- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAID 2
aktív tag
válasz
BonFire #1379 üzenetére
Ha mindenki így gondokozna, akkor nem lennének technikai fejlődések, megáltunk volna a baltábál, holott lehet fát vágni láncfűrésszel is. Ugye érzed a különbséget, ha nem, akkor egy próbát megér.
Én sem vagyok rom készítő, mindössze élek az ülembe hullott lehetőséggel.
Javaslom, hogy inkább tájékozódj, nyiss az új dolgok iránt, neked is jobb lesz. És nem milisecundumokkal fog gyorsabb lenni a gép, hnem érezhetően, tapasztalat.
Természetesen elfogadom, hogy neked így jó, ahogy van! És nem kötekedni akarok, távol álljon tőllem. Csak segíteni szeretnék, mert bár nincs nagy tapasztalatom, de azért van, és jók.
Üdv. -
RAID 2
aktív tag
válasz
BonFire #1369 üzenetére
Én meg a saját tapasztalatom alapján azt mondom, hogy igenis van létjogosultsága a főzött romoknak, Nexus S-en szinte csak azt használtam. Mérföldekkel jobb volt a gyári rendszernél, mind sebességben, mind funkcionalitás, kezelés terén. Érdemes lenne kipróbálnod egy jó főzött romot, hogy meglásd mi a különbség a gyári és a főzött között. akkor nem írnál ilyen hsz.-t.
A Nexus is 2.3.6.-al jött és hasít rajta a 4.2.1.!Phreetsie: Ajánlom, hogy próbál meg egy nagyobb kijelzőn netezni, úgy biztos nem fog kiborítani. Már 4"-on is elmegy, de 4,8 5"-on az alap dolgora (fórum, net) tökéletes. Minek kapcsoljam be a laptopot, ha csak alapvető feladatokra akarom használni?!
-
economys
csendes tag
válasz
BonFire #1317 üzenetére
Nem dehogy de légyszí segítsetek!Ha rádugom az odinra akkor felismeri meg minden el is indul de az initizaling szövegnél beáll pontosan kimásolva:
ID:0/045> Added!!
<ID:0/045> Odin v.3 engine (ID:45)..
<ID:0/045> File analysis..
<ID:0/045> Enter CS for MD5..
<ID:0/045> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<ID:0/045> Please wait..
<ID:0/045> Checking MD5 finished Sucessfully..
<ID:0/045> Leave CS..
<ID:0/045> SetupConnection..
<ID:0/045> Initialzation..Telefon kijelzőjén meg:
Usb_reed() transaction failed.
Odin: oops!Szöveget ír és ennyi megáll az egész!A romot a sammobile.com ról szedtem pontosan 1 fájlos:S6500DXXLD3_S6500DXXLD3_S6500DOXXLD2_RST_HOME.tar nevezetű független XEH-s!
-
FrezeR
senior tag
válasz
BonFire #1229 üzenetére
Olyan dolgokat feltételeztél rólam ezek alapján ami közel sem áll a valósághoz.
Nem spam volt a célom, nem is mások lenézése. Ezeket csak te képzelted oda. Mellesleg az arrogáns kioktató stílus sem a fórumhoz méltó viselkedés szerintem.
Részemről lezártam ezt a párbeszédet, mert annyit nem ér az egész.
-
FrezeR
senior tag
válasz
BonFire #1225 üzenetére
Kevésbé kioktató módban is közölhetnéd a véleményed egyrészt. Másrészt nem tudtam, hogy a nincs válasz is elfogadott közlési forma lett itt a fórumon belül ami tudtommal azért van, hogy segítsük egymást így hát kár ezen így pattogni.
Engem még úgy tanítottak, hogy válaszoljak ha kérdeznek tőlem valamit még akkor is ha nem tudom rá a választ.
-
saelin
veterán
válasz
BonFire #1101 üzenetére
Talán a titkosítás túl szigorú és nem tud vele mit kezdeni a telefon.
Nekem pont ma kötik be a digit, majd megnézem a router beállításokat mit szeret és mit nem... ismerősöm wifijén eddig nem volt gond.
( #1099 ) Krisza0508:
A telefonról csak jót tudok mondani. Sok játék elfut rajta, hívással nincs gond, a kijelzőjét még nem sikerült megharcolni, jól teszi a GorillaGlass a dolgát. Talán egy negatívumot tudok felhozni, de ez inkább esztétikai: Az a fránya ezüstös keret! Sajnos nagyon sérülékeny, mert csak egy "olcó" festékkel vonták be, ami pattogzik (egyértelműen fizikai behatásra), ahol megsérült onnan már akár körömmel is lekaparhatod a festéket...1 hibát találtam, amit el lehet kerülni, ha nem dobálod a telót. Az szerintem jó. Egyszóval, ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest