- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
válasz
TaRka94 #4860 üzenetére
Már egyáltalán fel sem ismeri a vadiúj micro sd kártyát. Újraindítás után is hibát ír, hogy valami nem stimmel. A teló mükszik jól mem.kártya nélkül. Megvárom az android 11 update-t és utána esetleg egy factroy resetet csinálok... igazából ha mükszik kari nélkül akkor nem zavar. ennyit tudnak az ipari hulladékok manapság sajna.
-
n2066
tag
válasz
TaRka94 #4858 üzenetére
Köszi. Újraindítás megvolt. A usb C porttal nincs gondom eddig. Mikor nem volt benne memória kártya' akkor nem csinálta, amit gondoltam is, mivel csak belső memória volt. Érdekes majd figyelgetem. A nagy tárhely miatt szinte semmit sem tárolok memória kártyán. Még egy cache törlést csinálok azért. Köszi.
-
gthomma
senior tag
válasz
TaRka94 #4835 üzenetére
Elég gusztustalanul hazudozik a tsz@r. A Samsung nem vont vissza semmit.
The company’s also released another version of One UI, dubbed One UI 2.5, that brings a number of improvements to Galaxy devices. The software debuted on board the Galaxy Note 20.
Samsung’s pushed One UI 2.5 to the Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10 Lite, Galaxy Note 9, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy S10 Lite, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Tab S6, Galaxy Tab S5e, Galaxy A90, Galaxy A71, Galaxy A70s, Galaxy A70, Galaxy A51, Galaxy A50, Galaxy A50s, Galaxy A31, Galaxy M51, Galaxy M31s, Galaxy M31, and Galaxy M21.
One UI 2.5 is a fairly minor update, but it does bring a few notable changes including the ability for your device to remember the angle you used for your last selfie.
The camera app will also remember the last shooting mode you used (video, etc). There’s also support for full-screen navigation gestures in third-party launchers. -
FeZ...
aktív tag
válasz
TaRka94 #4786 üzenetére
A Facebook-on az A70 csoportba pont írta valaki, hogy frissítette, de kimaradt a one ui 2.5. Erre más meg befotózta, hogy neki meg megjött. Fene se tudja, de a két posztból nem derült ki, hogy a két készüléken milyen ROM volt, de feltételezem, hogy ez lehet a "titok" nyitja.
-
RedCactus
senior tag
válasz
TaRka94 #4648 üzenetére
Ez két hete volt hír...
-
AthlonXP
őstag
válasz
TaRka94 #4609 üzenetére
A kijelzőt elvileg nem, főleg, ha van rajta valami plusz védelem is. Finoman és óvatosan kell csinálni a műveletet, mert a hangszóró rács mögött van egy pici szivacs, ami a por bejutását hivatott megakadályozni a telefonba, ha ezt véletlenül sikerül benyomni, akkor utána könnyebben be tud jutni a telóba a finom por. Szétszedés nélkül pedig azt a szivacsot nem lehet visszahelyezni a helyére...
-
bul07
nagyúr
válasz
TaRka94 #4498 üzenetére
Hát én a A5 2016 esetén még a gyári tárcsázó esetén is tapasztaltam, vagy galéria megnyitás vagy még a beállítás megnyitásánál is hogy egyre többet gondolkozik.
És ez van minden általam nyomogatott Samsung telefonnál
Ugye mikkor ismeretségi körömbe vesz valaki elkérem nyomkodom kicsit, majd mondjuk egy év után újra elkérem és érezhető hogy lassabb a rendszer és nem az utólag telepített alkalmazások.De ugye ez az én tapasztalatom
-
Imi1981
veterán
válasz
TaRka94 #4489 üzenetére
Ha samsung akkor az A71 szerintem sokkal jobb mint az a70. Néztem azt is csak a térerő miatt xiaomi-t akartam mert tudtam hogy azok jobbak térerőben. Állítólag az ujjlenyomat olvasó is sokkal jobb A71 - ben mint A70-ben.
Annyi biztos, hogy mi note 10 ujjlenyomat olvasója más dimenzió (és csak egyszer olvastam be 1 ujjam)! Az arcfelismerés is sokkal jobb szerintem! A lekerekített szél a kijelzőn viszont kicsit zavar. -
FeZ...
aktív tag
válasz
TaRka94 #4320 üzenetére
Hmm. Nekem ugyan nincsenek mérési eredményeim, csak a benyomásaimra hagyatkozhatom, de egyelőre nálam jobb lett az üzemidő.
Az ujjlenyomat olvasó viszont nagy örömömre már rendesen működik, mondjuk 95%-osan. Ez kárpótol, ha az üzemidőben tévednék.
Ennyi "hiba" volt a nem képernyőbe épített olvasóban is a Huawei-en. Igaz, lassabban olvassa be, de azt elég biztonsággal. Remélem így is marad.
-
bul07
nagyúr
válasz
TaRka94 #3717 üzenetére
100%-ról nem mérvadó
Mert én azt vettem észre hogy töltés utáni százalékról sokkal több idő mire elkezd csökkenni mint utána bármikkor
De ez bármilyen töltés után így van
Ha lehúzom a töltőről az adott százalékot tovább tartja, ha már 1% csökken utána akkor már rendesen mutatja a merülést -
Imi1981
veterán
válasz
TaRka94 #3710 üzenetére
Nagyon száraz kézzel (főleg kézmosás után mikor megszáradt) akkor nekem se old fel ! De pár perc múlva már jó. Gondolom minimális nedvesség (picit zsíros bőr) kell hozzá. De 9-en is gondja volt a száraz kézzel és amúgy se volt ilyen jó mint 10-en összességében az ujjlenyomat olvasó.
-
balinlin
senior tag
válasz
TaRka94 #3578 üzenetére
Ha bekapcsolom a VoWifit akkor normális wifi jel esetén azt használja.
Jól jöhet pincében, vidéki területeken. Nekem pl. a digi mobil esetén jól jön, mert annak sok helyen elég gyér a térereje. De volt úgy, hogy egy társaságban egyedül én tudtam telefonálni egy pincekocsmában -
Imi1981
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
TaRka94 #1697 üzenetére
Az A10-A90 széria tagjai elvileg negyedéves biztonsági frissítési ütemben vannak.
-
ottesz
aktív tag
válasz
TaRka94 #1519 üzenetére
Szerintem igen. Én eddig mindennel meg vagyok elégedve. Amire használom telefon,netezés,email,játszani nem szoktam.De szépen futott a pubg.nagy kijelző sok üzemidő fénykép tökéletes,honor 20-at akartam de az 30k több lett volna és Annyit nekem nem ért meg...hogy a többinek miért nem jó azt nem tudom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest