- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold83
csendes tag
válasz
aszti75 #2846 üzenetére
Köszönöm a tippet, de a Bixby hogyan segít ebben? A bajom az, hogy a telefon a táskámban van mondjuk a hátsó ülésen, de kapcsolódik a kihangosítóhoz a kocsiban, és ha induláskor két pálca a térerő, akkor ha ha fél napot autózok, akkor is két pálca marad a térerő. Tudom ez kis semmiség, de se a térerő se az akku töltöttség kijelzése sem változik ameddig elő nem veszem a telefont és be nem kapcsolom a kijelzőt. S7-nél ilyen gond nem volt.
-
fekete.puma
aktív tag
válasz
aszti75 #2758 üzenetére
Megértem azokat akik Xiaomi telefonokat vesznek mert minőségben renden van, valószínű sokan játékok miatt is veszik főleg mert kell az erősebb hardver és ár/érték arányban rendben van a készülék.
Vállalják érte a mókolást. Azt vetettem föl, hogy a Xiaomi androidja mikor kiforrottabb kb háromnegyed év után is problémás még? Mert ha igen én feltenném a Lineage OS-t, használtam nekem nagyon bejött és Note 9, S9 meg régebbi Samsungokon is sokan használják.DrBubo77
Vannak erre appok, pc programok amikkel törölt adatokat, képeket vissza lehet nyerni.
Majd ajánlanak párat gondolom én már rég használtam és nem emlékszem melyik vált be.
Felhőbe mentést az ilyen dolgok miatt azért nem árt használni. -
fekete.puma
aktív tag
válasz
aszti75 #2751 üzenetére
Nem hinném,hogy azért ROM-olgatni kéne, ismerőseim is azt mondják stb...
Mik a tények? A CyanogenMod végigkísérte a Samsung szériát 2016-ig majd lett LineageOS.
Mostanra eljutott a Samsung oda, hogy az One UI felülettel már jól ellehet lenni sokaknak már nincs igénye a root, rom cserére. Attól még sokan pl Note 8-9, S 8-9-is feldobják és jól működik. Megvannak az okok még mindig, hogy miért használják és megvannak, hogy már sokan miért nem...
Azért nyugtass meg egy Note 9, S9 még nem számít olyan ócskavasnak egy A50, A70 képest? Főleg kamera téren... meg összességben... -
ferrari0819
tag
válasz
aszti75 #2322 üzenetére
Az első dolgom volt a fejlesztői beállításoknál meg nézni de két USB-s beállításon kívül az elején nem találtam. Jó ideje Huawei telefonom van ahhoz vagyok szokva, ott értelmesen ki van rakva a fejlesztői menüben és könnyen megtalálható.
Biztos van itt is de valamin belül eldugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest