- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
mit a faék... csak oda kell figyelni., előtte utána FR-t kell csinálni, de az odin magátol ezt megcsinálja utána, ill. frissítés közben. amúgy 10-es egyre több orszáűgban elérhető, de a build számai ugyanazok.... bizonytalan vagyok, hogy most lett-e javítva vagy nem a sok bug...
-
n2066
tag
Ezt találtam, ez A50, de ugyanez a módszer az A70-nél is. Csak előtte töltsd le és csomagold ki egy mappába a 9-es XEH romos pie-t. Odinba meg a megfelelő részekhez linkeld be a kicsomagolt fájlokat a sima csc töröl mindent, én azt használtam
https://www.youtube.com/watch?v=Y9LyZY8BSKE -
TaRka94
senior tag
Nekem is érezhető az akksi probléma mármint a merülés, jobban merül áltában is a telefon meg úgy anblokk de bízok majd frissítésben javítják vagy megy az az üzletpolitika mint minden hardware-el hogy el kell fogyni egyszer hogy az emberek vegyenek újat. Emlékszem honor8nál is ez volt, sokan még android 6al használták amikor már volt rá 8 mert a 6al sokkal jobb üzemidőt lehetett elérni. Én viszont optimista vagyok hátha javítják, nem akarok 9re visszamenni.
Az a durva amikir valaki írt már itt 9-10 órás kijelzőidőről is.
-
n2066
tag
Igen én is így jártam, de nálam android 10-en 8-12 %-ot merült mindig éjjelente. Visszatettem a 9-es androidot, most csak max 2-3% nyugiban éjjelente. Hamarosan jön majd az optimalizált 10-es. beszéltem a samu ügyfelesekkel is, ők azt állították, hogy nem volt panasz még a 10-es droidra, sztem kamuznak....az FR se oldja meg.
-
hogabesz
aktív tag
Tegnap miközben mentegettem le PC-re az dolgaimat pár % belement a telóba. Lehúztam délután a gépről és amikor a kijelzés utolérte a valós töltöttséget azt vettem észre, hogy mintha "jól" merülne a telefon. Gondoltam akkor lenullázom teljesen és feltöltöm 100-ra (alap esetben 40 és 80 között használom), 21:10-kor 8% volt az akkuban elkezdtem intenzíven játszani és a háttérben a "biztonság kedvéért" futott a vanced is. A vicc az, hogy valamikor 10 óra után volt hajlandó kikapcsolni arról a 8%-ról. Utána rádugtam a töltőre és nem egyből 100-ra ugrott a mutató, hanem szépen elkezdte tölteni, még este meg is lett a 100%. Reggelre kb. 12%-ot merült, ez előtte este is így volt (nálam kicsit többet eszik a 10 mint a 9), és azóta is tökéletesen megy a telefon, természetesen töltő nélkül is be lehet kapcsolni. Most ismét feltolom 100-ra, hogy az accubattery-vel meg tudjam nézni mi a helyzet, de úgy néz ki egyelőre nem lesz szervizes a dolog. Lehet, hogy csak az akku igényelt egy teljes ciklust, de nem tudom pontosan. Ha esetleg megint előjön a közeljövőben persze akkor irány a szerviz. A telefont egyébként tavaly Június 4-én vettem, szóval még odébb van az egy év.
-
Imi1981
veterán
Sajnos 10-en nem mutatja normálisan a gyári akustatisztika. Én ezt használom link . Ez jól mutatja de csak mikor egyszer már feltöltötted teljesen a telót az alkalmazás telepítése után . Ha újraindítod a telót sajnos nullázza . Nálam most például így áll
. Most a második feltöltés után már nem merül annyira a 10-es droid úgy veszem észre.
-
Luissimo
veterán
kipróbáltad már ?
ha kikapcsolod teljesen , akkor ugyanugy működik minden a telefonodon, csak érezhetően gyorsabban reagál, nem röccen meg, nem akadozik, mi az a dolog amiért neked az animációknál 2x, 3x 4x beállítás szükséges?
max a játékok, de aki nem játékfüggő , annak ezek érdektelenek.mondjuk ez a telo bírja az animácios beállításokat is, elég erős, de egy droidos tv boxon nekem az az első dolgom hogy mindhárom beállítást kikapcsolom és bekapcsolom a GUI megjelenítést.
és szépen pörög minden. -
Imi1981
veterán
Nem kell Kínából rendelni . Magyarországon is lehet venni olcsóbb xiaomi-t amik elég jók .
A51-et néztem és ami feltűnő volt,hogy üvegfóliával is tökéletesen és gyorsan működött az ujjlenyomat olvasó. Szerintem az tutira jobb benne. Mutatta munkatársam és sosem tévesztett! -
Az én tapasztalatom az fecevel kapcsolatban amit a meghallgatásnál is tagadott zuckerberg hogy a face nem hallgat le senkit és a helyadatokat sem használja. Többször volt beszélgettünk, párommal, kollégámmal bizonyos dolgokról hogy ezt meg kéne venni, meg hogy melyiket lenne érdemes, és nem voltam a neten, sem a facen, de mikor felmentem a facere amikről beszélgettünk azokat a reklámokat adta be legalább két napon keresztül. A másik meg ha itthon vagyok Budapesten nézem a marketpalcot, a Budapesti hirdetéseket adja be, és legutóbb Szolnok megyébe voltunk nézegettem a marketpalcot a Szolnok megyei hirdetéseket adta be. Pedig az alkalmazás beállításoknál le van tiltva a mikrofon, helyadatok!
-
Imi1981
veterán
Megy az majd lejjebb. Az A70 is 145000 ft-al kezdett ha jól emlékszem és mikor én vettem már 114-volt (telenornál) . Kezdőárat nem érdemes nézni majd alakul az. Nekem tetszik az A71 és azért jobb lett mindenben szinte de most nem cserélek mert más fontosabb dolog van . Majd talán az A72-re.
Az one plus 7t pro nekem is nagyon tetszik! Kár hogy nincs szolgáltatóknál. -
-
Nekem nem így néz ki mikor hozzászólást írok. Meg nem vagyok nagy számítógép zseni, nálunk a fiam a mindent tudó. Csak használom a telefont is, ha valamit nem tudok akkor itt a fórumon megkérdezem, ha sikerül választ kapni és meg is tudom csinálni siker, ha nem várok a fiamra.
-
Luissimo
veterán
gondolom ott a kezdőlapon található első-hátsó szilikontokra gondolt a fórumtárs
-
krisz727
tag
-
V@ns
aktív tag
Na igen, csak féltem a hátlapját a telónak.
Ki gondolná, de egy ilyen Spigen tartóm van. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nekem az elmúlt 10 évben 2-3 hónapot volt fólia készüléken és egyik kijelzőnek sem lett semmi baja. Sőt, nálunk a négy fős családban egyedül a nagylánynál fordult elő, hogy a kijelzővel történt valami. Pedig a kicsi még most is általános iskolás, de nála sem repedt vagy tört kijelző.
-
Cancer
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest