a mobil forgalmazók találták ki (talán nem tudják, mi a különbség a litium, és a nikkel akkumulátorok között). Sajnos néha még a telefon gyártók is téves információt adnak (ennek az az oka, hogy nem a tervező/fejlesztő ad választ, hanem egy ügyintéző, aki talán azt se tudja, mi az a root).
Még mielőtt belém kötnétek, linkelek néhány forrást a témában:
index, technet, mobilarena cikk, -
Terror_246
csendes tag
annyira bírom amikor az ember segíteni próbál valakinek, már egyből a torkának ugranak meg bunkók vele... <3 magyarország. (hogy lehet kitörölni az accountot ezen az oldalon? olyan oldalakon nemakarok regizve lenni ahol sok a bunkó ésvagy húénmindentjobbantudokmindenkinél.)
-
-
Victoryus94
őstag
Én az office suite-ot ajánlom. A free verziót olvasásra, a fizetőset írásra használom
Képes megnyitni word, powepoint, excel, pdf fájlokat is.
PDF olvasáshoz egyébként az adobe progi a legjobb. (bár ICS alatt a tabletemen a beépített sem rossz, a kereső része tetszik, meg hogy megjegyzi az oldalakat. De a nevét sajnos nem tudom) -
zolka95
őstag
meg olvastam, hogy könnyen tégla lehet a telefonból, ha elrontom a custom rom telepítését
a sony telefonomnál eleinte sokszor elrontottam és nem kapcsolt be csak a sony feliratig, de simán visszatudtam tenni rá a régi romot a flashtool programmal vagy a gyártó programjávalsamsungnál nem lehet így megcsinálni?
-
-
economys
csendes tag
Szia
igen persze hangerő fel-el elfogadtam a dowload modot fel is ismeri az odin valami 45-ös com porton betallozom a pda részhez az egy fájlos firmet majd start gondolkodik majd mikor a kapcsolatra kerülne a sor mint ahogy irtam is a logban a telo kiírja a szöveget...csak azt nem értem akkor miért ismeri fel a com port???Másik gépem sajnos nincs hogy kipróbáljam...
-
upsyka
aktív tag
nah, hatalmas mázlid van,a laptopon megtaláltam
ha minden igaz,akkor ez lesz az...de 100%-ra nem tudom megmondani...
-
saelin
veterán
Értem... Köszi, erre odafigyelek!
Nemrég vettem észre, hogy a youtube néha nem akar működni. Nem játsza le a videót és valami hibát jelez (hiba a videó lejátszása közben vagy valami ilyesmi). Csak a telefon újraindítása segít ilyenkor.
Más tapasztalt ehhez hasonló jelenséget?Ja és mivan azzal a JB-vel?
-
Bernath
tag
Szia!
Kb minden amit leírtál fedi a valóságot
Odinnal flashelem, s amikor XXDL2 rakom fel,ugye az odin ablakában lehet látni,hogy éppen mit csinál--ezért írtam,hogy az appok még felmentek,de a recovery --ez az utolsó lépése a XXDL2-nek--megáll.Ilyenkor ugye bármit csinálsz a telcsi panaszkodik a frissítés megszakadására,Így próba cseresznye elindítottam a clockworkmod-5.0.2.8.tar.md5 recoveryt s a telefon elindult. A build szám: gingerbread xxld2 lett.
Ja s még egy érdekesség ,a titanium backup panaszkodik,hogy a telcs nincs rootolva... -
Bernath
tag
Szia!
Olyan gongom lenne,hogy XXDL2 felrakása végén hibaüzivel megállmég az appok felmennek s a recovery telepitésekor bepiroslik.Ezután ráeresztek egy clockworkmod-5.0.2.8.tar.md5 recoveryt s a telcsi elindul,hepy minden sőt még független is lett
Próbáltam még rárakni Peter's romot,de nem igazán sikerült,dobálta a hibaüziket
Kérdés miért nem ment végig a XXDL2 s miért nem megy fel a rom?
Tudsz esetleg nyilatkozni róla ?
Üdvernath
-
Victoryus94
őstag
Miket találtál? Nekem az XDA-s ROM-ok nem jöttek be.. mindig volt valami hiba.
"D"-s tehát NFC nélküli ROMom van.. az NFC-s custom romoknál 2mp-énk rezeg, és befagy, mert nem találja az NFC-t. Az NFC-s romokkal meg más gondom volt.. azt hiszem a a launcher-t nem töltötte be.. és inkább feltettem alapot, mert jött a hír, hogy lesz 4.1 .. addig meg kibírom :-)Az egyik ROM amit próbáltam: Rhan's ROM
2.5 A másikra nem emlékszem.6500, vagy 6500D-s telód van? Ha kipróbálod, érdekel, melyik vállt be. Ha valami gond van, Odinnal fel tudod tenni az alapot.
EZT lehet, kipróbálnám.
Nekem sajna már nincs időm ilyeneket tesztelni. Majd karácsony körül teszem fel a 4.1-et..
De ha találsz jó romot, talán kipróbálom. -
hackeeeee
Jómunkásember
Én annó a GT540-re pakoltam főzött romot, mert 2.1-nél nem volt jobb gyári. A Mini1-nél pl. máig a legjobb alternatíva a gyári 2.3.6 vagy 2.3.7..
Itt is, szerintem több értelme van egy rootnak, és a felesleges dolgok eltávolításának, mint egy főzött rom feltelepítésének, szerintem. Megjegyzem, Nekem gyári rommal sincs semmi gondom.
-
Victoryus94
őstag
Helló, eddig egyetlen működő rootot találtam. Odinnal fel kell tenni hozzá a CWM-t, és utána lehet rootolni.
Itt már egyszer leírtam mindent(magyarul+angolhoz link):
(#395) Victoryus94Ha nem ismered az Odint, NEM AJÁNLOM a rootot. (ezért nem csináltam leírást 1. hsz-ba) Ha lesz egyszerűbb, akkor az kerül majd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest