-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
válasz
Dr Bubo #5685 üzenetére
Fél nap használat után mondhatom hogy gyors a rendszer, gyorsabb mint a gyári szoftverrel. Eddig hibát nem találtam benne de még tesztelem. Rengeteg személyre szabási lehetőség van benne, teljesen magyar nyelvű a rendszer. Hívásrögzítés van benne ha valakinek ez érdekes lehet. Egyenlőre nem bántam meg hogy feltelepítettem, sőt. Akkumulátorral is jól bánik, tetszik, mintha egy új készülék lenne nálam.
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Látom kissé elhalt a fórum.
Egy ideje nem jön frissítés a telefonra így custom romokat kerestem hátha van még valami remény megtartani, életben tartani a telefont.
Találtam egy aktuális vonalat a CrDroidon, úgy néz ki android 14-es alapon van egy 2025-ös friss rom hozzá. [link]
Kell hozzá egy minimális érzék, de könnyen telepíthető.
Akinek érdekes lehet bátran ajánlom. -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Elszállt a kijelző. Komoly hogy 60k a csere?
-
Murdock1981
tag
Sziasztok!
Párom telefonján, ha wifire van csatlakozva, akkor is mutatja, hogy 4g hálózat és sehol ne találok, semmit, hogy hol lehetne kikapcsolni, vagy hogy mi a gond. A wi-fi hálózattal nincs gond. Köszönöm előre is a segítséget.
-
Sfmc
csendes tag
Szia!
Én ezt használtam https://droidcam.app/ -
AliasB
senior tag
Üdv! Meg tudnátok mondani, hogy a telefon kameráját hogy tudnám a PC-n látni, mint egy webkamerát (jó minőségben)? Mivel ez asztali PC nincsen benne wifi ezért kábelen keresztül csatlakoztatnám. Köszönöm a segítséget!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
szaniszlokar #5671 üzenetére
Látom, már a Yettel topikban válaszoltak.
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Az egyik barátomnak van egy A70-es független telefonja.
Eddig Telekomos kártyával használta, de tegnap óta áthordozta a számát a Yettelhez.
Eddig működött a Telekommal a vowifi, teljesen rendben volt.
Most, hogy már Yetteles lett eltűnt a menüből a vowifi hívás bekapcsolását lehetővé tevő kapcsoló.
Sms-ben aktiváltuk neki a szolgáltatást, jött róla a megerősítő üzenet, azonban vowifi hívást bekapcsoló kapcsoló eltűnt a menüből. Volte van, de az ugye más. Szükség lenne a vowifire, mert olyan helyen lakik, ahol egyáltalán nincs térerő.
Van valami szerviz kód vagy bármi, amitvel be tudnánk kapcsolni a készüléken a vowifit?
Köszi! -
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Ma kaptam egy törött ilyen telót mondom összerakom anyunak.
Rendeltem egy oled kijelzőt kerettel. Kijelző
"Samsung Galaxy A70 fekete OLED LCD kijelző érintővel kerettel előlap (Kis kijelzős változat)" Ez is mit jelent, hogy kis kijelzős?
Mondom anyu yetteles és a készülék telekomos felrakok odinnal egy független romot.
Csináltam egy gyári visszaállítást minden működött.
Majd beléptem a recoverybe csináltam egy wipe data factory resetet. Utána recoveryből be akartam lépni a download módba erre lefagyott a telefon és szétesett a kép elkezdett csillagokat hányni. Videó
Mondom hagyom a fenébe majd felállt a telefon. Erre rákkantintok a kamerára és lefagy a telefon. Videó
Majd utána szétesnek a képek ha a lefagyott kamerából vissza akarok térni a kezdőképernyőre.
Nézegetem és akkor látom, hogy a kijelző bal sarkán az üveg mozog és huppog az egész.
Kérdésem az, hogy szerintetek ez lehet kijelző hiba? Az érdekes az benne hogy a download mód és a kamera csinálja a fagyásokat más minden jó benne.
Vagy esetleg ez lehet más hiba is?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Megnéztem neked, ILO-ra nem lehet állítani XEH-ről.
Csak ezeket ajánlja fel: ATO | AUT | BGL | CAC | CAU | DBT | EUR | ITV | LUX | NEE | ORX | PHE | PHN | ROM | SEB | SEE | SEK | SKZ | TPH | XEF | XEH | XEO | XEU | XEZ | BTU | CPW | SER | SIO
Nem néztem utána, hogy ezek közül melyikben van natív hívásrögzítés. -
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudjátok esetleg, hogy ezen a készüléken működik a régió átállítással (CSC csere) a rendszerszintű hívásrögzítés aktiválása ?
(Már ha ez a készülék egyáltalán tud olyat. Komolyabb Samsung-okban működik ez a módszer) -
Pferi
senior tag
válasz
razorka777 #5661 üzenetére
Köszi a választ, akkor cseréltetem az akkut.
Igazából 4 éve van meg ez a teló, és a mai napig nem találtam okot arra hogy lecseréljem.
Volt nálam kipróbáláson egy jóval erősebb újabb telefon, de visszaaadtam mert amire nekem kell arra az A70-es is tökéletesen megfelel.
A kijelzőjének az egyik sarka meg van sérülve, arra viszont már nem költök 30-40.000-et hogy kicseréljék.
Eladni már nem tudnám úgyhogy amíg el nem halálozik addig marad nálam használatban. -
razorka777
veterán
Rég hallottam ekkora ökörséget, amit neked mondtak.
Egyszerűbb lett volna azt mondania, hogy nincs kedve megcsinálni.
Nyugodtan cseréltess akksit, én is májusban csináltattam, azóta újra két napos az üzemidő.😃
Amig az általam használt appok mennek, addig nem tervezek cserélni. -
Pferi
senior tag
Sziasztok!
2 gsm szervízben is érdeklődtem hogy megcsinálják-e az akkucserét az A70-ben.
Mindkét helyen vállalják de ugyanazt mondták hogy új akkuval sem lesz sokkal jobb az akkuidő mert már alapból többet fogyasztanak az appok mint 2-3 éve.
Telefonálás, messenger, Samsung Internet amire használom, semmi játék-filmnézés-zenehallgatás-Youtube.
Nem sokat használom arra a 3 dologra sem, mégis reggel feltöltöm este már 20%-ra csökken a töltés.
Régebben az én használati szokásaimmal 2-3 naponta elég volt töltenem ma már esténként újra fel kell tennem.
Rászánnám még azt a 15000-et az akkucserére ha érdemes. -
Dr. Oid
aktív tag
Hello,
mai érdekes jelenség: A70-es telefon a fiók aljáról kivéve, töltőre téve egy idő után vett fel töltést. Hazavittem, játszani jó lesz alapon, egész éjszaka töltőn volt, de reggelig csak 24-%-ig ment fel. Magammal vittem a céghez, másfél óra út alatt egy százalékot merült, ez is ok. Beérve töltőre tettem, 65w-os adapteren c-c kábellel nem töltött egyáltalán, USB a-USB c kábellel csigalassan, de tölt. Reggel óta 34%-ig ment fel.
kérdésem: hol lehet a hiba? Akksi? Töltésvezérlő? Minden is? -
csabi324
tag
Sziasztok.
A telefonom sajnos leesett és a kijelző nem működik.
A telefon igen.
Vettem másik telefont,Xiaomit.
Van e valami módja annak a kijelző csere nélkül hogy a képeket és a jegyzeteket leszedjem róla?
Próbáltam pc-re csatlakozni,felismeri a telefont de üres a mappa.
Gondolom a telefonon átkéne váltani az usb adatátvitelre.
Májusban volt biztonsági mentés memória kártyára a Samsungon.
Még ezt a két hónapnyi fényképet nem sajnálom viszont a jegyzetek fontosak lennének.
Ha nem sikerülne pc-re téve lementem a teljes adatot akkor a biztonsági mentésben a memória kártyán melyik mappában találom a jegyzeteket? -
Luissimo
veterán
válasz
razorka777 #5653 üzenetére
Nekem megsughatod de privátban is jöhet😃
-
csabi324
tag
válasz
razorka777 #5653 üzenetére
Hajdú-Bihari vagyok úgyhogy nem tudsz segíteni sajnos.
-
csabi324
tag
Tudnátok ajánlani egy megbízható weboldalt ahonnan tudnék akksit rendelni a telefonba?
Vagy leírni pontosan milyen akksi kell a telefonba?
Már naponta 2x kell tölteni és bosszantó.
Új telefonon gondolkodtam de 150 ezer alatt nincs normális telefon ami megérné megvenni.
Inkább maradok az akksi cserénél.
Egyébként az A70-él mikor fog eljönni az a pont amikor az alkalmazások nem fognak tudni frissülni?
Mikor lesz elavult a rendszer? -
n2066
tag
Érdekes hogy debloatolás közben csak 50 appot szedtem le de a samsungon anno körülbelül 120 130 at. Van amiben jobb ami miui 14 de valahol alulteljesít a Samsung hoz képest
-
n2066
tag
Sziasztok! Ezennel búcsúzom innen. Váltottam Xiaomi Redmi 12re. További minden jót! Ott találkozunk
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Hova tűnt a gyári beállítások visszaállítása?
Ki hogy, mivel pucolja le a telefont a legyszerűbben? -
Luissimo
veterán
Samsung Pass nem hajlando jelszoval és/vagy mintával belépni, csak ujjlenyomattal.
Kéri hogy állitsam be, de a folia miatt képtelenség.
Hogyan.tudok anélkül belépni, a jelszó és a minta után kéri a beállitást, nem tudom kihagyni.
Mi a teendő ilyenkor? -
n2066
tag
Azt tapasztaltam hogy nem működik a rezgés. Sem csengéskor sem rezgőre állítva. Érdekes. Csak hang és néma működik. Meghalt a rezgő motor? Esetleg vki járt így már ? Köszönöm.
-
fezsoo
aktív tag
Üdv. Milyen a frissítés? Tapasztalat van már vele
-
toto0569
addikt
válasz
razorka777 #5638 üzenetére
Lehet, felkellene raknom...
-
toto0569
addikt
válasz
razorka777 #5636 üzenetére
Minden jó volt egy darabig...aztán 1x csak jött egy frissítés ami elcseszte az üzemidőt.
Akkor visszaraktam a 2021. március-i szoftvert.
Azt javították,mert azzal merült mint a Titanic? -
azka79
aktív tag
Sziasztok,
Újra telepítettem a telefont. Hívásnál csörög de nem mutatja ki keres, hanem fel kell oldjam a képernyőt, kikeresni a hívás funkciót és úgy felvenni a hívást. Mit kell beállítsak, hogy csörgésnél aonnal lássam a zárolt képernyőn hogy ki keres és fel tudjam venni a hívást.
-
n2066
tag
válasz
razorka777 #5631 üzenetére
Megjött a frissítés Dec 1 a bizt.szint verziója. Semmi extra szokott módon . Az utolsó volt. A teló haláláig használom ezt az a70-et. Launcherekkel használhatóvá lehet tenni a butácska one UI 3-at. Illetve lecserélni....
-
n2066
tag
Készül hamarosan egy utolsó frissítés az a70-hez. Elvileg 2023ig tamogatják ezt a készüléket. 2019-2022, azaz 4 év anno így olvastam . Tehát itt a vége fuss el véle. Ezzel úgymond szoftveresen kinyírták /kinyirják. Használom amíg ameddig csak tudom. Újat nem érdemes venni. Piszok drágák. Illetve sokkal többet nem nyújtanak...legalábbis számomra.
-
n2066
tag
válasz
Dr Bubo #5628 üzenetére
A one UI 3-on nem sok plusszal jár sajna. Én 3rd party launchert használok. Hyperion + pix iconpack ami háttérkép alapon változik a színe az ikonoknak. Szóval megvan a Android 12- 13 élmény. Nekem jó. Korábban csak a homeup-ot használtam de az is nagyon korlátozott. Nem igazán lehet testre szabni mint a nova launchert vagy hyperion-t... Szóval van hova még a samunak fejlődni nagyon...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
-
toto0569
addikt
Ha vennem kellene új telefont akkor A52 vagy A53?
-
n2066
tag
Helyi szervíz megoldotta, újra rakta a gyári legfrissebb FW-t, müködik jól megint a teló. Nem kellett újat venni.
-
n2066
tag
válasz
Win-doze #5619 üzenetére
Euronicsban vettem zsír újonnan 2019 nyarán. hivatalos volt minden szoftver rajta. Amúgy ma beszéltem a servízzel, megoldották, használható megint a telefon. Hétfőn megyek érte... Újrahúzták a gyári FW-t elvileg rajta, de majd hétfőn kiderül. remélem tényleg mükszik majd... jelzem a fejleményeket majd.
-
n2066
tag
Úgy jártam, hogy vmelyik app frissítés után, vagy nem tudom, váratlanul történt.... egyszer csak kiírta a teló: hogy "nem használható engedély nélkül a telefon xxxxIMEIxxxx" Csak segélyhívás indítható, és repülőgép üzemmód bekapcsolva. szóval kizáródtam a telóból. szervízben van, kíváncsi vagyok meg tudják-e oldani...? Ha nem, kénytelen másikat venni, az A33-at néztem ki, de mevárom még a hétvégét, mit mond a szervíz. Tartok tőle nem lesz megoldás, viszont hivatalos Samu szervízbe ne éri meg elküldenem.... ez van sajna... 1 hete már nincs telefonom, egy régi csere Nokiát kaptam cserébe "kegyelemből", nem akartak először adni aztán rájuk mosolyogtam :-). Igazi butateló:-)
No mindegy, de egész jól elvagyok okostelefon nélkül. kezd nem hiányozni valójában. Hívni meg tudnak, ha akaranak... na jó de azért jól jön ha kéznél van /lenne/.... -
bul07
nagyúr
Szerintetek telefon eladása előtt elég ennyi.
Fiókok eltávolítása (Google, Samsung)
Általam telepített alkalmazások eltávolítása
És végül
Gyári adatok visszaállítása [kép] -
polgi803
őstag
Sziasztok! A70 es telónál a képfelbontast lehet állítani valahogy, mert mindent 4k ban fényképez. Köszönöm ha segítetek!
-
Ateszpapa
addikt
Gépre dugva nem csinál semmit.
Úgy tűnik kampecó neki, kár.
Azért lehet elviszem egy szervizbe, hátha.
Ha sokat mondanak a javításra, akkor felejtős lesz.Köszi mindenkinek!
-
n2066
tag
Egyetértek bul07-el. A fiam járt így régi Huawei P9 plusszomat adtam neki, sokáig még bírta a teló, egyszer csak - semmit nem látni rajta, szép karcmentes, kijelző is ép - de mikor bekapcsolja, rezeg, villan a széleken a kijelző és a nagy sötétség ...basta.., tehát megolt a kijelző, pedig nem esett le. Kuka, nem éri meg javíttattni, inkább új teló sajna.
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem!
Feleségem leejtette a telefonját, azóta nem lehet bekapcsolni.
Ha töltőre rakom, érzem, hogy melegszik a készülék.
Tokban volt, kijelző, hátlap sérülésmentes, patika állapotú.
Mégsem lehet bekapcsolni.Tudnátok segíteni, ajánlani megbízható emberkét aki szervizel?
Sima GSM boltba gondoltam beviszem majd mert szerintem alaplap hibás lehet a leeséstől.
Nem esett nagyot, de mégis megárthatott neki.Ha PC-re rakom akkor csippan egyet, de nem történik semmi.
Sajna nem nagyon van pénzünk új telóra, jó lenne ha valaki tudna esetleg segiteni megjavítani, vagy esetleg törött kijelzős telefont olcsón eladni.
-
zŰrkutató
csendes újonc
Egy kérdésem van... kezdetektől fogva a mentést az sd kartyara állítottam be. A napokban meglepődve fedeztem fel, hogy a belső tárhelyre menti a fotókat. Már átforgattam minden beállítást, sehol nem találom az elsődleges tárhely beállítása lehetőséget. Nem értem... az sd-kártya rendben van egyébként. Tud ebben segíteni valaki?
-
bul07
nagyúr
Én A52 S-re költöztem.
Még nem használom teljesen sim-et nem raktam átt, egy normális tokra várok majd utána
De a A52 S érezhetően gyorsabb mint a A70Mondjuk a A73-ba került a A52 S processzora
Amúgy utánaolvasva a A73 nagyon jó kis telefon, csak kár hogy itthon nem forgalmazzák, meg azért elég borsoss az ára is
Bár ha azt is jól le lehetett volna kuponozni jó lett volna -
Cheesy
őstag
Én is Smart Switch-el költöztem át A70->A53.
A53:
Rosszabb kezelni mint az A70-et. Sokat gondolkodik, még a feladatok közötti váltás, applikációk elindítása, áttűnések is akadozással járnak. Eddig annyiszor vágtam volna földhöz, mint az A70-et összesen. Lehet visszaköltözök.
Képeket szebbeket készít, az igaz. De az egész egy lassú hulladék.
Ja és munkára használom, telefonálni. De hogy vezetés közben a Waze, telefonkönyv, híváslista közbeni váltások is kihívás neki és ha váltás közben rányomok nem tudni, hogy az előző applikációban érzékeli-e a az ujjamat, az gáz. -
bul07
nagyúr
Hát ez szomorú.
Amúgy ezért jó memóriakártyára fényképezni egyből. Ilyenkor legalább a képek megmaradnak.Későbbiekre
Samsungnak van a Smart Switch alkalamazása, ezzel nem csak komplett költözést lehet megcsinálni hanem memóriakártyára is tud biztonsági másolatott csinálni.
Lehet mindent[kép]
De lehet válogatni is hogy mit[kép] -
Sfmc
csendes tag
https://hu.fonelab.com/resource/unlock-android-phones-with-broken-screen.html
https://hu.admininfo.info/recover-data-on-mobile-with-broken-screen
https://hu.fonelab.com/resource/unlock-android-phones-with-broken-screen.html
Csak óvatosan!!! Én kipróbálnám előbb egy használaton kívüli készülékkel valamelyik módszert! Neten lehet találni még több megoldást. Sok sikert szurkolok. Csak óvatosan!!!
Vannak cégek is akik ezzel foglalkoznak:
https://shop.emlekmento.com/adatmentes_arak
https://www.arenatel.hu/adatmentes
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest