- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Ha belemész az aksi cserélbe hol gondoltad csináltatni?
Meg majd esetleg kérd hogy hagy fényképezd le a bele kerülő akkumulátort, kíváncsi lennék hogy mikkor gyártották az aksit (Én még ha esetleg csináltatom a régi aksit is elfogom kérni mert az az enyém)Nekem utolsó infóm, 2021.10.06-ról van a Debreceni Fórum Samsung szerviz válasza
Ára br 16000 Ft.
Rendelni kell az alkatrészt vagy személyesen, vagy a 70/3395522 számon,
Az alkatrész megérkezését követően SMS-ben értesítjük.
A készüléket ezután hétfőtől szombatig, 09:00-16:00 között lehet leadni és 2-3 órán belül megtörténik a javítás.
A javítás során adatokat nem törlünk.Én is gondolkodok az aksi cserén
Enyém így állUtolsó 100%-ról ennyit bírt
Régen ez 7órás képernyőidő körül volt -
razorka777
veterán
Nekem lejött elég hamar, nem tudom nálad mi lehetett a gond.
feltettem drivera a 2021-05-01-ös verziót, ha kell valakinek.
-
-
toto0569
addikt
Már mindent néztem,aztán eszembe jutott ,hogy a feleségem telóján is megnézem milyen hangos...
Neki is halk. Nálam az álltalam felrakott hangok azok hangosk.
Valószínű messenger hozadék a halkítás.
Az a neve a hangnak,hogy "madárka""Néha jót tesz a szoftvernek, ha 1-2 hetente újraindítod a telót...." <---most telepítettem.
-
razorka777
veterán
Én igazából a funkcionalitásra gondoltam, abban nem nagyon van különbség.
Az, hogy mennyi helyet foglal egyik, vagy másik, azt nem néztem.
Én a google üzeneteket használom, de az akksi fogyasztásban nem vettem észre sok változást.Mondjuk szökő évente kapok sms-t, így nem nagyon figyeltem különösen az sms appot.
-
razorka777
veterán
Van már erre egy külön progi PC-re.
Már nem kell parancssorból szórakozni.
Még nem álltam neki, de én is legyalulom majd a telefont.Volt itt korábban egy lista a biztos törölhető cuccokhoz, de nem találom.
-
-
bul07
nagyúr
De be van, de nem kellene egyszerre mind a kettőt mutatni
És nem ám úgy hogy most értem haza és rááll a wifire és marad még a 4G, hanem már rég itthon vagyok nincs ott a 4G jel de egyszer csak megjelenik, és ez a legg zavaróbb benne hogy így csinálja
Három kép három különböző időpont, mostanában sokszor csinálja
-
ben11
őstag
Nem jót/kompatibiliset próbáltál.
Én kb 95%-ban gcam-et használom, mert tényleg jobb képeket készít.
Persze van határa, pl széles látószöget nem tudja, ha nagy ritkán az kell, azt gyárival készítek.
Ami viszont van pluszban és imádom, az a gömbpanoráma.
Én most ezt használom:
[link]
Érdemes az A70-hez való konfiggal próbálni, amit finomhangoltak már a lelkes userek. -
bul07
nagyúr
Nekem ilyen kábelek vannak
Gyári töltőfejjel ezt használom [link] (2m verziót)
Pc-hez egy másik Baseus kábelt használok
De ezekkel se volt semmi gond(adat másolást nem minddel próbáltam de a gyors töltés az ment)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Meg van még TOPK, meg egyéb ilyen márkájú kábelek az évek folyamán sokat rendeltem
De mostanra semmit nem rendelek, fenne egye meg az új szabályokat
-
bul07
nagyúr
Igen az aktív
Azóta engedtem frissíteni magát, 2db frissítés nem volt fent
Meg tettem fel egy új üvegfóliát mert volt alatta egy kis piszok, a múltkori nem érzékelés óta nem cseréltem, kivártam hátha megint nem érzékel és teszt gyanánt fel jell venni de szerencsére azóta nem jött elő
Ezt a szinkronizálás kikapcsolását meg meggondolom
-
bul07
nagyúr
11-en vagyok ha nekem szántad, ezt kellene felraknom(kép lent), csak ugye én már attól tartok hogy ezzek már lassító frissítések hogy ösztönözzék a cserét
Amúgy én így hogy 26nónapja használom ezt a telefont tapasztalok egy kis aksi gyengességet
Még nem drasztikus, de ha 100%ra töltöm hamarabb merül 90%környékére mint régen, szerintwm 10-15 esetleg 20%aksi csökkenésem lehetTi hogy álltok hozzá érdemws akkumlátort cseréltettni benne?
Én nem láttok olyan nagy fejlődést amire cserélném, A72 hát nem egyhú egy valami, na meg vanárra nem is kicsi
A52 olcsóbb de az meg főleg nem olyan nagy fejlődés
A73 esetleg, van már infóLehet a következő egy olcsóbb Xiaomi lesz, nem tudom, de még nem tervezek cserét
-
osztszoroz
aktív tag
Debloaterhez tudsz linket adni ?
-
-
bul07
nagyúr
De legalább van neki
Szomszédot pénteken vitte el a mentő majdnem belehalt epekőbe annyira rosszul lett, szombaton megműtötték és talán ma vitték át az intenzívről a sima sebészeti osztályra és nincs telefonja
Gondolhatod, bemenni nem lehet így a férje csak az osztályt tudja hívogatni hogy hogy van -
bul07
nagyúr
Nállam van hogy bírja hónapokig, de volt már olyan hogy 3hét alatt 3db-ot sikerült eltöni vagy csak szélét megcsorbítani
Azért nem mindegy hogy 1900Ft, vagy ~800Ft-ért veszek 3db-ot, ne meg én itt falun a világ végén vagyok, nem annyi hogy leugrok a sarokraAmúgy ami most neked fent van mi a mérette?
De régen még többet használtam az előző telefonomnál, erre sokkal jobban vigyázok
Én tutti nem frissítem ha csak biztonági jön
-
bul07
nagyúr
És tényleg
Amúgy ahogy nézem listán még nincs rajta, vagyis azon az oldalon ahol én nézem
Tegnap óta 3ország lett a listán (Senegal, Saudi Arabia, Kenya)
[link]
(Kíváncsi leszek mennyit késik mikkor kerül listára miénk is)Sokan sokan telepítsétek és teszteljétek
Én kivárok majd jövő hét vége felé felteszem addigra kibukna ha valami gond lenne vele -
-
bul07
nagyúr
Nem
Enyém köszöni szépen jól van, 4hónap és betölti a 2éves kort(vagyis használati időt)
Szerintem meg kell ejtsek egy nagy átnézést, képernyő tesztet beégésre, mert míg van garancia addig javítanák
Akkumulátora már nem olyan fiatalos mint régen, érzésre kb fél óra képernyőidőt vesztettem megszokott használat mellet
Bár azt észrevettem hogy nagyobb a veszteség ha nagy terhelés van a telefonon, mondjuk egy 20alkalamazás frissítése esetén 2-3%-al több akkumulátor csökkenés van mint régen
39óra és 5óra 57perc képernyő 100%-rólÖcsém keres a párjának egy készüléket 50-60e Ft magasságában, és Samsung az elsődleges cél
De annyira elszálltak az árak hogy nem igaz, így használt is cél lettOtthoni előfizetés mellé tudna 88e Ft-ért A51-est kihozni (kamatmentes részletre is engedné)
Privátban kaptam egy nagyon de nagyon jó ajánlatot, egy telesen újra
De Budapesten volt, én meg itt a Román határ mellet a világ végén vagyok így nem mentem megvenni, pedig
Nem írom be mert hátha meggondolja magát aki privátba írt és ő megveszi
Esetleg ha gondolja majd ő beírja hol mennyiért(#4947) Nordik
Azt hiszem majd egyszerre vettük ugyan abba az akcióba 99.990Ft-ért
Szerencsére a garancia papira nem volt szükség pedig megküzdöttünk érte -
Imi1981
veterán
Világos tartalmakkal többet, sötét tartalmakkal kevesebbet eszik az amoled (elvileg). Azért az A70-en 6.7 colos kijelző van ami eszik. Ekkora ips is sokat fogyasztana. Mondjuk jó lenne egy teszt ha lenne ugyan olyan ips és amoled kijelzős telefon és melyik bírja tovább akkuval.
-
Nordik
őstag
Szerintem most már egész jó lett a szoftver. Kihozták már a maximumot amit lehetett. Én a következő A szériát várom, szerintem az nagyot fog szólni. Ugye az A50-A70 ilyen első széria volt ezekből, az A51-A71ben sokmindent javítottak, tényleg sokkal jobbak. Az A52 meg ugye alapból majd Android 11el illetve OneUi 3al fog kijönni. Szerintem érdemes lesz rájuk cserélni.
-
bul07
nagyúr
Nagyon meglepődnék ha rendes frissítésben megkapná a 11-et a telefon
Én eldöntöttem hogy több frissítést nem rakok fel
Nem hiányzik az esetleges lassításÉs még nem érzem úgy hogy cserélni kéne a telefont, számomra semmi újdonság nem jött ki eddig ami indokolná a cserét
Az akkumulátorra is tartja magát így 16hónap használat után (kopp, kopp, kopp)
douyin videók(Kínai megfelelője a TikTok-nak, egy példa videó), és játék (nem nagy energia igényű) -
bul07
nagyúr
Igen mert 1-2e Ft nem érződik meg de mondjuk 26hó alatt már 52e Ft
Én szakmunkás min bére vagyok bejelentve de még azt se kapom meg, így egy telefon vásárlás igen megterhelő anyagilag
Csak bámulok mikkor szajkózák hogy mennyi az átlagkeresett, hát csak nem itt ahol én vagyok
-
bul07
nagyúr
Ha már szóba hoztad
Hát nálam nem lett olyan jó
Feloldással van bajom
Én pofát meg képet használok
És kép esetén néha néha gondolkozik hogy feloldjon e, pofa marad olyan amilyen volt, hol jó hol nemElőtte nem gondolkozott soha ahogy meglett a kép feloldott, most van hogy várni kell
(Így kezdődött a A5 2016 esetén is, jött frissítés és alap dolgok lassabbak lettek gondolkozott a telefon, amikkor már a tárcsázás is gondolkozott kezdett igazán bosszantani)Szívem szerint csak húzás és pofa lenne, de úgy nem lehet(pofa érzékelés oldalsó gomb nyomása esetén)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest